VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: VTS kutak

Skripe ti paknovi jer su zbog podignute rucne logicno priljubljeni uz dobose.Ista stvar se i meni desava,nemoj to da te brine!

Comment

• mihilow
      CBC Veteran
      • 05.07.2011
      • 180
      • beograd
      • traktorce saxo

ljudi 16tice na saxa ide li?7.5j -205/40/16 guma mnogo mi se svidjaju jedne borbet razmisljam dal da ih uzmem naso sam ih za sicu 70e sa gumama koje su lose @nidzola trazim ti ono jos kez

Comment

• nidzola1
        CBC Senator
        • 26.04.2010
        • 252
        • Srbija

@mihilow
        moze 16, ali profil gume mislim da visina mora da bude maximum 40, vidim da im stavljaju 195/40 16", ali ja sam imao 195/45 15" nazad distancere i kaocio mi je napred kad smotam pun. tako da ti ja ne bi ni u ludilu preporucio to max 15", a za deo uzdam se u tebe

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

Nemoj da preteras,16 inca felne su prevelike za tako mali auto,kacice ti na sve strane,rasturace ti trapove,povecace ti potrosnju,plafon 15-ice sa gumama 195/50 ili 195/45,ali bih ti ja preporucio 195/50 jer su jeftine i lako se nalaze.

Comment

• mihilow
            CBC Veteran
            • 05.07.2011
            • 180
            • beograd
            • traktorce saxo

jooj video sam na sax-p jedan bomba sa borbet i nalozim se taman mi uletele te 16 felne bruka ne moraju ni da se farbaju ni nista a 70e ,al nema veze naso sam jos jedne za 90e 15tice 7j imaju poliran falc i tek sredjene bruka al su u bjeljini . nidzola sutra cu na faxu da vidim sa likom ciji cale cerupa kola pa cemo da nadjemo nesto nemas brige e a jel zna neko kad je hladan auto mi skripi ko nenormalan ,moguce da je neki od kajseva ili nesto nemam pojma ,svi kajsevi su menjani pre 4-5 meseci ,sta li moze da bude ,ne skripi kad se ugreje samo kad je hladan kad krece prvu i drugu i ponekad ako kocim motorom u 2goj
            Last edited by mihilow; 23.10.2011, 22:23.

Comment

• nidzola1
              CBC Senator
              • 26.04.2010
              • 252
              • Srbija

@mihilow
              obicno kad skripi tako, su kaisevi, odnosno da nisu zategnuti kako treba. proveri garant je do toga.

Comment

• mihilow
                CBC Veteran
                • 05.07.2011
                • 180
                • beograd
                • traktorce saxo

verovatno ,sad cu da idem ovih dana do vitro group-a imam privilegiju da mi je kum direktor pa ne moram da placam dijagnostiku i ugradnju nicega pa idem da ga iscitaju zategnu kajseve ,promenim ulje planiram total quartz 7000 10-40w ja mislim da je ,ima li neko bolje ? i filter za gorivo jer je idiot pun vodom kez

Comment

• nidzola1
                  CBC Senator
                  • 26.04.2010
                  • 252
                  • Srbija

promeni i filter ulja kad vec menjas ulje
                  ako mozes pitaj koliko je nov rub da se naruci u vitru, ako ga ne nadjem ovako, cisto da imam predstavu kako stoje stvari.

Comment

• mihilow
                    CBC Veteran
                    • 05.07.2011
                    • 180
                    • beograd
                    • traktorce saxo

nije to cena za nas smrtnike ,ja mogu da dobijem po veleprodajnoj ceni pa mi prednji branik izadje 208e ahah obecavam ti crpim sve izvore da ti nadjem ovo al mi treba info ,jel zna neko na kolko saxo pada na rezervu ?kez

Comment

• YUgisa
                      CBC Senator XXL
                      • 05.06.2008
                      • 793
                      • Subotica
                      • Yugo 1.1 EFI

Originally posted by mihilow View Post
                      ljudi 16tice na saxa ide li?7.5j -205/40/16 guma mnogo mi se svidjaju jedne borbet razmisljam dal da ih uzmem naso sam ih za sicu 70e sa gumama koje su lose @nidzola trazim ti ono jos kez
                      Originally posted by nidzola1 View Post
                      @mihilow
                      moze 16, ali profil gume mislim da visina mora da bude maximum 40, vidim da im stavljaju 195/40 16", ali ja sam imao 195/45 15" nazad distancere i kaocio mi je napred kad smotam pun. tako da ti ja ne bi ni u ludilu preporucio to max 15", a za deo uzdam se u tebe
                      Originally posted by boban1982 View Post
                      Nemoj da preteras,16 inca felne su prevelike za tako mali auto,kacice ti na sve strane,rasturace ti trapove,povecace ti potrosnju,plafon 15-ice sa gumama 195/50 ili 195/45,ali bih ti ja preporucio 195/50 jer su jeftine i lako se nalaze.
                      Tyre Size Calculator - click here or call 01244 813030 for more information

205/40/16 je manji precnik od 195/50/15 Tako da je tu jedino pitanje oko sirine i ET felni i guma da li ce da kaci ili ne...
                      Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• mihilow
                        CBC Veteran
                        • 05.07.2011
                        • 180
                        • beograd
                        • traktorce saxo

danas probane 16tice sa pezo`a drugarovog ,na fabrikana visinu 205/40/16 kaci bolesno ,bice 15tice 195/50 ,na borbet A modelu ja mislim da je ET19

Comment

• nidzola1
                          CBC Senator
                          • 26.04.2010
                          • 252
                          • Srbija

rezerva ti pocinje sa valjda 8-10 litara goriva kada ti ostane, za felne cini mi se da mi je ET na felnama bio 32 ili nesto do 38 ili tako nesto koliko se secam inace, ako stavis profil koji hoces, poceces cesce da psujes putare

Comment

• mihilow
                            CBC Veteran
                            • 05.07.2011
                            • 180
                            • beograd
                            • traktorce saxo

ahh naviko sam u jebote ja mislio sa 5l ili manje ,pa ja sam doobar onda ,ovo traktorce trosi 5l opusteno i manje kad kruziram a za et moguce nisam siguran pobrkao sam ,imao sam ekonomiju ceo dan samo su mi brojke pred ocima

Comment

• mihilow
                              CBC Veteran
                              • 05.07.2011
                              • 180
                              • beograd
                              • traktorce saxo

ljudi imam problem ,zamenio sam grejace ,ok na stranu to sad moze da upali ujutru ali kad upali radi na 750rpm pa pravi knedle na leru jer ga pustam da se ugreje ,kad krenem skripi ko nenormalan tako hladan 1-2-3cu i to je to ,posle jedno 2 ulice krene da gubi snagu padaju obrtaji i ugasi se .ali obavezno pre nego sto se ugasi padne na rezervu ma koliko goriva ima ,jel ima neko neku ideju ,meni na pamet pada samo filter goriva ili ne daj boze bosch pumpa onda sam nahebo za remont ili novua da posle kad se ugreje normalno radi ,i svako sledece paljenje tog dana je ok do sutradan ujutru iovonanovo

Comment

• nidzola1
                                CBC Senator
                                • 26.04.2010
                                • 252
                                • Srbija

za ovo sto skirpi pogledaj to sto sam ti reko, a za ovo drugo proveri pumpu za gorivo.

Comment

Working...
                                X