Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

He he kako mi je poznata ova prica,ja nisam imao iskustva sa tom racvom ali su me isto slali kod nekog lika u dimitrija tucovica da mi resi problem ventilatora jer oni navodno nemaju opremu Btw ja imam citroen zx sa 1,6 65kw motorom sto je isto kao i u 306ici.
    Onda sam poceo da obilazim servise i iznenadio se koliko nemaju pojma,najgrdji je bio kod cvetkove pijace citroenov servis,tu sam se naslusao teskih gluposti da bi na kraju zavrsio kod hale pionir u ovlascenom servisu(ne znam kako se zovu).Oni su kola drndali 2 dana i kao resili problem zamenom releja,senzora na bloku motora i jedne kleme.Prvi dan su raskupusali kola i bukvalno se igrali toplo hladno,menjali sve sto im padne na pamet pa posto nije islo zamolil su me da im ostavim auto i sutra.Naravno nisu mogli da urade dijagnostiku jer je zakljucan kompjuter a kola su mi vratili bez kapi benzina pa sam morao da da idem sa flasaom po benzin.Uzas!
    Da bi preskocio svo ovo maltretiranje idi do Hansa na banovo brdo,decko radi peugeote i citroene i vrlo je korektan sa cenama 063/270-163.Ja sam otisao po preporuci sa foruma(Zverko) i prezadovoljan sam,menjao mi je kvacilo i jos neke gluposti i pri tom odradio bez problema i dijagnostiku na "zakljucanom" komjuteru
    .Tad smo popricali i o problemu ventilatora i rekao mi je da je to dosta cest problem i da se resava lako.

pozz
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• nnad
      CBC Veteran
      • 16.01.2008
      • 171
      • pancevo

kako su to testirali sistem da se raspala plasticna racva.pa plastika ne truli, oni ne mogu da nabiju pritisak,koje su to price!

Comment

• mance
        CBC Veteran
        • 24.07.2006
        • 185
        • Beograd

Drzao sam racvu u ruci i delovala je sasvim ok, a oni mi posle kazu da se sva krunila i da se raspala kad su sa nekim sra.... sto se stavlja na kompresor nabili pritisak. Sigurno je neki od majstora polomio prilikom montaze. Mada moguce i da je pukla stvarno ipak se ona bezbroj puta ugreje i ohladi, mada za to je i predvidjena. Nego zaboravih da napisem da su se i dve 206-ice vratile na reklamaciju dok sa ja bio tamo. Jednoj su menjali diskove pa je posle desni strugao kao lud, a na drugoj nemam pojma isto nesto oko trapa.
        Vlado hvala za broj okrenucu lika sutra. Sto se tice motora moj je isto 1.6 8v
        samo pise da ima 72kw i nemam pojma koja je razlika od ovog sa 65kw. Na oko meni izgledaju isto.

Comment

• Bratko
          CBC Član
          • 13.08.2007
          • 47
          • Beograd/Cacak

Malo se iznenadih jutros , pa reko' da podelim iskustvo.
          U pitanju je naplata shtete na osnovu obaveznog autoosiguranja.

Mala chuka pre mesec dana, nije moja krivica.
          Policija pozvana i zapisnik napravljen.
          Ok, uzeo sam zapisnik policije u Ustanickoj,
          zatim i zapisnik i procenu od osiguranja krivca saobracajke.
          Osiguranje mi je dalo i spisak servisa kod kojih mogu (ali i ne moram)
          da popravim auto.

I odem ja jutros, u Vojv.stepe u eminentni servis
          da se raspitam koliko ce da kosta,
          termin i dinamiku radova...da se izorganizujem.
          Naime, zbog amortizacije (vozilo je 6god. staro)
          osiguranje priznaje 80% od cene nove limarije a 20% ja placam.
          Ako se pegla, sve placa osiguranje.

Medjutim, kada sam to (pokusao) da objasnim ljubaznim agentima u servisnom delu,
          i da zamolim za predracun radova, docekalo me iznenadjence :
          "G-dine, mozete dobiti predracun (ponudu, profakturu, ...zovite kako hocete) ali se ona naplacuje!
          Cena je 5% od vrednosti delova koji su za zamenu...ne racunamo vam radne sate.
          Ako se odlucite da radite vozilo kod nas, tih 5% mozete takodje refundirati od osiguranja.
          A ako se ne odlucite za usluge naseg servisa, moracete sami da platite."

Malo sam se "nasmejao", pokusao da objasnim...ali na kraju sam digao ruke.
          no coment...uspeo sam jedino da dozovem njihovog autolimara
          da pogleda auto na parkingu,
          ali nisam uspeo da mu objasnim da sam ja dosao da se informisem
          i da necu tad, odmah, da otvorim radni nalog...
          Chovek je bio iran.
          Ja josh vise...

pozz

p.s. zbog neobavestenosti izvinjavam se zbog gornjeg pisaniji
          Saznah sinoc preko prijatelja, nakon svega dozivljenog,
          da se poslednjih 20-ak godina naplacuje predracun u varijanti naplate stete preko osiguranja
          ... eto, cisto da se neko ne iznenadi kao ja shto sam

Comment

• maliomladinac
            CBC Senator XXL
            • 21.11.2008
            • 995
            • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Re: Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Imao sam i ja iskustva sa panterom...Razmisljao sam da li je bolje da ih zapalim ili da im krknem jednu bombu...Strasni su! Ja imam jako lepo iskustvo sa jednim majstorom koji je bio toliko voljan da mi je SVE sto je radio oko kola objasnio i pokazao u detalj! Cak sam ja bio tu i nista se nije proseravao,sve je rekao otvoreno i iskreno sta i kako...Mnogo dobar masjtor,iskren,ono sto ne zna nece da cacka mada rekao je da je radio 2 C8-ice i da su C8 i 807 identicni u sraf! Servis mu je full opremljen. Radi koliko sam video dijagnostika mu je samo za PUG-ove ali mozda ima negde i za druga vozila... Samo da nadjem broj pa cu da okacim...Mozda neko i zna,Sigma se zove servis a covek Rade? Na kosutnjaku?

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
            061/665-94-23

Comment

• M626
              CBC Senator
              • 12.01.2006
              • 200
              • Beograd, Konjarnik

Re:

Originally posted by blackwolf
              biiiip!... ja zaboravio da ostavim telefon.
              011/3960-964 i 3690-963
              Ispravka za prvi telefon, treba 011/3690-964.
              Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.

Comment

• blackwolf
                CBC Veteran
                • 22.04.2008
                • 152
                • Beograd

Hvala, sto si obratio paznju i ispravio br. tel.

Comment

• nnad
                  CBC Veteran
                  • 16.01.2008
                  • 171
                  • pancevo

malo je u gornjim tekstovima napljuvan panter, pa bih ja to da malo da promenim.jedno deseti put radim servis kod njih i 100% sam zadovoljan i što se tiče cene i što se tiče rada. radili su i zamenu antifriza i termostata komplet kaiševa sa španerima zadnje kočnice, više puta ulje i neke delove trapa sa štelovanjem trapa i za sada ih ne menjam.nema jurcanja oko delova sve imaju na lageru, signaliziraju ako je još nešto na vidiku za zamenu i stvarno su cene korektne i za ruke i za delove.
                  pozdrav

Comment

• dintel011
                    CBC Senator XXL
                    • 12.03.2005
                    • 348
                    • Beograd, Vidikovac

Niko nije pljuvao Panter zato sto ga ne voli nego zato sto nije uspeo da resi problem kod njih.
                    Mene su konkretno 2 puta odbijali jos sa vrata, u fazonu nemamo dijagnostiku idi u Verano... pisao sam o tome pa da se ne ponavljam.
                    Sto se tice cene delova, obavezno savetujem da se okrene i Verano, ne tako malo puta su bili jeftiniji od Pantera.
                    a za majstorisanje i dalje preporucujem momke iz Zemuna.

Comment

• dmostarac
                      CBC Član
                      • 18.09.2008
                      • 31
                      • Beograd

Od kad sam kupio 307 2.0HDi popravljam ga u Panteru.
                      Citam proslih par komentara i mozda bi se i slozio da su poceli da fusere i da ne obracaju vise dovoljno paznje musteriji nego samo jure da odrade posao i da stave na dizalicu drugi auto.I malo mi je cudno da ovlasceni servis kakav se panter naziva nema dijagnostiku,to i dalje ne mogu da verujem.Ne znam u cemu je problem da se to nabavi da li to toliko mnogo kosta ili su ljudi nezainteresovani da to rade.
                      Mozda cu i ja promeniti servis sad kad vidim sve ove ponude iznad.
                      Meni se na primer kola leti pregrevala skazaljkica dodje skoro do crvenog,naravno kad sam ostavio kola da se ohlade i u panteru su mi ladno rekli to je ok tako mora malo da se pregreva.Po meni to nije normalno tako da cu prvom prilikom poterati kola negde na dijagnostiku da vide sta je.
                      U panteru sam 15 min grejao auto da vide kad pali ventilator i opet ga je palio preko 90 podosta.
                      Sve u svemu mozda ima boljih servisa od Pantera potrazite malo
                      Ili jesi ili nisi.........LAV

Comment

• miflaaa
                        CBC Član
                        • 05.07.2008
                        • 44
                        • lazarevac

panter vise nije ovlascen servis

Comment

• dmostarac
                          CBC Član
                          • 18.09.2008
                          • 31
                          • Beograd

Onda servis Panter treba da promeni home page na njihovoj internet prezentaciji posto tamo i dalje pise da su ovlasceni.
                          A jel zna neko koliko je okvirno cena da se ode u Verano da se auto nakaci na dijagnostiku i da se pregleda pred put na skijanje,posto mi to trenutno treba??
                          Ili jesi ili nisi.........LAV

Comment

• miflaaa
                            CBC Član
                            • 05.07.2008
                            • 44
                            • lazarevac

2700.00 dinara

Comment

• nnad
                              CBC Veteran
                              • 16.01.2008
                              • 171
                              • pancevo

definitivno treba probati na drugom mestu. počeli su i po litri ulja da budu skuplji i po 100.00 dinara nego na drugim mestima. dok su im one valeo svećice zivi krš.

Comment

• cherga
                                CBC Početnik
                                • 06.03.2010
                                • 1
                                • Beograd

Postovani ljubitelji Peugeot-a,

Pristupio sam vasoj ekipi postavsi ponosni vlasnik Peugeot-a 206 iz 2003... 1,4 b 75 ks

Motor je ZAISTA presao manje od 90 000km... enterijer kao nov... od prvog vlasnika ... bla bla bla

e sad... Ujutro kada upalim motor, cuje se skripuckanje u motoru... Zvuk podseca na istrosen kais medjutim dolazi sa vozaceve strane motora... (kada otvorim haubu sa desne strane motora...) E SAD... Bitna svar...!!! KADA STISNEM PAPUCICU KVACILA ZVUK PRESTAJE... pustanjem ponovo pocne skripuckanje... i tako dok se ne zagreje... nakon 8-9 min sve to prestane...

imate li ideju sta bi to moglo biti... bar da ne ispadem totalni duduk kada odem kod majstora...

veliki pozdrav svima... hvala na odgovoru...

Comment

Working...
                                X