Opustite se i polako. Ispisali ste hiljadu strana bez problema, sto sad da ih bude.
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Originally posted by hope View Postkolega se pozalio sto mu auto ide malom brzinom na 6.000 pa si se ti nadovezao sa matematikom na 6000 ....i sada opet pitaj ko je pomenuo 6000 obrtaja,ili mozda tvoja gluposto i nije glupost jer si ti drugacije mislio...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment
-
-
Sto se tice broja motora , u knjizici ima za svaki model gde se ocitavaju brojevi.
Nazalost, knjizicu sam pogubio negde i ne mogu ti reci tacno. No kod mene je taj broj bio "nevidljiv" za ocitavanje pa su mi kucali novi i to ispod ... negde ,... ne znam gde , samo znam da je ispod.
E sad , imam ja jedno pitanje.
Da li treba da menjam kompletnu lamelu, kao i hidraulicni klip"" da ga tako nazovem ili samo tu hidrauliku za odvajanje.
hm , prvo sam postavio pitanje a sad cu opisati problem.
pedala kvacila mi se ne vraca skroz gore (zanimljivo, ne stalno), no ja sam vec navikao sa nogama da je vracam.
Radio sam nesto na autu, konkretno tuning na 1.9 dci motoru, i posle toga mi se desava da mi proklizava kvacilo ( opet ne stalno) kad mi se noga opusti na gasi to u drugoj i u trecoj brzini (sa 1500 skoci na 4000-4500 dok ga ne stigne a naravno i ja malo olabavim tad nogu jer osetim da proklizava). U prvoj nisam primetio jer je bas ne forsiram.
ne znam da li sam sve opisao kako treba ali u sustini , nekad mi proklizava nekad ne i zanima me da li je to do tog " tzv hidraulicnog klipa" ili moram menjati ceo sistem - kopra, kvacilo, kli--->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---
Comment
-
-
Jel se dešavalo nekom da neće gepek da se otvori na Laguni karavan 2003 god. Ne reaguje na prekidač kad hoću da otvorim gepek nego moram da otvorim prvo zadnju šoferku(ima mogućnost otvaranja samo zadnjeg stakla),pa se provučem i otvorim ručno šrafcigerom iznutra na onom mehanizmu. Da li se nekom dešavalo ovako nešto i šta to može biti ???
Comment
-
Comment