svi su isti do jedne sitnice. na 1.6 iz serva viri komad na koji se natakne slauf do grane. na ts je rupa sa gumenim dihtungom u koji se turi nekakav plasticni komad i na to onda tek ide slauf do grane. razlike nisam primjetio posto imam u oba TS i jednu i drugu verziju. cak mi se verzija iz 1.6 cini bolja(manja mogucnost da propusti)
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Da, koliko sam upucen, samo se kod V6 razlikuju jerbo obicni ne mogu da stanu...
Mali update sto se tice fena:
Posto je membrana koja otvara waistgate bila preblizu kucista filtera za vazduh, pri tresenju izazvanom losim putem, isto se otkacilo od lezista, ispao je osigurac koji itvara vratanca i boost je bio skoto atmosferski!
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
@ dekideki
Snezna Kraljica.
Mada, trenutno se organizujem za jednu zanimljivu kombinaciju, pa ako ne bude onih koji bi isli samnom i finansirali put, nema od toga nista...
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
@ dekideki
Snezna Kraljica.
Mada, trenutno se organizujem za jednu zanimljivu kombinaciju, pa ako ne bude onih koji bi isli samnom i finansirali put, nema od toga nista...
nemojte zad zeznut, ajde trpajte se kod najdžija i friša , ima da vas dodje 10 , ako neko stane u bunker nek ide i on.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Comment