Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Možda sad skrećem sa teme, ali ovo uvek pričam:

Zaustavio me prašinar, dosadno mu bilo pa da mi pregleda signalizaciju... i zaustavio me je odmah nakon pešačkog tj. kada mi je gledao signalizaciju stajao je na pešačkom, a na tom pešačkom pređe zilion ljudi dnevno... i tako stoji 30-ak ljudi čeka zeleno, a on se dere:

- POZICIJAAAAA
    - LEVIII
    - DESNIIII
    - STOOOP
    - LEVI STOOP!!!

Kad je masa počela da se valja od smeha ja se ujedoh da se ne nasmejem 12 dana me posle toga bolelo koliko sam se ujeo, a on je samo prišao vratio dokumenta i rekao - sve je ok možete ići.
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

Pocele su da lete glave u interventnoj, sutra im pokazite na protestu sta mislite o njima.
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• dacha
        CBC Senator XXL
        • 23.06.2007
        • 356
        • Beograd, NBG
        • Xsara II 2.0i

ne znam da li ste videli vec ovo ali evo i jedne akcije interventne od pre godinu dana, desava se u humskoj, ovi likovi su verovatno krali kola vide se neke gedore ispod sedista (mada ovo samo nagadjam) ali takodje pokazuje i kako se ponasaju pripadnici interventne i kako vole da biju ljude cak i kad im stave lisice i to jos dok neko snima kamerom, mogu samo da zamislim sta se desava u stanici i kakve su sve torture moguce kad neko od njih dodje nervozan ili nadrkan na posao... ko najgori kriminalci samo sto se kriju iza znacke i moze im se sve a ako ih nesto pitas vece sanse su da dobijes samar nego odgovor. i taj samar i druge vidove torture cesto dobijaju zbunjeni ljudi koji nikad nisu ni osudjivane ni privodjeni vec samo uplaseni ili revoltirani ponasanjem sluzbenog lica a ne kriminalci. kod interventne je prekomerna i nepotrebna upotreba sile najnormalnija pa skoro i podrazumevana stvar.

kapiram ja da je to tezak posao ali njihova namena je da se ljudi osecaju bezbedno a ne da noramlni ljudi strahuju dal' ce neka ****** sa znackom da te razvlaci po haubi pred zenom, skida te trazeci drogu, ponizava, udara ili u najgorim varijantama ubije. i da postoje elementi krivicnog dela a da nisu najteze vrste tj. da nema zivotno ugrozenih takve stvari jednostavno nisu za tolerisanje a jos manje za suspenzije sto je uglavnom jedina praksa, zato i intervenisu bahato kad i kako im se digne (uglavnom maltretirajuci ljude ni krive ni duzne) a ne po potrebi.
        The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

Podrzavam vas u svemu, ali ako nastavljate ovde da se dogovarate oko protesta ili mitinga zatvoricu ovu temu. Za takav vid dogovora imate PP pa slobodno uzivajte.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• DovlaK
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2008
            • 560
            • Beograd

Originally posted by dacha
            ne znam da li ste videli vec ovo ali evo i jedne akcije interventne od pre godinu dana, desava se u humskoj, ovi likovi su verovatno krali kola vide se neke gedore ispod sedista (mada ovo samo nagadjam) ali takodje pokazuje i kako se ponasaju pripadnici interventne i kako vole da biju ljude cak i kad im stave lisice i to jos dok neko snima kamerom, mogu samo da zamislim sta se desava u stanici i kakve su sve torture moguce kad neko od njih dodje nervozan ili nadrkan na posao... ko najgori kriminalci samo sto se kriju iza znacke i moze im se sve a ako ih nesto pitas vece sanse su da dobijes samar nego odgovor. i taj samar i druge vidove torture cesto dobijaju zbunjeni ljudi koji nikad nisu ni osudjivane ni privodjeni vec samo uplaseni ili revoltirani ponasanjem sluzbenog lica a ne kriminalci. kod interventne je prekomerna i nepotrebna upotreba sile najnormalnija pa skoro i podrazumevana stvar.

kapiram ja da je to tezak posao ali njihova namena je da se ljudi osecaju bezbedno a ne da noramlni ljudi strahuju dal' ce neka biiiip! sa znackom da te razvlaci po haubi pred zenom, skida te trazeci drogu, ponizava, udara ili u najgorim varijantama ubije. i da postoje elementi krivicnog dela a da nisu najteze vrste tj. da nema zivotno ugrozenih takve stvari jednostavno nisu za tolerisanje a jos manje za suspenzije sto je uglavnom jedina praksa, zato i intervenisu bahato kad i kako im se digne (uglavnom maltretirajuci ljude ni krive ni duzne) a ne po potrebi.
            Ovo je prilično star snimak, ali kad bi se meni ovako nešto dogodilo, pa još da imam snimak, padale bi glave

Znači decu bih im zlostavljao drtine jedne neartikulisane i čemu ono udaranje u kola i šutiranje.... ufffffffff kako bi im se deca žalila samo da mi se dogodi ovako nešto

Comment

• ICE_MEN
              CBC Senator
              • 05.01.2009
              • 260
              • Višnjička Banja

Ovaj snimak je uzasan!!!!
              Tuga ljudi tuga ko su nasi cuvari reda
              To su sve bukve koje su sisle sa planine i dobile vlast pa ko veli sad malo ja da bijem posto su mene tukli
              ISPOD ZNACKE SRCA NEMA
              ISTI ZAKON ZA SVE
              Pravilnik foruma

Comment

• struja
                CBC Član
                • 20.03.2009
                • 65
                • nis

za onaj auto nisu zasluzili onakve batine. mislim da je neko od onih pandura bio malo hrabriji,nebi momci bili bijeni.strah rodjaaoci i adrenalin.Nista vise. Nisu ono ljudi za ovaj pos

Comment

• Manfred
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2007
                  • 905
                  • Beograd

nazalost u ovom gradu se zna ko su kriminalci i kad njih vide okrecu glave, a kad treba studente i neduznu decu da maltretiraju tu su prvi. jadni su najblaze recheno...

Comment

• LuccaGabazzi
                    CBC Senator
                    • 16.09.2005
                    • 294
                    • pole position

Malo ih zeza naglasak, al dobro.
                    Nema potrebe za izivljavanjem...
                    Sa znackom su najjaci, bez nje...
                    Billionaire Boys Club

Comment

• madic
                      CBC Senator XXL
                      • 07.10.2007
                      • 844
                      • Beograd

Na snimku se vidi samo da klinci ulaze u kola, nema nagoveštaja da su ih ukrali, bitno je da su kerovi jedva dočekali sledeće žrtve.
                      A u vezi nesrećnog dečka koga je stoka ubila zato što im se može verovatno će na kraju biti priča kako je oteo pištolj i pucao sam sebi u glavu.
                      Nekoliko vas koji tvrde da nikada nisu imali loša iskustva sa policijom treba da smatraju sebe vrlo vrlo srećnim ljudima.
                      Jer kada vas jednom pretuku ili vas skinu do gole kože zato što im izgledate sumnjivo shvatićete ko su i šta su.

Comment

• shadow
                        CBC Senator XXL
                        • 23.09.2005
                        • 555
                        • Beograd

Meni nikad nije bilo jasno zasto interventna kontrolise saobracaj, zasto to ne radi saobracajna policija!?

Igrom slucaja, prosao sam tuda bas to vece, video ih, nisu me zaustavili. Zaustavila me druga patrola u Zarkovu, cisto rutinska kontrola, nisam napravio nikakav prekrsaj, bio trezan i tako dalje. Isto bio sa drugarom u kolima. Drkali su me pola sata. Izgleda da sam imao srece da nisam upucan to vece. Mozda bih sad ja bio u cituljama umesto tog decka, jer prosao sam i ja pored njih. I nije to prvi put. Ni meni, ni vama. Svi imamo slicna iskustva sa njima.

Njima nije tu mesto. Njih treba da salju kad je neka frka, a ne da ih salju da trkeljisu postene ljude po ulici. Treba zastiti posten narod od njih.
                        My crew is all fired up
                        Y'all better just wise up

Comment

• DovlaK
                          CBC Senator XXL
                          • 24.07.2008
                          • 560
                          • Beograd

Sa te strane nisi u pravu... službena lica u kojoj god brigadi ili upravi bila (interventna, saobraćajna itd) imaju obavezu da čuvaju red i mir i imaju pravo da legitimišu svakoga ko im se učini sumnjivim. Momci su prošli kroz crveno oni su ih pojurili da ih zaustave da ne bi na sledećem crvenom ubili nekoga (znam da nisu imali baš takve motive, ali trebalo je). A onda se pozove saobraćajna patrola da reguliše stvar... dakle interventna je tu čisto preventivno da ih zaustavi i zadrži do dolaska saobraćajne policije koja će im kasnije oduzeti dozvolu i auto, napisati prekršajnu prijavu i to je to... ali eto izgleda da ništa od toga za nekoga nije normalno pa se često zapitam da li sam ja normalan što ovako razmišljam

Comment

• Manfred
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2007
                            • 905
                            • Beograd

Voleo bih da chujem kako ministar unutrasnjih poslova komentarise ovaj sluchaj, kao i sta ce uraditi povodom sprechavanja buducih slucajeva.

Setite se samo sta su grci uradili kad je pandur ubio neduznog dechka...

Comment

• madic
                              CBC Senator XXL
                              • 07.10.2007
                              • 844
                              • Beograd

Grci su izašli na ulice i kad je hleb trebao da poskupi.
                              Tako da poređenje grka koji su očigledno svesni svojih prava
                              i nas koji smo navikli da ćutimo i trpimo dok nas ugnjetavaju nema smisla.

Comment

• Manfred
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2007
                                • 905
                                • Beograd

pa da... nas narod je bio i ostaje... ovca

Comment

Working...
                                X