Hehe, bas ti hvala, to sam vec primoran da radim hteo ne hteo Sad na auto putu ispred mene Impreza plava. Otperja mi brzo, nema sanse na slikovima pratiti ono cudo. Nema puno saobracaja, ali sam usput sreo jedno 4-5 izletanja od Simanovaca do SM, uglavnom dole u jarak. Ljudi bas preteruju, mene su neki prolazili i pri brzini od 80 km/sat po prilicnom snegu ukljucujuci kamione i autobuse . Razumem, imaju zimske gume, ali sve ima svoje granice.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Ja sam vrlo zadovoljan ponašanjem sa zimskim gumama, popeo sam se uz nekoliko velikih uzbrdica potpuno pod snegom (kod mene u ulici bilo jedno 5cm neugaženog), moraću večeras da svratim do Banjice, jedino što mi ne radi ručnaaaa
Nisam se usudio da kolima idem na posao. Malopre se vracam s'posla kad ono lik prevrnuo pezoa na krov,a kod SC se njih troje skucalo.Ovo vreme nije za mog saxonju,samo bi se okretao na putu.
Nisam se usudio da kolima idem na posao. Malopre se vracam s'posla kad ono lik prevrnuo pezoa na krov,a kod SC se njih troje skucalo.Ovo vreme nije za mog saxonju,samo bi se okretao na putu.
Veruj mi da nije tako strasno. Meni su pireli letnje na automobilu i par puta sam bio u grcu dok nisam otkrio gde su granice. Ne bih se usudio da idem u neke brdsko-planinske krajeve ili da se guzim po centru i smetam ljudima, jer ne mogu da krenem uzbrdo, ali na otvorenom putu se i pri vecim brzinama da kontrolisati, sto je najbitnije predvidljiv je. Bitno je samo paziti da jedan tocak ne zahvati vise snega, e onda ostajes bez pogona i ako ne popustis gas i kontriras ode. Sirina guma takodje ne pomaze.
Nekako se nama novopecenim saksoncima zalomi najgora zima u poslednjih x godina Mislim da su se zimske gume isplatile svima koji su se otvorili. Vozio sam par dana prošle nedelje automobil sa novim zimskim i razlika je zaista nebo i zemlja.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Ma Saxo je cudo sa zimskim, ja sam se veceras dosta neobavezno vozao. Ide stvarno fino, cak i kad se zanese, ako odmah kontriras, i ima dovoljno prostora, ispravi se i iz nevjerovatnih nagiba Bar pri manjim brzinama, vec ako pretjeras, nekad nista ne pomaze...
Usput i kaznu dobih, kako su ovi drotovi idioti kod nas. Lik me zaustavio, ja vezan, svjetla i sve to, al njemu je bilo do para. Trazio mi papire, pa svu opremu da pokazem, sijalice, prva pomoc, kuka za vucu, trokut i na kraju prsluk svjetleci koji nisam jedino imao, izgleda nedavno uveden taj zakon i napisa mi 20 Eura. Cak je idiot i dubinu sare na zimskoj gumi mjerio, a gume kupio prosle zime nove, vidi se da imaju sare, al on mjeri. Koja govna, valjda su kod vas bolji.
Nekako su od uvođenja novog zakona pa do sada bili dosta popustljivi čini mi se. Par puta su me zaustavljali, proveravaju alkohol, za prsluk i ostalo me niko nije pitao što je dobro jer nemam ništa Jedan me pitao za zatamnjena stakla pa sam mu rekao da nisu mnogo tamna (a tamna mi i šoferka)
Ali najavljuju sad rigoroznije kažnjavanje, količina uzetih para im nije koliko su planirali.
ma ova drzava putuje u zaborav...
ako ti neradi sijalica 5000 din(ne daju ti ni da zamenis ni,da odes u servis nego odma kazna,(pitao bi ga ja na stilu da zameni sijalicu)
ne moze sad ovaj trokut nego neki drugi
pola bolnice u gepeku
sve to sam imao i imacu nije problem
ali brate kad su poceli sa ovim potpisom na vozackoj da za....ju ljude
i onda gosn Dacic se pojavi u vecernjem terminu i prica kako se to ne sme????
a putevi katastofa neciste od snega kao sve ih nesto iznenadjuje...
vise se ne vredi nervirati...
nz vise kako da uzmu pare
od sad idem u bosnu da sipam gorivo...
izvinjavam se svima za off
ali morao sam
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Blago tebi,ti uzivas u svom saxonji po ovakvom vremenu dok ja mog gledam kroz prozor Super slika Juce krenem do Surcina i cim sam izaso na ulicu poceo da zanosi zadnji deo.
@SchoneNK
u pravu si
al ne vredi mi nikakav setup mora bi da vracam stare opruge...
posto je do jaja nizak i jos kad bi stavio manje gume bilo bi katasrofa
bolje da stoji u garazi...
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment