a vele da je sve ok a ono sta nije ce bit uskoro. da nije tako strasno. ima slika dok je bila citava. inace prodana je za iste pare koliko je bila i prije sudara. tako sam cuo
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Prvo je u planu farbanje, pa da vas čujem, šta predlažete?
Posle toga se bacam u poteru za felnama, a onda, ako Bog i dobra sreća daju, krećem Sashinim stopama i FWD - RWD konverzijama (ili možda i ne, zavisi na šta naletim)
Po mom misljenju imas samo 2 opcije... crvena ili crna... sve ostalo je onako... bela nije losa...
sve ostalo mi je neupechatljivo za sektasicu...
crvena je original i kao ok... crna joj definitivno najbolje stoji... i najbolje leze felne na crnoj ili beloj...
Moja ide u crno sad na prolece... cim mi stignu felne i vesanje... to je sigurno... jedino pitanje je da li da farbam motorni prostor isto u crno ili da ga stavim u belo... neko mat...
e sad nijansu izaberi,bela lepa ali je muve napadaju,crna extra ali je sunce i prasina unistavaju,siva jedna od najzahvalijih boja ali nesto svetlijoj nijansi,crvena lepa,sa kombinacijom recimo crnim felnama sa poliranim falcom,ili sa velikim belim felnama i puno sitnih kraka,pa moze i kombinacija sa p[oliranim falcom ili ne,zuta je lepa boja ali joj nesto ne stoji,kao i plava,ali svetlija zelena je mnogo lepa,ali joj ide uglavnom crni ili beli kontrast detalja
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
crvena je sirok pojam ima na stotine nijansi,sa kristalima,sa perlom,metalik,itd.
ja sam sujeveran na crvenu boju,pa cak ni donji ves ne nosim crvene boje,u saobracaju mi se cetiri puta lose i bolno pokazala,deda je je davnih 70-ih godina imao tezak udes,sa crvenim ficom,cale pocetkom 78-e godine,kada je i jedva ostao ziv,spasla ga je mladost i fizicka kondicija koju je tad imao kao gimnasticar,ja sam 96-e sa dva crvena motora u razmaku od mesec dana,kada sam skoro tri meseca vukao noge,i od tad bezim od crvene,nemojte pogresno da me shvatite ali je iskreno ne gotivim previse,lepa jeste ali....
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment