Ja se secam
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pre nego sto je sleteo i poceo da cupa bankinu imao je veliki trag kocenja[znaci da je tad vec otvorio umorne okice],kad je sleteo,udario je u zemlju od nadvoznjaka i prevrnuo se.pa se vratio na tockove....pandur kad je vrsio uvidjaj nije mogao da veruje.kaze pogledaj gde mu pocinju tragovi kocenja!! da je isao 100 km/h dovde bi stao bez kocenja.
kombi je imao kasko naravno,bio je star 3 meseca. nije to sve tako strasno da se on nije slupao sa istim takvim kombijem mesec dana ranije ,isto na auto putu,samo sto je bila noc i malo je bolje prosao on.
sve je to gvozdje,bitno je ostati ziv
Comment
-
-
Originally posted by zemunac72nije to sve tako strasno da se on nije slupao sa istim takvim kombijem mesec dana ranije ,isto na auto putu,samo sto je bila noc i malo je bolje prosao on.
Srecom nije nikoga zakacio...
Tvoj prijatelj verovatno vec ima otkaz u najavi a verovatno je u firmi poznat kao kombi eliminatorpozdrav
Comment
-
-
kakvi su to ljudi, pustise da izgori onaj Ferrari?Ko god je imao PP aparta trebao je stati i pomoci coveku, taj bi mu se sigurno oduzio za nadoknadu aparata.E da zar taj auto u serijskoj opremi nema PP?
P.S.stoi je kolega dobio otkaz?Pricaj malo, nemoj da tajis?Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment