A šta sa ostalim strancima? Stalno se pominju STRANA vozila? Zašto 10 posto za vozila iz EU, kada CG nije u EU ? Da li to znači da mogu i ostali da se ocarine?
Vozila sa crnogorskim, bosanskim, rumunskim i bugarskim tablicama, koje nasi drzavljani BEZ DRUGOG PASOSA voze na punomocje!!!
Pa ja nešto ne znam koliko ima ovih NEcrnogoraca Ja sam vozio auto na BiH table nekih mesec i po dana bez BiH dokumenata i imao sam mnogo problema zbog toga, hteli su da mi oduzmu auto i da mi napišu prijavu za carinski prekršaj... Srećom imao sam stalno kod sebe krštenicu na kojoj mi piše državljanstvo BiH inače ostao bih bez auta davnih dana, a verovatno bih i odrobijao
Mislim da je ovo kad kažu 'strana vozila' zapravo samo pravni izraz da crnogorce...
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Bem li ga .... ajd da sačekamo još neki dan, pa da vidimo ... znam da im pare treba kao nikad, i da znajući njih, napraviće slučajno rupu u zakonu .... kao i više puta do sada ....
Ja nigde ne mogu da nadjem kakav je postupak za euro 4 vozila, i da li je to nebitno Ipak nije malo ako je auto kupljen nov krajem prosle godine, Crnoj Gori je placena i carina i pdv(za pdv nisam siguran koliki je kod njih), i posle par meseci voznje treba opet nekom da se POKLONI 10% carine i 18% pdv-a?? Ako neko zna nesto o tome, zamolio bih ga da napise.
Uvezao si nov auto posle referenduma, platio carinu i PDV jednoj drzavi, sad bi da ga preregistrujes (ako dobro shvatam?) na srpske tablice? Pa placas ponovo carinu i PDV, ovaj put Srbiji, sta je tu nejasno? Ili ga vozi na CG tablice sa CG dokumentima.
Tako mozes ne dva puta nego dvadeset, da iznova placas carinu i PDV na uvoz vozila ako menjas drzavu u kojoj registrujes auto. Ne vidim zasto bi za Srbiju bilo bitno sto si na nov auto platio carinu i PDV Crnoj Gori...?
The difference between men and boys is the price of their toys
Ok ok, mislio sam da je to mozda drugacije regulisano sto se tice pdv-a ili ako se uvozi auto sa euro 4 motorom da su mozda drugacije tarife carine. A dvojno drzavljanstvo je li moguce ili nije? U ovom slucaju, vlasnik sa punomcjem je rodjen u crnoj gori ali ovde zivi i radi i trenutno ima samo srbijansko drzavljanstvo, verovatno bi mogao da vozi i dalje crnogorske table ako bi imao dvojno?
Jedino što je ne doumica i šta je pravo pitanje, na osnovu čega, po kojoj tablici će da određuju vrednost vozila koje se preregistruje???
Ako to neko ima, odmah može da utvrdi koliko će da plati ukoliko želi da ga preregistruje.
Ja sam bio za varijantu, EVRO po kubiku pa teraj, mada, ni to ne bi bilo baš pošteno prema nekima koji voze dosta novija i dosta starija kola ali ... šta da se radi i ovako će biti nekih ne pravilnosti, siguran sam.
Jedino što je ne doumica i šta je pravo pitanje, na osnovu čega, po kojoj tablici će da određuju vrednost vozila koje se preregistruje???
Ako to neko ima, odmah može da utvrdi koliko će da plati ukoliko želi da ga preregistruje.
Ja sam bio za varijantu, EVRO po kubiku pa teraj, mada, ni to ne bi bilo baš pošteno prema nekima koji voze dosta novija i dosta starija kola ali ... šta da se radi i ovako će biti nekih ne pravilnosti, siguran sam.
pozdrav
Samo sam cuo da ce Golf III-ci biti sracunata trzisna vrednost od 5000 Evra, a on realno vredi 3500-5000. Eto. Tako da ce i ovde da zakidaju!
Ja koliko se sećam, kada sam kupovao auto, za yugo 1.1 iz 1981 godine, vrednost je bila nekih 50 000 dinara, tako da je što se toga tiče bilo više nego prihvatljivo.
To ide prema godinama i kubikaži i ako takva tablica postoji, može neko da je okači i onda se lako preračuna za svaki od tih auta. Naravno, na tu vrednost PDV i carina
Comment