VTS kutak
Collapse
X
-
Odg: VTS kutak
au fox su super pozvacu bas ovih dana i 140 e ok cena skroz ,nego sam se istripovao za ove sto sam stavio da su oz al sam tek posle video da nisu ,imam komsiju 1.1 visnja crven sa Oz f1 racing ,mnogo mi se svidjaju kako leze ,a ove fox sam video na nbg-u na saxu mislim 1.1 sivi ,malo spusten, auspuh dvocevka i ove felnice bas lepo izgleda bas bas samo sto su 13 njegove ,verovatno se stekao za gume pa da ih stavi na svoje vec ,fox su super ,taman su 6j moze i mali distancer tipa 15mm-20 eventualno i nema kacenja uopstea ove azev sam video na ovom autu i nekako mi nikako ne stoje .A sto se tice belih felni ,obozavam ih stvarno ali je prob sto je boja bmw perla mislim da je sa ovih novih x6-x5 i puna je srebrnih sljokica pa ne znam kako bi bas stajale bele
ali koje god da uzmem sigurno ce na farbanje
Comment
-
-
trebalo bi da moze bez ali nisam siguran ,reci ce ti izguzniji momcia jel moze na saxa da ide 16" ?ali tipa 6,5 -7j ?toliko dobrih 16tica ima za razliku od 15 cak su i jeftinije
i koliko su adapteri sa recimo 4x98 4x100 na 4x108 ?
Comment
-
-
Ej, ljudi, evo u guzvi sam bio, po majstorima, pa nisam stigao da napišem nešto. Video sam sve što ste pisali, hvala svima. @svi. Ovaj moj auto je imao udes neki i kad sam otišao da se malo raspitam kod majstora i na reglažu, shvatio sam da ima ulaganja dosta. Torzija je pri kraju, kaže uskoro će morati da se remontuje, prednja viljuška je kriva napred i spona. Ja to ništa u vožnji nisam primećivao. Elem, generalno nije loš, a ja ću još razmisliti šta ću i kako, jer tolike troškove nisam planirao. Javiću kako se razvija situcija, a baciću i koju sliku.
Pozdrav, Uroš.
Comment
-
-
e druze bas mi krivo sto imas takvo iskustvo sa ovim autom...
ja sam bas danas bio do majstora za remont torzije da pitam i rekao mi je da u najgorem slucaju(ako mora i da menja tuljke itd...) ce me izaci oko 220-230e, ako ne onda jeftinije izadje. Sto se tice viljuske to se da lako zameniti, mozes i sam. ako ti treba turorijal pusti mi poruku imam slikovito kako se menja. i spona nije problem.
Comment
-
-
Sta reci kad ti se zadesi los auto,ali treba imati na umu da su vts masine brza kolica i da ih u glavnom voze mladi tako da retko koji nije udaran,tako da treba dobro gledati pri kupovini.
Sto se ulaganja tice,mora se nesto uloziti u auto koji ima deset godina,sta se tu moze.
Comment
-
-
Zato s brzim autima treba paziti, nije problem ak je udaran neki lagano, to je skoro i normalno. Tipa blatobran il tako nesto, al vec kad se osnovna "skoljka" i struktura auta mora praviti, to bas nije dobro. Probaj ti to covjece prodati, ak ti ko da iste pare, pa se onda javi ovdje da ti preporuci raja dobroga VTS-a. Jasno mi je da se i taj da napraviti, al pitanje je kako je dobro uradjen i jel se to isplati. Sto se tice tog ovjesa zadnjeg, ak te ne budu zezali na tehnickom, mozes i voziti tako neko vrijeme...
Comment
-
-
e jbg ti si bas ubo pihtiju ,nisi ni prvi ni jedini obicno je tako kod bilo kog hot hatchback-a ,ja sam sa drugarom gledao alfu 147 za njega 2.0ts restyling i spolja je bila bruka ,a onda je doso majstor i pokazao nam da zevaju svi delovi nista ne naleze ,trebao si da ga vozis kod majstora pre kupovine ,al sta je tu je ,jel si razmisljao da kontaktiras vlasnika da mu vratis auto ili da ti vrati neku kintu ,jer ti za to nije reko ,ako uspes da vratis auto ,mislim da je na prodaju jedan kod mene ovde odlican je ,pricao mi je komsija dal ga on vozi il njegov brat 1,6 16v al je ovaj proveren ,lepo kaze vr6 konsultuj se maloal sta je tu je ,sa srecom sta god odlucio .
Comment
-
-
drugari jer se "budzi" nesto oko auta
svaki put kad dodjem na forum gledam da li ima nesto u ovoj temi, kad ono nista.
kod mene, saxu sutra stizu alu felne 14"
trenutno sam oterao auto kod majstora da pogleda sta ce da se radi sa torzijom.
razmisaljm da presvucem krov karbon folijom, cas mi se svidja cas ne itd...misljenje?
Comment
-
-
ma jok ,meni je skroz bezveze za krov ili ceo auto pogotovo (shvatice ko je video 407icu kupe Carbon u beogradu) ,pogotovo sto kod nas ako nadjes negde foliju sa dovoljno svetlo sivom nijansom da bude kao karbon svaka cast ,ja sam uzeo u turskoj foliju neku identicna je kao karbon znaci srednje siva i crna ali je za enterijer,inace opet je nesto moj poceo da stuca dok radi ,posto se ne vozi jer je u prajmeru i popizdim ,zovem strica [autodoktor bukvalno ] i zivka dodju lepo izvadimo motor i ispostavi se da je kod filtera za gorivo ****m li ga ima dole kao neki ventil sisicu i tu je pukla guma ,vuko vazduh na leru a pri gasu piskio gorivo i sredjeno zile genije imao za 106 komplet za generalnu i pored novog filtera upasovana guma ventila jer je identicna a da bi se nasla bas koja meni treba mora ceo ventil da se uzme koj je kod brke oko 3-4 hiljade -fala dovidjenja
uglavnom pitao me drugar ,on bi presvlacio svoj auto folijom jel zna neko ako se ceo presvuce u drugu boju jel ide u saobracajnu to ?ili kako sta ?e da dobio sam na poklon od kuma 2 seta guma 1 mishelin pilot exalto 195/50/15 i mishelin energy saver 175/70/14 za zimu sa celicnim felnama meni deka mrazic poranio
jedina fora sto za 195tice nemam felnu
ali su gume nove ostalo viska u vitru
Comment
-
Comment