ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
e da jedno pitanje... sta ovo radi sa gumicama u cilindru? koliko kapiram ako se jedna komora kompresuje... i druga uradi isto... ako iz jedne teche na prednje a iz druge ne... sav pritisak ostaje u cilindru i kompresuje gumicu? odnosno znacajno jos skracuje vek trajanja?
ili negde gresim?
Comment
-
-
realno ja bih pre da ih provozam ali sacekace jos malo... nesto sam sjeban cim prestanem sa lekovima i shitom videcemo se...
inace dajte mi predlog kad vec sedim kuci sta da narucim...
H&R opruge, Eibach ili Spax?
-40 mm -30mm -35mm
prve bi trebalo da su najtvrdje... e sad... odluke, odluke
ovi amorti su 2 cm kraci od standardnih... sto je veoma cudno jer su koni iste duzine... sabijeni mislim...
Comment
-
-
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Top Gear Cheap Alfa Romeo Challenge 08
naime u novoj sezoni Top Gear-a bice gore pomenuti prilog... odnosno epizoda o istom...
Jerremy Clarkson vozi crnu 75 3.0...
inace dali su 1k funti za tu alfu prethodnom vlasniku
a ovo je ostalo od nje...
Comment
-
-
Pa sad...
The Alfa 75 was styled in house and came in a first and second series. These are easily identified externally with the series 1 having yellow rear lights and flush front grill, and the series 2 had red rear lights and a slightly recessed grill; internally the dash lights turned from red to green. There were however a number of models offered with the Veloce being a very popular option. This had front and rear bumpers derived from the European 75 1.8 litre turbo evolution which was never available in the UK, while the V6 was offered with the cloverleaf and Veloce options.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
Comment