Re: Bahato parkiram
Ipak moraš da priznaš da sam veoma pažljiv slon
keramika je možda zadrhtala, ali to je sve, nikakve štete nema ni za koga. A ne bi bilo šta da se slika da je bilo bar 30cm prostora više, tj. da su okolni vozači razmišljali o tome da bi još neko mogao da stane u taj prostor. A tih 30cm je u suštini 15cm po okolnim vozilima.
Nije teško biti fin
Još jednom, da izuzmemo sve ostalo, trudim se da sačuvam SVOJ auto. Ako ovako oštetim tuđi, oštetio sam i svoj, a to ne želim. Na stranu koliko mi je auto izubijan sa strana, od strane onih koji svom silinom i bez razmišljanja otvaraju vrata na uskim parkinzima (tamo gde stoje vozila paralelno a ne u nizu), dok ja svaki put pazim koliko ću vrata otvoriti. A mesta mi treba kako bi ušao/izašao (2m/120kg).
Ipak moraš da priznaš da sam veoma pažljiv slon

Nije teško biti fin

Još jednom, da izuzmemo sve ostalo, trudim se da sačuvam SVOJ auto. Ako ovako oštetim tuđi, oštetio sam i svoj, a to ne želim. Na stranu koliko mi je auto izubijan sa strana, od strane onih koji svom silinom i bez razmišljanja otvaraju vrata na uskim parkinzima (tamo gde stoje vozila paralelno a ne u nizu), dok ja svaki put pazim koliko ću vrata otvoriti. A mesta mi treba kako bi ušao/izašao (2m/120kg).
Comment