You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Re: Kako povratiti sjaj boji automobila ? Polirati ili ...
Zanimljivo, s tim da Zaino produkti se nikad ne koriste pojedinacno vec uvek 2 ili 3 u kombinaciji. tek tada daju pravi efekat i postojanost. Chemical Guys takodje !
evo nesto od pre mesec dana.lupo 1.0 `99g,stanje boje katasrofalno,puno dubokih ogrebotina,na dosta mesta lak ostecen,puno rds-a...........itd
korisceni proizvodi:
VP snow foam+APC mix=foam lance
APC oko bedzeva,grila i ostalih tesko dostupnih mesta za rukavicu/sundjer
Cg wash n gloss dve kofe metodom
CYC fine clay+DJ born slippy
menzerna politure s34 i 106ff
meg #16 zastita
plastika spolja CG new look trim gel
meg glass cleaner1:10
unutrasnjost vinylex protectant
...............
A da, mirror glaze. I koliko dugo traje zastita posto meni sa HI TECH Yellow wax traje 3 meseca +/- koja nedelja. to je sto se haube i krova tice a sa strane verovatno i vise.
Flasica od 475ml je negde oko 25-30e i sa njom moze da se uradi pa sigurno 10 automobila.To je tecna varijanta a hard wax kao sto je recimo ovaj sto nesa koristi je mozda nesto malo skuplji tj toliko izadje sa postarinom. nekad vise nekad manje sve zavisi i od kolicine koja se kupuje i gde se kupuje.
Originally posted by zverko
A da, mirror glaze. I koliko dugo traje zastita posto meni sa HI TECH Yellow wax traje 3 meseca +/- koja nedelja. to je sto se haube i krova tice a sa strane verovatno i vise.
trebalo bi da stiti duze od 26ice,jer je #16 vise hibridni vosak(ima veci procenat polimera i parafina,a manje carnauba vosak od 26ice)na mojim vozilima sam sa njim dobio zastitu od oko 5meseci, ali sam radio drugi sloj nedelju dana nakon prvog sloja!
pa da, tako sam i mislio. generalno zuti voskovi (sa vecim procentom carnauba-e) po meni samo za leto uz redovno mackanje jer daju najbolji sjaj. za zastitu pogotovo pred zimu sintetika bolje radio posao.
Malko sam "zardjao" sto se poliranja tice...Za mene je 3M jos uvek "zakon" a FARECLA je sasvim ok obzirom na nizu cenu od 3M-a. Cene tih firmi koje su ovde popularne nikako mi se ne svidjaju,a i ucinak mi se ne cini sjajnim. Voleo bih da me uputite ako gresim.
evo nesto od pre mesec dana.lupo 1.0 `99g,stanje boje katasrofalno,puno dubokih ogrebotina,na dosta mesta lak ostecen,puno rds-a...........itd
korisceni proizvodi:
VP snow foam+APC mix=foam lance
APC oko bedzeva,grila i ostalih tesko dostupnih mesta za rukavicu/sundjer
Cg wash n gloss dve kofe metodom
CYC fine clay+DJ born slippy
menzerna politure s34 i 106ff
meg #16 zastita
plastika spolja CG new look trim gel
meg glass cleaner1:10
unutrasnjost vinylex protectant
...............
Comment