Parking servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Parking servis

Ne treba imati advokata u imeniku nego na licu mesta samo jednom do tri puta izgovoriti reč - tužba. Čim mi nešto nije po volji ja pitam - kome ja treba da se obratim da tužim vašu firmu? Stvari se tog trenutka rešavaju munjevitom brzinom prosto se čovek oduševi.

Zna li neko kako se ceo sistem odnosi na vozila sa stranim tablicama? Mogu li i na koji način ''uterati dug'' takvim vozilima tj. vlasnicima istih?
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Originally posted by 206
      Ne mogu osim ako te ne tuze Sudu pa on presudi njima u korist - sto za jednu kaznu nikad nece uraditi.
      a i ako te tuze sudu bas me zanima po kom zakonu ce taj sud , koj go da je, da presudi u njohovu korist. padaju na ZOBS, padaju na ZOO... kraj price. Jedna stvar stoji, grad im je dozvolio da naplacuju parkiranje a ne drzava. Posto je u pitanju lov u mutnom ja ne zelim svojim i onako vrlo nategnutim budzetom da finasiram JP ciji je vlasnik grad.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Originally posted by DovlaK
        Zna li neko kako se ceo sistem odnosi na vozila sa stranim tablicama? Mogu li i na koji način ''uterati dug'' takvim vozilima tj. vlasnicima istih?
        Ne mogu im ništa.
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

Cek, zar nije bila prica da se neki covek tuzio sa Parking s. i da je dobio na sudu, cak je pisalo u 24h. Pa da na osnovu toga mogu svi da obore tuzbe...

Bilo je i pre jedno 3-4-5-6 meseci da ulazi u raspravu situaciju u odnosu Ps i Grada Beograda i da sve nije definisano i da nemaju pravo da naplacuju parking....

Ja u principu placam, imam do sada 2 kazne (jednu pogresio zonu, drugu zakasnio 5min) i stiglo mi je ono lepo pismo....naravno mozak na ignore pa ....

Da i jos ejdna prica, bio sam u par javnih garaza kao i u prostorijama PS na Sajmistu, da bi dosli do onih iza saltera morate da prodjete kroz dvoje blind vrata, koja se otvaraju izunutra, malo sam se iznenadio merama....

Na jednom salteru stoji saobracajac na drugom naplata....
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

bilo je i ovde ali tema je nestala u vidu lastinog repa. covek je lepo napisao sta i kako se radi a pri tome je i advokat i najvise cestitki je sabrao upravo ispred palate pravde.

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

ali tema je nestala u vidu lastinog repa.
              pojasni?
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

nekih tema jednostavno nema dal su zagubljene kad je nesto radjeno ili sta uglavnom nekih tema nema.

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

Cek, zar nije bila prica da se neki covek tuzio sa Parking s. i da je dobio na sudu, cak je pisalo u 24h. Pa da na osnovu toga mogu svi da obore tuzbe...
                  U pravosudnim sistemima razvijenih zemalja uzima se u obzir sudska praksa, npr. u slucaju x pre 20 god presuda je bila takva i takva, i svi koji ucestvuju znaju za to, tuzioci, branioci, cak se i presuda naslanja na to iskustvo. Kod nas i dalje odlucuju Pera i Zika koji su sudije i koji imaju pravo da rade sta im je volja. Naravno da postoje mehanizmi zalbe, odlaganja, sta ja znam. Poenta je da grad moze da koristi svoje zemljiste kako hoce, i moze da (pokusa da) naplacuje , ali ne moze da kaznjava, ucenjuje, odnosi auta, zene, decu, frizidere, uzima taoce... moze da tuzi, pa kom opanci - kom obojci.
                  Neko je napisao vec, to je hvatanje ribe na dinamit, posalju 1000 uplatnica, 200 se upeca i plati, ostali nista i tako u krug. Daj sta das, sve je bolje nego nista. Slicno je i bilo i dok sam bio djak sa GSP i njihovim "kaznama".

A lepe su ove nove opomene sto stavljaju na sajbne, kvalitetan papir, u vise boja, perforacijom odvojena uplatnica, zapakovane u celofan za tegle ... kad bi nosili polaroide da mogu i da stave neku fotku, sa zadovoljstvom bih castio momka koji je slikao ako uhvati neki dobar ugao sa dobrom pozadinom
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Aki
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2006
                    • 1133
                    • Beograd
                    • Yugo 1603, Yugo 1301

Meni se desavalo da uplatim pogresnu zonu, takodje su mi izasli u susret i ponistili nalog (a sto i ne bi kada sam im uplatio na isti racun svakako ). Sto napisa neko, kako su krenuli uskoro ce zonirati i prigradska naselja. Uvek mi je bilo ok da strogi centar grada bude zoniran, to je na mestu, slazem se da ima logike i da stanari koji zive u zoniranim delovima grada imaju jeftin parking koji je uvek dostupan. Ali ne slazem se sa cinjenicom da masa ljudi radi u tim istim zoniranim delovima grada (sto je sada manje/vise svuda blize centru) i nemaju nikakvu alternativu da se parkiraju a da pri tom ne budu opljackani za npr. smenu od 8h rada. Ja vec 4 i kusur meseci idem biciklom na posao, prija mi manjak stresa oko guzvi i parkiranja, ali leto prolazi. Krecu kise i zima, sta onda? A ne vidim logiku da ako vec imam svoj auto, neposredno mi je zabranjeno da ga koristim. I onako pljackaju na pumpama, jos samo ovi fale, kao 1 na 11. No, nema sluha ni za mnogo bitnije potrebe u ovoj zemlji nas obicnih ljudi, tako da cisto sumnjam da ova prica nekoga nadleznog dotice. Guramo se u "Evropu" naglavacke, pravimo kucu bez temelja.
                    Jednom prilikom sam upitao radnika PS sta ako nadje auto parkiran bez tablica? Kaze "Samo da obidjem...". Kakav je to odgovor? Sta to znaci, da li ima pravo da zove npr. pauka ili prijavi napusteno vozilo i sl.? Takodje, sta u slucaju da kada se parkiram navucem ciradu na auto? Kaze mi matori "moras da imas broj tablica na ciradi". A sto i kako?
                    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                    - Lousie Smith

Comment

• dejjan
                      CBC Član
                      • 21.07.2007
                      • 19
                      • BG
                      • Alfa Romeo 147

I na ciradi napišeš br tablica nekog komšije koga ne voliš ...

Comment

• ada
                        CBC Senator XXL
                        • 04.06.2005
                        • 2375
                        • Novi Sad
                        • Svasta nesto

@aki

Sta su ti ponistili u parking servisu??????
                        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima (Službeni Glasnik RS)... i Odluke o javnim parkiralištima (Službeni List Grada Novog Sada)... nalaže se Javnom Preduzeću "Parking Servis" da...
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Aki
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2006
                            • 1133
                            • Beograd
                            • Yugo 1603, Yugo 1301

@ada
                            Ponistili su "kaznu" ili ti doplatnu kartu, kako se vec zove... taj "nalog", posto sam ipak platio parking.
                            "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                            - Lousie Smith

Comment

• ada
                              CBC Senator XXL
                              • 04.06.2005
                              • 2375
                              • Novi Sad
                              • Svasta nesto

Originally posted by Aki
                              @ada
                              kako se vec zove... taj "nalog".
                              nataknem te na malog jbg morao sam
                              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Aki
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2006
                                • 1133
                                • Beograd
                                • Yugo 1603, Yugo 1301

Pa dobro, svako ima svoj problem.
                                - Lousie Smith

Comment

Working...
                                X