E i ja radim u nedelju,i to popis,steta,nista od merenja
VTS kutak
Collapse
X
-
Uh, sreca pa nisam isao na dino, izgubio bih 5 konja, ovako su svi na brojuwww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Malo probudim usnulu ekipu
Ovih dana sam se presaltao na bajs, pokusavam da spasem i samog sebe od zuba vremena
Stao sam malo sa osvezavanjem, ne znam sta bih prvo. Nakon promene lambde i velikog servisa mnogo je prijatniji boravak u autu, pogotovo sto mi je desni nosac bio skroz u raspadu.
Medjutim, izgleda da dizne ipak nisu u sjajnom stanju sad kad lambda ispravno radi. Ne javlja se vise nikakva greska, ali nakon paljenja hladnog motora hoce proguta knedlu u drugoj. Posle te knedle sve radi normalno, mada osecam u voznji da doziranje gasa nije skroz tecno.
Isao sam i kod plasticara, pa sam konacno sredio malo lajsne i par plastikica koje su dugo pravile problem.
Klimu bih takodje sredio, posto je otisao lezaj i zvace pod haubom, iako radi normalno. Takodje, tu je i zamena kugli, te provera amortizera, koji su sigurno zreli za zamenu.
Menjac bih takodje malo utegao, problem nastaje kod zustrije voznje. U principu iste boljke kao i kad sam ga uzeo sem sto su sad izrazenije. Teze ide iz prve u drugu (posebno pri visim obrtajima), trecu znam da promasim ili ne udje do kraja. Takodje, teze se vraca iz trece u drugu, sem ako se ne koristi menjac skolski. Ne znam gde to da radim, ako imate preporuku javite.
Ostaju estetske izmene. Volan je u losem stanju, bubreg vozackog sedista dobro nacet pa bih to konacno sredio. Evo i jedna jutrosnja fotka sa cepicem u prvom planu
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Last edited by SchoneNK; 12.07.2013, 20:19.www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Razbojnik u sumiSta li si radio tamo, nije noc? Fale ti distanceri od kojih bezis. Ja dobio sa zimskim one od 2 cm pa hocu probam kako ce izgleda auto sa njima bez spustanja.
Inace, dobra stvar kod ovog padanja cena je ona vezana za delove. Pored toga sto sam nasao komplet stop svetla sa svim sijalicama za 3600 u odlicnom stanju, kupio i volan sa airbagom za 3400. Tek se naziru prvi tragovi koriscenja, dok je moj sav ishaban, otpadaju komadi sa njega.www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
Comment