Ovde na ovoj stranici imaš za C5 ,jebiga neka ti neko nabaci slike od lagune ja nemam, ima tehničku dokumentaciju za Citroen vozila. http://www.citroenforum.hr/citroen-c...u-kabini-3225/
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Pozz svima i imam jedan problem sa Lagunom 2 1.9 88kw 2002 godiste karavan.
Automobil je ugasen bez problema i sve je radilo normalno. Sutra kada sam posao da udjem u auto promjetio sam da brisaci stoje na pola sajbne a nisam ih ukljucivao, pritisnuo sam na daljnskom da se otljuca migavci su dali signal da je kao otkljucano ali nije se cula centralna brava da je otkljucala vozilo. Pokusao sam da otvorim vrata ali bila su zakljucana. Jos par puta sam na daljnskom kliknuo da se otkljucaju i zakljucaju i primjetio sam da migavci sve slabije svijetle. Sva vrata su bila zakljucana osim gepeka. Usao sam kroz gepek ubacio karticu da startujem auto ali nije moglo jer je baterija bila prazna.Otvorio sam vrata iznutra i izasao iz auta. Pojacao sam bateriju upalio auto bez problema. Odradilo par minuta ugasio ga i ponovo upalio bez problema. Pokusao sam da otkljucam vrata ali nisu mogla. Vozaceva vrata se posle toga ne zakljucavaju, zadnja vrata se ne okljucavaju tj samo iznutra se otvaraju a prednja desna kada sam ih otvorio iznutra ne mogu ni da se zatvore, gpek se ne zakljucava. Centralna brava u opste ne radi niti otkljucava niti zakljucava. Sve ostalo radi normalno osim zadnjeg brisaca one stoji na pola sajbne i neradi. Brisaci napred su se vratili u prvobitni polozaj. Ostalo sve radi normalno.
Comment
-
-
Da li neko ima uputstvo sa slikama, jos bolje video, kako se skida egr!? Ili ako je neko bio sam svoj majstor pa to radio da mi eventuano kaze na sta da obratim paznju i slicno. U teoriji znam kako sve funkcionise ali...
Comment
-
-
Comment