VTS kutak
Collapse
X
-
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
-
-
Originally posted by VR6 View PostJa sam taj vas Kosutnjak malo drugacije zamisljao po pricama
Kakva je kamerica? Ne snima lose, ja bas gledam kakvu jeftinu za bicikla da nadjem, da mogu na kacigu zakciti.
Ova nije bas za kacigu, ovo je klasicna kamera za snimanje saobracaja, ali sam je ja montirao za tri minuta u poziciju koja je vise namenjena za neke GoPro modele. Ima je kod nas nabaviti, ja je nisam kupio, vec sam je dobio na probu>
Da li Vas je osiguravajuća kuća ikada pitala da opišete kako vas je drugi automobil očešao. Da li ste ikada imali problema da dokažete da ste prošli na žuto svetlo?
Ako zelis taj tip kamere overi ovaj sajt,
http://dx.com/c/cameras-photo-video-1599/sport-cameras-1526
Ja nisam koristio taj sajt, ali od drugara sam dobio info da nema poštarine, nisu mu nijednom naplatili carinu. Ono što platiš tamo to je to. Poštar donese na vrata. Od narudžbine, stiže za oko 4 nedelje.
@Uros
Izvadio plocice, ali su u gepeku ostala bebeca kolicaNe volim previse kosutnjak, jezim se od onog drveca, izgleda da sam malo omatorio. Dok sam prolazio kraj par rekreativaca dole posle groblja osetio sam se kao manijak. Vozim i bicikl cesto, pa mi nije bilo svejedno kad sam prosao dole kod cesme kraj momka pri nekih 110 km/sat.
Ima i dosta rupa, odsekao sam se od onih kraj trim staze. Moze da se organizuje sa gomilom dobrih gps aplikacija i kamera lap time nadmetanje, ali kad je u pitanju kosutnjak tome se bas protivim. Navak je nazalost jedina lokacija na kojoj sam se osetio bezbedno po sebe i okolinu.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Ja sam pomislio da ste vi izumreli
Comment
-
-
Svi su ZA, a skupa nema... Ja se nisam javljao jer nisam bio u BG za vikend. Krenuo sam u Niš sa četvoro ljudi u kolima i punim gepekom. Saxo se patosirao. Autoput 130 km/h (3700-3800 obrt/min) sa povremenim izletanjima na 150. Većinu srednje klase sam obilazio. I tako dok nisam došao na Bubanj potok, kada većina taktizira sa obilaženjem i smanjuju se brzine...pojavi se jedan RS 6 koji se poigrao malo sa cik cak obilaženjem uz Bubanj potok. Kao da obilazi na Brankovom mostu, a on ide 180 uzbrdo i zvuči kao grom. Potpuno ludilo.
Nego, primetio sam na autoputu da prilikom blagog puštanja gasa u 5. motor počne da trza... Iskustva?
Comment
-
-
Da, i ja sam hteo da pitam da li je bilo skupa? Nazalost za mene vikendom nema skupova, moze samo neka varijanta u letu kad se vracam sa posla ili idem na ****njeTaman bih mogao da snimim kamericom konvoj kroz 'sutnjak.
Urose, ta varijanta sa 4 ljudi je uvek nezgodna u malom autu kao sto je saxo. Verujem da zbog opterecenja nazad ima malo slabiji prenos snage na prednjim tockovima.
Inace, vezano za trzanje, ja sam u vise navrata pisao o tome. Posle duze voznje auto putem pri konstantnoj brzini on trza. Na plin se to ne desava. Verovao sam da je kod mene nesto vezano za lambda sondu, jer gori lampica check engine vec 70 hilj km
.www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
Comment