ma volim i ja ,salim se malo
al bar trenutno nemam entuzijazma za takve stvari.
ima sad i onaj bluetooth OBD2 transmiter,nabodes kod novijih automobila u obd konektor,ukljucis neki android smartfon i ocitavas sve moguce i nemoguce parametre uzivo.sa besplatnim torque programom
mada su satici lepsi,a kod novijih automobila nekako nema mesta nista da se doda a da to neispadne karabudzevina.uglavnom
al bar trenutno nemam entuzijazma za takve stvari.
ima sad i onaj bluetooth OBD2 transmiter,nabodes kod novijih automobila u obd konektor,ukljucis neki android smartfon i ocitavas sve moguce i nemoguce parametre uzivo.sa besplatnim torque programom
mada su satici lepsi,a kod novijih automobila nekako nema mesta nista da se doda a da to neispadne karabudzevina.uglavnom

Meni je svaki gadget koji ima neku korisnu fuknciju zanimljiv, kao sto je i vec pomenuti voltmetar. E sad kako nisam siguran u njegovu ispravnost, tacnost i uopste da li je to pravi voltmetar ili jos jedna u nizu dzidza bidza zato i pitah. Inace sam i sam pobornik da i novija vozila imaju fabricki ugradjen i ampermetar i voltmetar iako jedan deo vozaca nikad nece ni gledati u njih kao sto ni ne gledaju u temperaturu motora, a boga mi ni u pokazivac nivoa goriva. 

Comment