Ja se secam
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pre nego sto je sleteo i poceo da cupa bankinu imao je veliki trag kocenja[znaci da je tad vec otvorio umorne okice],kad je sleteo,udario je u zemlju od nadvoznjaka i prevrnuo se.pa se vratio na tockove....pandur kad je vrsio uvidjaj nije mogao da veruje.kaze pogledaj gde mu pocinju tragovi kocenja!! da je isao 100 km/h dovde bi stao bez kocenja.
kombi je imao kasko naravno,bio je star 3 meseca. nije to sve tako strasno da se on nije slupao sa istim takvim kombijem mesec dana ranije ,isto na auto putu,samo sto je bila noc i malo je bolje prosao on.

sve je to gvozdje,bitno je ostati ziv
Comment
-
-
Znaci on je vec "uigran" spavac na auto putu, samo se sada malo vise "opustio"?Originally posted by zemunac72nije to sve tako strasno da se on nije slupao sa istim takvim kombijem mesec dana ranije ,isto na auto putu,samo sto je bila noc i malo je bolje prosao on.
Srecom nije nikoga zakacio...
Tvoj prijatelj verovatno vec ima otkaz u najavi a verovatno je u firmi poznat kao kombi eliminator
pozdrav

Comment
-
-
kakvi su to ljudi, pustise da izgori onaj Ferrari?Ko god je imao PP aparta trebao je stati i pomoci coveku, taj bi mu se sigurno oduzio za nadoknadu aparata.E da zar taj auto u serijskoj opremi nema PP?
P.S.stoi je kolega dobio otkaz?Pricaj malo, nemoj da tajis?Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment