Sta cemo da radimo za grilove?
volan za W124
Collapse
X
-
I ja bih puno vise voleo da je bilo Grilova odmah na lageru, ni pomislio nisam da moze kod svabe da se dogodi da nestane, ali jbg. sad sta je - tu je.
Posto svi volite svoja kola, i imate ih vec duze vreme, tih par nedelja kasnije nece vam puno znaciti spram uzivanja u novom izgledu kad roba dodje, proleca, leta i jos dugo, dugo...
Meni ostaje problem kako da organizujem transport te druge tureda sto pre dobijete robu, a uz minimalne troskove.
shaq
Comment
-
-
Sad sam zvao drugara u Stuttgart. Nisam stigao ovih dana bio sam u guzvi, a nije ni on mene (da je stigao kao sto je obecao zvao bi)
Ovako stoje stvari.
Prstenovi su stigli, nadam se da ce i Grill za Djuxa ovih dana stici.
Drugar definitivno krece u subotu za Novi Sad, (malo je pomerio) tako da je tu za vikend pa se cujemo da dobije svako svoj paketic
Comment
-
-
Ovo je najjače:
Originally posted by vaskemicaP.S. A Vlada samo pitao za volan.
polako, planirajte nema problema, samo da ovaj ne pomeri opet. covek je u penziji pa ga nista ne vezuje da dodje baš za vikend. to lako moze biti i ponedeljak i utorak, ako bude nedelja ja cu to znati u subotu pa se pakujemo i nalazimo na fruskoj gori.
zadnja informacija koju imam je da krece u subotu, tek kad mi javi krenuo je onda cemo znati tačno i kad stiže
Ili da odmah planiramo skup za onaj tamo vikend, dotad je sigurno tu ako možete da izdržite za prstenove (mada neverujem u to)
@Durango
Obavezno povedi Borisa, ako ima vremena baš bih voleo da dođe. Inače svaki dan viđam onu komšinicu...ufff
Comment
-
-
Mozda bi stvarno bilo bolje da se ostavi za sledeci vikend kao sto je Shaq predlozio, ali ja dolazim 100% kada god se dogovorimo.
@Shaq
Dolazi i Boris obavezno.
Kako je ja negde ne sretnem.Kud sam je i video, sad hocu da prsnem ko dinja.
MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
Comment