Sta cemo da radimo za grilove?

volan za W124

Collapse

X
- 

I ja bih puno vise voleo da je bilo Grilova odmah na lageru, ni pomislio nisam da moze kod svabe da se dogodi da nestane , ali jbg. sad sta je - tu je. , ali jbg. sad sta je - tu je.

Posto svi volite svoja kola, i imate ih vec duze vreme, tih par nedelja kasnije nece vam puno znaciti spram uzivanja u novom izgledu kad roba dodje, proleca, leta i jos dugo, dugo...

Meni ostaje problem kako da organizujem transport te druge ture da sto pre dobijete robu, a uz minimalne troskove. da sto pre dobijete robu, a uz minimalne troskove.

shaq
 Comment
- 
- 

Sad sam zvao drugara u Stuttgart. Nisam stigao ovih dana bio sam u guzvi, a nije ni on mene (da je stigao kao sto je obecao zvao bi)

Ovako stoje stvari.

Prstenovi su stigli, nadam se da ce i Grill za Djuxa ovih dana stici.

Drugar definitivno krece u subotu za Novi Sad, (malo je pomerio) tako da je tu za vikend pa se cujemo da dobije svako svoj paketic  
 Comment
- 
- 

Ovo je najjače:
 Jbg, teški off...Originally posted by vaskemicaP.S. A Vlada samo pitao za volan.

polako, planirajte nema problema, samo da ovaj ne pomeri opet. covek je u penziji pa ga nista ne vezuje da dodje baš za vikend. to lako moze biti i ponedeljak i utorak, ako bude nedelja ja cu to znati u subotu pa se pakujemo i nalazimo na fruskoj gori.

zadnja informacija koju imam je da krece u subotu, tek kad mi javi krenuo je onda cemo znati tačno i kad stiže 

Ili da odmah planiramo skup za onaj tamo vikend, dotad je sigurno tu ako možete da izdržite za prstenove (mada neverujem u to)  

@Durango
 Obavezno povedi Borisa, ako ima vremena baš bih voleo da dođe. Inače svaki dan viđam onu komšinicu...ufff  
 Comment
- 
- 

Mozda bi stvarno bilo bolje da se ostavi za sledeci vikend kao sto je Shaq predlozio, ali ja dolazim 100% kada god se dogovorimo.
 @Shaq
 Dolazi i Boris obavezno.  

Kako je ja negde ne sretnem. Kud sam je i video, sad hocu da prsnem ko dinja. Kud sam je i video, sad hocu da prsnem ko dinja. MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
 Comment
- 

Comment