Kako se manifestuje, tj. po cemu se zna kad su amortizeri za zamenu ili solje amortizera... jel cu osecati nesto tokom voznje ili sta... I bilo bi mi veoma drago kad bi mi neko odgovorio zbog cega moze tresti kad se koci sa vecih brzina do nekih 80-90.. tipa iskljucivanje sa auto puta... hvala.. to mi ranije nije radilo.. menjao sam diskove.. vozio nekih par hiljada i od tada trese...hvala. zop
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Originally posted by max3m87 View PostKako se manifestuje, tj. po cemu se zna kad su amortizeri za zamenu ili solje amortizera... jel cu osecati nesto tokom voznje ili sta... I bilo bi mi veoma drago kad bi mi neko odgovorio zbog cega moze tresti kad se koci sa vecih brzina do nekih 80-90.. tipa iskljucivanje sa auto puta... hvala.. to mi ranije nije radilo.. menjao sam diskove.. vozio nekih par hiljada i od tada trese...hvala. zop
Comment
-
-
-
Oj ljudi sta se radi... jedno pitanjce.. od kad sam kupio auto nikad nisam dosipao rashladnu tecnost... sad pred put pogldah i bila je ispod nivoa.. dolio sam oko pola l.. jel normalno da auto nekako to potrosi.. kondenzuje ili sta vec znam to je oko god i cetiri meseca i oko 25k ..hvala poz
Comment
-
-
Pa sta mislis di li tecnost isparava__???
Imao sam onaj problem kad ubacis karticu i dobijem kontakt samo za radio i sat , a nece da otkljuca volan i imobilajzer. Znaci zaklucan volan, ne reaguje na dugme za paljenje totalna nemoc. Zvao sam jedno 4 elektricara,kakvih gluposti sam se naslusao . Kada sam se malo sabrao setio sam se da smo ovde diskutovali o tom problemu i naravno , resenje je bilo da se resetuje komp.Klemne dole pa nazad i ponovo je sve bilo u redu. Nije bilo zgoreg da ponovim davno smo o tome pricali. ZIVEO FORUM!!! Hvala@SerbianHero, mislim da si ti to postavio kao resenjeNE KITI SE TUDJIM PERJEM
Comment
-
-
Mali update,
nakon skoro 20 000 predjenih kilometara,
zamjenjeni su zadnji diskovi SKF(150 maraka komad, zajedno sa ABS senzorom i lezajem),
disk plocice Delphi (35 maraka),
prednje krajnice (25 maraka komad, zamjenjen par, ne sjecam se koja marka),
Kompjuterska reglaza trapa 25 maraka.
Ono sto se kaze , otisao sam kod jarana majstora sa ispravnim autom, potrosio 400 KM i vratio se sa ispravnim autom hehehehe ali nema veze ne zalim, Lagunica zasluzuje da bude utegnuta kao struna
Comment
-
Comment