By the way, zopu stigla ti stop svetla vrhunski izgledaju i u profesionalnom pakovanju, tako da nema sanse da im se ista desi, a ne ko ona kobila sto salje u kutiji za cipele...
Ajde saxomani dajte narudzbine da vam saljem diode, pa da budete zahebani kao Svarglic!
Kod mene ne radi servo, ali radi ventilacija i zadnji grejač. Nivo ulja dobar, čuje se servo kad upalim auto. Nekada sam od sebe proradi, pa radi neko vreme, ali se to sada dešava sve ređe. Ima li neko ovakav problem?
Mozda da zamjenis ulje u servou? Meni se to desilo jednom ove zime, upalio auto ne radi servo, al kad se zagrijao opet sve doslo na svoje. Kazem 1 mi se to desilo eto od kad je auto kod mene 3 godine vec. I ja planiram ulje zamjeniti ove godine u servou, ne moze mu stetiti novo ulje nikako, to je sigurno
@boban1982
mislim da su to smd2 diode
imas link gore od koje firme pa pogledaj
inace iz londona su poslate posalji pp clanu Shonsy on ti moze poslati
@gimre
o kom autu se radi???
posto si nov pozeljno je predstaviti se...
kod saxa cim padne napon ostane bez serva
tako da vr6 moguce da dok je malo napunio aku dosao je sebi...
u vecini slucajeva je elektro motor pumpe serva
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Evo jedna nova tema...Sta mislite da li cemo morati da skidamo folije sa stakala zbog novog zakona o saobracaju,predpostavljam da ih mnogi od vas poseduju.Nadam se da ova tema odgovara ovom forumu?
ima posebna tema o tome na forumu, potrazi, dosta je pisano...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment