U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bmwscaner
    CBC Član
    • 27.02.2008
    • 39
    • LJUBUSKI Bosna I Hercegovina

evo slika od prijatelja prije par godina 180+ kmh u stup od rasvjete motor izletio 10 metara iz auta par mjeseci bolnice i dobar

Comment

• zemunac72
      CBC Veteran
      • 08.12.2006
      • 154
      • zemun

16.01 bezaniska kosa vartburg je prosao na stop,udario ga je gradski autobus u desnii bok.poginula je trudnica,suvozac i njen muz vozac

taxi mercedes u leskovcu. slikao sam ga pored puta...neznam sta se desilo,sav se slomio

Comment

• jomini
        CBC Senator XXL
        • 11.03.2007
        • 490
        • Novi Sad

Originally posted by uglavnom_bezopasni
        Poginuo nam juče drugar

Standardna kombinacija, motor juri bulevarom, taksista izleće iz sporedne ulice, nije još skroz zvanično, ali svi kažu da je tako bilo...

Da, tako je bilo. Taksista je hteo da preseče put sa prvenstvom prolaza.
        Zakonski je kriv. Ali... Kriv je jer nije propustio vozilo (motocikl) na glavnom putu. Koje vozilo? I ako ga je video (lako moguće da nije jer je bio jako daleko) nije mogao da proceni brzinu, kao i da ne može stići da pređe put. Po meni, taksista moralno nije kriv, jer se ponašao u granicama razuma. Da ne pričam da postoji šansa da se motocikl ni ne vidi ako je jako daleko, a stvori se tu za sekundu. Ipak se ne može strogo pridržavati ovog šupljeg zakona.

Neko veče ja takođe izlazim iz sporedne ulice, čekam... Gledam levo - vidim gradski bus nekih 200 metara dalje. Gledam desno - nema nikoga. Još jednom prema busu - i dalje vidim samo njega (farove) i krenem. Sledećeg trenutka sa moje leve strane neka kroserica spušta prednji točak na put i jedva uspori i izbegne me! Lik je bio ispred busa, vozio na zadnjem točku. Ja zaslepljen svetlom autobusa ga nisam video UOPŠTE! I još dileja na zadnjem točku leti! Trebala ****** da se ubije o mene pa da ga još i robijam... Mnogo toga treba definisati u zakonu, ima se već mnogo iskustava sa diskutabilnim situacijama.
        San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• veljko
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2006
          • 476
          • Backi Jarak, NS
          • Volvo V50 DRIVe

http://i223.photobucket.com/player.swf? ... ndjija.flv

Originally posted by dcNiko
          Udes se desio u Indjiji 26. 2. na jednoj od najprometnijih raskrsnica.Vozac motocikla je Nane iz Nove Pazove,izazivac udesa je vozač automobila koji je pobegao sa mesta nesreće! Sva sreca Nane je prosao bez teških povreda! Čitao sam često po auto forumima komentare tipa mrzim motocikliste isl. I pored toga mislim da ih mi vozači automobila često ne vidimo zato što nećemo da ih vidimo i zato što su naši automobili mnogo teži i jači od njih. Takodje slažem se da i medju motociklistima ima onih koji nas iritiraju svojom rizičnom vožnjom ali treba da se ogradimo od vozača automobila kao što je ovaj jer i motociklisti su ravnopravni učesnici u saobraćaju.
          ..............
          Pronadjen je vozač automobila, a momak koji je vozio motor malo ima koplikacije oko 3-4 pršljena! Nadam se da ce on biti OK,a automobilista je vozio odjavljeni auto na strane table.

Kuca,vlasnika Brazdacoop-a, TV Sv. Djordje.

VGforum

Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

jbt kakav kreten tachno ga treba ubiti, nadam se da ce dechko biti ok

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Kada ludoga neće

Na sledecim fotografijam vozac pickup-a je probio bankinu gde se nalaze ljudi tj dolazeci iz toga pravca

Napravio je kolut napred pa nazat iznad tunela za vodu

Zaustavio se na točkovima sa druge strane kanala u obrnutom smeru odakle je dolazio

blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
              Audi ima crveno T

Comment

• V-Tec
                CBC Senator XXL
                • 30.06.2006
                • 1615
                • Beograd
                • '89 Civic d16a6

Originally posted by veljko
                http://i223.photobucket.com/player.swf?refURL=http://www.vrelegume.co.yu/forum/viewtopic.php%3ft=11192&start=0/&file=http://vid223.photobucket.com/albums/dd4/shoneddd022/UntitledMSWMMnanemotocrashindjija.flv

Originally posted by dcNiko
                Udes se desio u Indjiji 26. 2. na jednoj od najprometnijih raskrsnica.Vozac motocikla je Nane iz Nove Pazove,izazivac udesa je vozač automobila koji je pobegao sa mesta nesreće! Sva sreca Nane je prosao bez teških povreda! Čitao sam često po auto forumima komentare tipa mrzim motocikliste isl. I pored toga mislim da ih mi vozači automobila često ne vidimo zato što nećemo da ih vidimo i zato što su naši automobili mnogo teži i jači od njih. Takodje slažem se da i medju motociklistima ima onih koji nas iritiraju svojom rizičnom vožnjom ali treba da se ogradimo od vozača automobila kao što je ovaj jer i motociklisti su ravnopravni učesnici u saobraćaju.
                ..............
                Pronadjen je vozač automobila, a momak koji je vozio motor malo ima koplikacije oko 3-4 pršljena! Nadam se da ce on biti OK,a automobilista je vozio odjavljeni auto na strane table.

Kuca,vlasnika Brazdacoop-a, TV Sv. Djordje.

VGforum

Ovaj idiot u kolima nije ni kocio dok je skretao i uopste nije video motorciklistu...
                shuto-expressway.com

Comment

• AlexRS
                  CBC Senator
                  • 27.10.2007
                  • 234
                  • Borca

ma na robiju takve debile i dozivotno oduzimanje voz. dozvole!!!

Comment

• bmwscaner
                    CBC Član
                    • 27.02.2008
                    • 39
                    • LJUBUSKI Bosna I Hercegovina

nije se hajvan ni potrudio da prikoci jbt. za objesit je odma
                    a ovaj sa ovim kamionetom uf.. koju srecu coek ima

Comment

• Coha_V6 turbo
                      CBC Senator
                      • 04.06.2007
                      • 217
                      • Zemun

Da li je moguće?!?!

A truck was traveling down the highway at around 1 o'clock in the morning near Tulsa, Oklahoma.

Motorcyclist was traveling at ~120mph and ran into the back of the moving semi-truck.

Truck driver said he felt the impact, and it took almost a 1/4 mile for him to pull over.

This is what he found...

He lived. wear your helmet!

Comment

• reaper_HGT
                        CBC Senator XXL
                        • 05.09.2007
                        • 888
                        • Beograd

ako je ovaj preziveo ja sam petar pan

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

Re: Da li je moguće?!?!

Originally posted by Coha_V6 turbo
                          He lived. wear your helmet!
                          Nije preziveo, bilo je vec price o ovom udesu na 22 strani

Motorcyclist Killed After High-Speed Crash Overnight
                          Tuesday September 20, 2007 11:07am Posted By: Kevin King
                          Tulsa - A Broken Arrow man was killed early Tuesday morning
                          after a motorcycle accident on Highway 169 near 81st Street.
                          Witnesses say the cyclist was going faster than 120 miles per
                          hour when he crashed into the back of a semi truck between 81st
                          and 91st Street at about one o'clock Tuesday morning.
                          Investigators say evidence shows the cyclist was going about 140
                          miles per hour at the time of the impact. It took the truck driver
                          more than a quarter of a mile to come to a stop. When he did, he
                          stepped out of his rig and found the motorcyclist dead at the back
                          of the truck.
                          "The truck driver was not hurt," says Captain Matt Kirkland. "He
                          said that the impact was so strong that he thought he was hit from
                          behind by another truck."
                          Officers said there was no indication that drugs or alcohol played
                          a factor in the accident.
                          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Comment

• V-Tec
                              CBC Senator XXL
                              • 30.06.2006
                              • 1615
                              • Beograd
                              • '89 Civic d16a6

Verovatno su to dva klinca(majmuna) zeljni za dokazivanjem...Sutra ce ceo njihov kraj da prica kako su "ludi".
                              Takve stalno treba tuci.
                              shuto-expressway.com

Comment

• BRABUS
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2004
                                • 2399
                                • London

Slusali Zabranjeno pusenje, pa dobili ideju

Comment

Working...
                                X