Ili skinite flv player
Problem sa kompom!
Collapse
X
-
Koji mi monitor preporučujete za čitanje ovog foruma? (trenutno furam 19 1280x1024, i to onako obrnuto da stane više, i opet su lepljive duže)
(ili kako da na poruke od prošle posete prikaže samo Bazni forum i/ili njegove određene teme, alfe i ostala čuda me ne zanimaju)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
-
DVD citac (MSI) se sam od sebe prebacio u PIO mod.
Ukljucio sam opciju DMA if available ali u current transfer mode pise: PIO mode.
Kako da ga vratim u DMA mod?
Od optike imam CD rezac koji je na primarnoj grani i ovaj DVD koji je na sekundarnoj grani.
p.s. Ovaj komp imam 4 meseca i sve je ok radilo.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Promeni kabel za početak, koja je ploča? I gde si to uopšte video da sad nije DMA nego PIO, možda se desilo kad si instalirao neki program tipa Virtual Daemon, Alkohol, neki od programa za pisanje i sl, koji prčkaju po drajverima...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
Comment
-
-
Ploca je Asus TUSL2-C Socket 370 Intel 815EP
Pa video sam u device manageru.
Otvorim IDE ATA/ATAPI controllers pa properties na Seconddary IDE channel>Advanced settings i tu mi pod Current Transfer Mode pise: PIO Mode.
Znaci kada hocu da pristupim dvd-u on krene da ucitava sadrzaj diska i nikada da zavrsii skuca mi ceo komp.
Hm sada sam se stio da sam snimio novi NERO, probacu da ga izbrisem.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Iz device managera obrisi (uninstall) secondary IDE channel, pa resetuj racunar. Nakon reseta, IDE chanel ce se ponovo sam instalirati i vratiti se u DMA mod.
A inace prebacivanje u PIO mod je kao neka vrsta safe moda kada uredjaj ima problema da procita CD/DVD-a, kao sto se tebi desilo. Znaci taj DVD sto imas ti je najverovatnije podosta ostecen.“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
Comment
-
-
To u kom je modu uredjaj nema veze sa kvalitetom medijuma koji je turen u njega, zavisi isključivo od hardvera, nevalja kabel, loš kontakt...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
Comment
-
-
Hvala bigfoot, reseno.
Samo mala napomena nakon uninstall-a secondary IDE grane treba izbrisati i daemon tools (ili sl. program) inace nece da se instalira.
Primetio sam da mi DVD baguje kada u njega ubacim DVD RW, obicni DVD-ovi sljakaju bez problema.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Da ne otvarama novu temu mogu i ovde da pitam,
Uzeo sam ruter (tp link R460, karakteristike rutera) povezao moj i burazerov komp i sve radi ok. Juce sam hteo da namestim firewall na ruteru i krenuo sam da namestam i sve je bilo ok dok nisam dosao do 9 pravila gde mi kaze da mogu samo 8 pravila da ubacim, na stranici postoji kao dugme next i previous ali kada kliknem na njih nista se ne desava.Skinuo sam novi firmware ali opet nece da radi.
Pitanje je da li neko zna kako da ubacim vise od 8 pravila i da li to uopste moze?
Hvala
Evo i slika za malo pojasnjenje gde se vidi recenica: Click the Next button to go to the next page and click the Previous button return to the previous page.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
Comment