Kako povratiti sjaj boji automobila ? Polirati ili ...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nezki
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2007
    • 409
    • Beograd

Re: Kako povratiti sjaj boji automobila ? Polirati ili ...

bump
    Opel Corsa C by Nezki

Comment

• t-rex
      CBC Član
      • 06.12.2006
      • 42
      • NBGD

pogledajte ovaj proizvod,to sam stavio na par skupih auta

http://www.aquartz.net/aquartz.html, idite na ovaj sajt,ima dosta video snimaka na you tube,evo nekoliko http://www.youtube.com/watch?v=dxM-p5cnXx8,

http://www.youtube.com/watch?v=hg1XK-fy ... re=related

po meni najbolja zaštita ,nano tehnologija,bočica od 100 ml je 40 eura,a može se dva ,tri auta uraditi

provereno i ako se dobro ne ispolira ako se vide hologrami,ovaj nano premaz sve pokrije najmanje 2 godine

Molim Vas pogledajte voleo bih da čujem mišljenje
      UNAGOGI

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Gde to ima da se kupi,dopada mi se efekat?

Comment

• mobbdeepqb
          CBC Senator XXL
          • 19.07.2009
          • 383
          • beograd

Da li moze da se ispolira ova ogrebotina i ako moze da li mora celo krilo ili samo na ovom mestu?Da li preporucujete neki marker.....Cuo sam za neki Quixx,ali ne znam da li ima da se kupi kod nas...POZZ

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Meni izgleda kao da je tudja farba ostala preko tvoje. Ako je tako onda to mozes i sam da skines lako ili jos lakse zamoli u perionici da ti to skinu polir pastom na brzinu.
            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• mobbdeepqb
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2009
              • 383
              • beograd

Nije tudja farba,nego je zakacen rajfeslusom od jakne i jedan sloj je skinut pa bi vajda trebalo da se to popuni

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

Zavisi koliko je duboko tj koliko je lak ostecen. Vrlo nezahvalno za raditi i za naplatiti ali moze da se sredi. Potrebno je akrilni lak, cetkica, smirgla P1500 i 2000, polir pasta i doooosta strpljenja. ako hoces javi se na PP da se dogovorimo da dodjes do mene da pogledam i da ti kazem sta moze da se uradi.
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mobbdeepqb
                  CBC Senator XXL
                  • 19.07.2009
                  • 383
                  • beograd

Problem je sto to nije moj auto i sto je skupocen,zato se i cimam oko ove ogrebotine od 5cm.Danas sam uzeo gumicu za brisanje i obrisala je i sada se vidi da je prvi sloj skinut pa sam mislio da kupim Sonax korektor i da to popunim ili pastu.......nije strasna ogrebotina ali opet posto sam ja odgovoran za taj auto moram to da sredim iako ga ja nisam ogrebao

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

koj auto je u pitanju?

elem, istrazivao sam malo po netu o ovom c.quartz. i izgleda da koliko su ljudi na pocetku srecni zbog radi efekta i zastite koju pruza toliko posle hebu mater onom ko im je preporucio kad zastita pocne da puca i da se ljusti. prvo kazu da je preduslov za postojanost i dugotrajnost zastite idealno pripremljen i ociscen lak bez i jedne tackice i risa a onda i nakon toga posle godinu dana c.quartz pocne da se ljusti i sto je najgore to ljustenje traje i traje. u svakom slucaju treba ga probati nije mnogo para u odnosu sta pruza. meni je takodje interesantan i IronX a sto se zastite ovog tipa tice ja licno sam se nesto zainteresovao za ovo:

Zaino Z-CS Clear Seal

u kombinaciji sa ovim

Zaino ZFX Flash Cure Accelerator Additive

za sada furam samo pure Carnauba WAX a efekat se mogao videti na proslom skupu, ko je bio...

Comment

• mobbdeepqb
                      CBC Senator XXL
                      • 19.07.2009
                      • 383
                      • beograd

S 500

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

hmmm meckacija... tvrdi lak... ne znam sta da ti kazem. negooo, sto si sze toliko uzbudio ako je u pitanju sluzbeni auto, ako je. to sto ti vidis gazda ne vidi veruj mi. druge vrane njega vijaju. opusti se...

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

Originally posted by mobbdeepqb
                          Da li moze da se ispolira ova ogrebotina i ako moze da li mora celo krilo ili samo na ovom mestu?Da li preporucujete neki marker.....Cuo sam za neki Quixx,ali ne znam da li ima da se kupi kod nas...POZZ
                          imam ja quixx u radnji, mislim da je 950 dinara set smirglice, dve paste i krpica

QUIXX Xerapol polir ogrebotina za metal

- uklanja ogrebotine, fleke i ostatke oznaka sa lakiranih površina (uključujući metalik)

- prvi polir za ogrebotine u svetu koji je dobio nemački TÜV sertifikat koji potvrđuje da je proizvod prošao sve testove koji su potvrdili njegovu delotvornost (efikasnost, kompatibilnost sa bojama, oporavljanje sjajnosti, neškodljivost za okolinu ...)

Comment

• radebgyu
                            CBC Senator
                            • 03.02.2009
                            • 244
                            • Beograd

Originally posted by t-rex
                            pogledajte ovaj proizvod,to sam stavio na par skupih auta

http://www.aquartz.net/aquartz.html, idite na ovaj sajt,ima dosta video snimaka na you tube,evo nekoliko http://www.youtube.com/watch?v=dxM-p5cnXx8,

http://www.youtube.com/watch?v=hg1XK-fy ... re=related

po meni najbolja zaštita ,nano tehnologija,bočica od 100 ml je 40 eura,a može se dva ,tri auta uraditi

provereno i ako se dobro ne ispolira ako se vide hologrami,ovaj nano premaz sve pokrije najmanje 2 godine

Molim Vas pogledajte voleo bih da čujem mišljenje
                            Dobra stvar ali dali ima kod nas da se kupi i gde ?
                            http://www.mitsubishiclubserbia.com

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

javi se T-rexu na PP

elem, ja sam se odlucio za Zaino i cim bude stiglo odradicu svoj auto a mozda i kanarincev korado ako do tad ne bude prodat pa cu da okacim slike i napisem utiske. Ono sto sam mogao da procitam po forumima koji se bave ovom tematikom je da je Zaino jedan od jacih brendova i da stvarno radi ono sto pise, znaci nije secerna vodica u pitanju. Nesa takodje ima pozitivno iskustvo sa njihovim proizvodima. Takodje sam porucio i Dodo Juice Diamond Wax za svetle boje i Purpple Haze za tamne boje pa cu i to da probam naj verovatnije na kanijevom koradu.

Comment

• mobbdeepqb
                                CBC Senator XXL
                                • 19.07.2009
                                • 383
                                • beograd

[quote="JAPANX"]

imam ja quixx u radnji, mislim da je 950 dinara set smirglice, dve paste i krpica

extra,gde ti je radnja?

Comment

Working...
                                X