VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Re: VTS kutak

Prosto rešenje - promeni naviku. Kvačilo i kočnica i ne diraj menjač pre nego što upališ

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Hehe, bas ti hvala, to sam vec primoran da radim hteo ne hteo Sad na auto putu ispred mene Impreza plava. Otperja mi brzo, nema sanse na slikovima pratiti ono cudo. Nema puno saobracaja, ali sam usput sreo jedno 4-5 izletanja od Simanovaca do SM, uglavnom dole u jarak. Ljudi bas preteruju, mene su neki prolazili i pri brzini od 80 km/sat po prilicnom snegu ukljucujuci kamione i autobuse . Razumem, imaju zimske gume, ali sve ima svoje granice.
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Ja sam vrlo zadovoljan ponašanjem sa zimskim gumama, popeo sam se uz nekoliko velikih uzbrdica potpuno pod snegom (kod mene u ulici bilo jedno 5cm neugaženog), moraću večeras da svratim do Banjice, jedino što mi ne radi ručnaaaa

Comment

• VR6
          CBC Senator XXL
          • 31.10.2004
          • 512
          • Sarajevo

Ma Saxo ide svugdje sa finim zimskim

Comment

• andrea2005
            CBC Veteran
            • 24.09.2009
            • 136
            • Novi Beograd

Nisam se usudio da kolima idem na posao. Malopre se vracam s'posla kad ono lik prevrnuo pezoa na krov,a kod SC se njih troje skucalo.Ovo vreme nije za mog saxonju,samo bi se okretao na putu.

Comment

• svarglic
              CBC Senator XXL
              • 30.10.2007
              • 396
              • Novi Sad
              • golf 4 TDI

ja sam mog parkirao
              busom idem na posao
              ionako bi izigravao JKP Put sa prednjim branikom
              VTS
              Originally posted by QV lale
              Jos jedan....
              Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
              where real Saxomans live...

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Originally posted by andrea2005
                Nisam se usudio da kolima idem na posao. Malopre se vracam s'posla kad ono lik prevrnuo pezoa na krov,a kod SC se njih troje skucalo.Ovo vreme nije za mog saxonju,samo bi se okretao na putu.
                Veruj mi da nije tako strasno. Meni su pireli letnje na automobilu i par puta sam bio u grcu dok nisam otkrio gde su granice. Ne bih se usudio da idem u neke brdsko-planinske krajeve ili da se guzim po centru i smetam ljudima, jer ne mogu da krenem uzbrdo, ali na otvorenom putu se i pri vecim brzinama da kontrolisati, sto je najbitnije predvidljiv je. Bitno je samo paziti da jedan tocak ne zahvati vise snega, e onda ostajes bez pogona i ako ne popustis gas i kontriras ode. Sirina guma takodje ne pomaze.

Nekako se nama novopecenim saksoncima zalomi najgora zima u poslednjih x godina Mislim da su se zimske gume isplatile svima koji su se otvorili. Vozio sam par dana prošle nedelje automobil sa novim zimskim i razlika je zaista nebo i zemlja.
                www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• VR6
                  CBC Senator XXL
                  • 31.10.2004
                  • 512
                  • Sarajevo

Ma Saxo je cudo sa zimskim, ja sam se veceras dosta neobavezno vozao. Ide stvarno fino, cak i kad se zanese, ako odmah kontriras, i ima dovoljno prostora, ispravi se i iz nevjerovatnih nagiba Bar pri manjim brzinama, vec ako pretjeras, nekad nista ne pomaze...

Usput i kaznu dobih, kako su ovi drotovi idioti kod nas. Lik me zaustavio, ja vezan, svjetla i sve to, al njemu je bilo do para. Trazio mi papire, pa svu opremu da pokazem, sijalice, prva pomoc, kuka za vucu, trokut i na kraju prsluk svjetleci koji nisam jedino imao, izgleda nedavno uveden taj zakon i napisa mi 20 Eura. Cak je idiot i dubinu sare na zimskoj gumi mjerio, a gume kupio prosle zime nove, vidi se da imaju sare, al on mjeri. Koja govna, valjda su kod vas bolji.

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

Nekako su od uvođenja novog zakona pa do sada bili dosta popustljivi čini mi se. Par puta su me zaustavljali, proveravaju alkohol, za prsluk i ostalo me niko nije pitao što je dobro jer nemam ništa Jedan me pitao za zatamnjena stakla pa sam mu rekao da nisu mnogo tamna (a tamna mi i šoferka)
                    Ali najavljuju sad rigoroznije kažnjavanje, količina uzetih para im nije koliko su planirali.

Comment

• andrea2005
                      CBC Veteran
                      • 24.09.2009
                      • 136
                      • Novi Beograd

Imam srece pa me nisu jos zaustavljali Jedino od opreme nemam komplet sijalica.

Comment

• svarglic
                        CBC Senator XXL
                        • 30.10.2007
                        • 396
                        • Novi Sad
                        • golf 4 TDI

ma ova drzava putuje u zaborav...
                        ako ti neradi sijalica 5000 din(ne daju ti ni da zamenis ni,da odes u servis nego odma kazna,(pitao bi ga ja na stilu da zameni sijalicu)
                        ne moze sad ovaj trokut nego neki drugi
                        pola bolnice u gepeku
                        sve to sam imao i imacu nije problem
                        ali brate kad su poceli sa ovim potpisom na vozackoj da za....ju ljude
                        i onda gosn Dacic se pojavi u vecernjem terminu i prica kako se to ne sme????
                        a putevi katastofa neciste od snega kao sve ih nesto iznenadjuje...
                        vise se ne vredi nervirati...
                        nz vise kako da uzmu pare
                        od sad idem u bosnu da sipam gorivo...

izvinjavam se svima za off
                        ali morao sam
                        VTS
                        Jos jedan....

Comment

• VR6
                          CBC Senator XXL
                          • 31.10.2004
                          • 512
                          • Sarajevo

Ebi ga, tako nam je kako nam je. Valjda ce i ljudi nekad doci pameti pa nesto poduzeti.

Nebitno, da se vratimo temi. Sa mojim Saxom je i veceras bilo zabave, jedna slika sa te prilike...

Comment

• SchoneNK
                            CBC Senator XXL
                            • 17.04.2006
                            • 564
                            • Beograd
                            • Honda Accord CL7

@Svarglic

Vidim da te hvata apstinentska kriza bez saksa Za sledecu obavezno da odradis setup za zimu

@VR6

Dok drugi cekaju leto, ti uzivas u zimskim carolijama Sjajna fotka...

Comment

• andrea2005
                              CBC Veteran
                              • 24.09.2009
                              • 136
                              • Novi Beograd

Blago tebi,ti uzivas u svom saxonji po ovakvom vremenu dok ja mog gledam kroz prozor Super slika Juce krenem do Surcina i cim sam izaso na ulicu poceo da zanosi zadnji deo.

Comment

• svarglic
                                CBC Senator XXL
                                • 30.10.2007
                                • 396
                                • Novi Sad
                                • golf 4 TDI

@SchoneNK
                                u pravu si
                                al ne vredi mi nikakav setup mora bi da vracam stare opruge...
                                posto je do jaja nizak i jos kad bi stavio manje gume bilo bi katasrofa
                                bolje da stoji u garazi...
                                VTS
                                Jos jedan....

Comment

Working...
                                X