Verovatno moj najvise, nisam stigao skinuti tigruse, nema se kad Bio je bas lep prizor, nikad toliko vts-ova na jednom mestu. Moram pohvaliti Bobanov auto, ne samo da ga lepo odrzava, nego i mirise spolja i iznutra
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
hm, ja sam se razmisljao da skinem katalizator, samo ne znam kako to da izvedem, kako si ti to resio? i tebi je odmah na izduvnoj grani, jer si ga sekao iz nutra tj. ispraznio ili si stavio samo novu cev? i jer zna neko gde ima de se kupi fabricki zadnji lonac od saksa da se naruci ili sl... jer ovaj moj je skoro za menjanje....
Pa meni je katalizator ispod kola nije na grani, samo sam ga odstranio i stavio cev a lonac ima valjda u citroenu da se poruci ako hoces bas isti fabricki
Au, svaka cast VTS-ovci!!!
Stvarno prelep prizor i moram priznati da mi nije lako bilo dok sam prelazio sa slike na sliku.
Jos kad su krenule one sa saxonijem, e tu sam morao da odem po rakijicu inace bih tesko preziveo.
@boban1982 - nemoj da ocajavas, swap 1.4 i 1.6 motora nije problem.
Nego jeste isli posle i na Bezaniju ili ste postali totalni pozeri od kada sam otisao?!
Comment