VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mihilow
    CBC Veteran
    • 05.07.2011
    • 180
    • beograd
    • traktorce saxo

Odg: VTS kutak

pa videcu ,vec ako naletim za pocetak na neke opruge -40 napred da stavim pa cu posle vise uz amorte , gorane si prolazio danas oko 2 ,pola 3 pored delta cityja ?ako jesi opasno ti se cuje saxo

Comment

• GoranBG
      CBC Senator
      • 29.04.2007
      • 282
      • Beograd
      • TU5J4

Nisam i ne cuje mi se saxo vise vratio sam fabricki lonac

Comment

• mihilow
        CBC Veteran
        • 05.07.2011
        • 180
        • beograd
        • traktorce saxo

sto si vratio fabricki ?e a isti auto ko tvoj isto bez zadnjeg spojlera ,al sam onda ugledao ex bobanovog evo 6 i jebiga ,evo je evo

Comment

• GoranBG
          CBC Senator
          • 29.04.2007
          • 282
          • Beograd
          • TU5J4

Vratio jer se stari raspao i da odmorim malo usi nije ni lose ovako ne dernja se a ide isto nego kog zadnjeg spojlera ovog gore na gepeku,imam ja taj spojler

Comment

• nidzola1
            CBC Senator
            • 26.04.2010
            • 252
            • Srbija

E ovako, uzeo sam farbu(napravili su je po kodu ) uradio sam dve ruke, tj. dva puta preso farbom(koju su mi napravili u spreju), rekli su mi da prajmer nije potreban, jer je plastika koja je naknadno farbana, a nije livena iz boje. Sada sam lakirao jednom rukom, pa sam u dilemi da li da uradim jos jednu? Sta mislite?

Comment

• boban1982
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2010
              • 1106
              • Batajnica
              • SAXO VTS-BIC

Uradi jos jednu ruku obavezno jer je lajsna izlozena udaru kamencica i slicno.

Comment

• nidzola1
                CBC Senator
                • 26.04.2010
                • 252
                • Srbija

Uradjeno presao sam jos jednom rukom, uzeo sam ovaj lepak sto mi je GoranBG rekao, danas ide postavljanje i lepjenje
                - planu mi je da stavim i nove amortizere na torziji(gasne)
                - set kvacila
                - itd.

Comment

• mihilow
                  CBC Veteran
                  • 05.07.2011
                  • 180
                  • beograd
                  • traktorce saxo

uu dobro izgleda nidzola ,ja danas menjao grejace na kolima sva 4 crkla ,porucen ceo body kit stize iz engleske za oko 2 meseca od burazera i hks topce univerzalno ,jurim sad neke lepe preklapajuce kadice i zadnju klupu za saxa i pravim usput i kutiju za mjuzik i elipse ,jel zna neko de da uzmem podizace?i motorcice za cb i alarm ?

Comment

• nidzola1
                    CBC Senator
                    • 26.04.2010
                    • 252
                    • Srbija

@mihilow
                    hvala druze, jer postoji neka varijanta da porucim preko tebe samo jedan ovaj ugao za prednji desni tocak, naravno casticu te itd... kako vec ide, potrebno mi je samo ovo:

boja nebitna, pozeljno plava.

p. s
                    nesto razmisljam da li bi bilo moguce da se stave u saksa prednja sedista od Citroena XM-a? Verovatno moraju da se prepravljaju sine itd ?
                    Last edited by nidzola1; 20.10.2011, 23:17.

Comment

• GoranBG
                      CBC Senator
                      • 29.04.2007
                      • 282
                      • Beograd
                      • TU5J4

nidzola kad budes lepio nemoj da te cudi sto je onako smesa mekana i nista ne hvata,lepo to sve napunis lepkom i zalepis pa preko toga neku traku da to drzi ceo dan i sutra ima da uvati posteno treba mu bas dosta da veze pise i na njemu cini mi se al kad zalepi zalepio je

Comment

• mihilow
                        CBC Veteran
                        • 05.07.2011
                        • 180
                        • beograd
                        • traktorce saxo

lepi to ko blesavo ,ja sam lajsnu lepio sa tim ,vidi potrudicu se ,a imam i neke ljude ovde u bg`u pa cu da vidim kod njih pa ti javljam ,ma kakvo cascavanje kad dodjes ovde bleja i to je to ljudi kuje se plan za tezi tuning saxa ,na prolece bi trebao da uleti jedan auto za voznju tad bi saxa ocerupao skroz i razmisljam ,koj je otprilike turbac koj bi mogo da uleti unutra benzinac ,mislim da je to bolje resenje od 1.6 vts motora ili 1.8 iz xare pa da se BOOST`uje ,do tad bi trebalo spolja da se uradi sve ,oprema se polako nakuplja

Comment

• nidzola1
                          CBC Senator
                          • 26.04.2010
                          • 252
                          • Srbija

@GoranBG
                          jeste mekano bilo i trebalo je da uhvati, mada sam imao zabice i + sam zalepio , nego muka mi je bila one ostale plastike koje po negde malo zevaju da zalepim, tj da drzim dovoljno dugo da uhvati

@mihilow
                          ajde vidi molim te, pa javi ako ima nesto, oduzicu se.

Comment

• nidzola1
                            CBC Senator
                            • 26.04.2010
                            • 252
                            • Srbija

e pa i zadnji amortizeri zamenjeni(umesto uljanih stvaljeni gasni) i skinute letnje gume, stavljene zimske.
                            Da li neko ima iskustva sa plinom(sekventom) u ovaj nas auto ?

Comment

• boban1982
                              CBC Senator XXL
                              • 14.03.2010
                              • 1106
                              • Batajnica
                              • SAXO VTS-BIC

Jel deluje tvrdji sa gasnim amortizerima,kako se ponasa i kolika im je cena...?

Comment

• nidzola1
                                CBC Senator
                                • 26.04.2010
                                • 252
                                • Srbija

nisam nesto stigao da vozim, ali subjektivan osecaj je da bolje lezi , posto su ovi moji bili u losem stanju tako da mi sada deluju i udobniji, nego stari. Uzeo sam Magneti Marelli 2450 din/kom. U ponudi su bili i Monro 3800 din/kom gasni(sa 2 godine garancije), Record 3500 din/kom uljani. Ja sam isao na jeftiniju varijantu. Najvise sam menjao amrotizere jer tipa kad dignem rucnu, otvorim gepek i pritiskam auto od nazad sve je nesto skripalo pored toga sto su bili za menjenje, mislio sam da cu da resim tu skripu menjanjem medjutim i dalje se cuje po neki put, mada sve manje i manje kao neka guma od gume da se cese, a ne kaci nigde nista, mozda nestane dok se navikne na nove amortizere . Jer se javlja ovo nekom od vas?

Comment

Working...
                                X