nije da palim ali ne vidim vas prijavljene ovde, jesu spusteni samo da lepo izgledaju?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Pozdrav i tebi!U nedelju sam video tog saxa,lepo izgleda,jedino sto bih ja izbacio je vozacko sediste i stavio normalno jer je tvrdo ko djavo!
Srecno da ga vozis!
Pozdrav i tebi!U nedelju sam video tog saxa,lepo izgleda,jedino sto bih ja izbacio je vozacko sediste i stavio normalno jer je tvrdo ko djavo!
Srecno da ga vozis!
Hvala Bobane, pa i mene muci malo tvrdoca sedista, suljeve dobijam u najavi .. Ali je mnogo lepse i mnooogooooooo bolje drzi u krivinama
Milane hvala takodje!
Bilo je prilicno zanimljivo, toliko vts-ova na jednom mestu
Slilke su ispale super!
Sto se Navaka tice, ako finansijska situaciju dozvoli ja idem sigurno, za sada cutim i cekam.
PS kadica je tu da ti u normalnim uslovima voznje krivi kicmu, a u jurcanju kroz krivine nabaci osmeh na lice
Stavio letnji set guma i naisao na par problema. Pre nego sto sam jesenas stavio zimske, opalio sam u rupu i pokrivio felnu, o cemu sam vec pisao. Meke zimske gume sakrile su problem sa trapom na strani gde sam opalio, pa sam odmah po stavljanju letnjih pirelija oseti da vuce ulevo. Bio sam ubedjen da nije trap, ali sam pogresio i reglaza je resila problem. Sad je ok, tvrdo, ali kad se nagazi nemerljivo stabilnije, upravljivije, bolje koci
E sad, par pitanja za sve, gde moze u okolini Bg da se nadje auto otpad sa saksicima? Treba mi par sitnica, poput prekidaca svetla u kabini, zadnje svetlo, mozda ulozak brave i slicno.
Drugo, da li menjate ulje serva volana?
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Shone, za okolinu Boegrada ne znam, ali znam da u Beogradu nema otpada koji drže samo Saxa. Mislim da to nećeš uspeti da nađeš. I ja sam se iznenadio kad sam tražio različite delove.
E, sad, postoje tri varijante: Ogroman kontigent polovnih delova iz Šapca, ali uglavnom mehanika, nema sitnica. Drugo su oglasi sa novim delovima za Saxa diskutabilnog porekla i kvaliteta. I treće, kompletni stranci, spremni da se očerupaju i to u Beogradu (polovniautomobili/delovi i oprema/saxo). S obzirom da ti treba dosta različitih sitnica, mislim da je to rešenje.
Comment