ovaj mustang samo za delove, moze da se uradi ali treba skoro sve naruciti i menja a to kosta ko djavo... steta. ali ako ima jos jedan takav eto resenja....
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Originally posted by HEMI 426@ Kverta
o kojim godinama mi sad tacno pricamo...ja znam sta se vozilo zadnjih 15, eventualno koja godina vise ali ne i pre toga, bio sam suvise mali...
Silom prilika 90-tih (a one su potrajale) malo sam izasao iz price oldtajmera .
Crni Mercury Breezeway je taxirao u Bgd-u neke ~ '91 . Bio je dosta dobro ocuvan , verovatno Monterey '65 . Mislim da je i on ( kao i Electra sa Ade , a i mnooogi ostali koji i jesu i nisu) "nekada bio u pratnji" ...
S obzirom na vremensku distancu , treba imati 20% rezerve u preciziranju modela i podataka (uopste).
Originally posted by SuperbirdTih godina je izgleda bilo svega i svacega, sto na ulici, sto na taxiju ...
Nije ni malo prijatno videti tako nesto ...
Comment
-
-
Superbird i ja smo danas otisli da vidimo jedan ( i jedini koliko ja znam ) Ford Falcon Ranchero iz 1965 god, u okolini ns. Ispod haube ( koja ne moze da se otvori ) je 200 cid, 6ak. Znam za auto jako dugo, bio je u pristojnom stranju do pre par god, ali se neko zapucao motorom u levi bok ( koji je jako istrulio ) i tako je ostavljen na milost i nemilost 3-4 godine... Slike govore vise od reci...
Rodjaci...
Comment
-
-
hehehe, auto je na tom placu zadnje dve godine, pre toga je stojao na ulici i onda ga je neko udario motorom. ja sam kriv, lose sam objasnio pa ste stekli utisak da je neko jurcao po livadi i sto kaze, horsepower, od svog prostora izabrao bas Ranchera da ga pokupi...
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426Superbird i ja smo danas otisli da vidimo jedan...
Pokrštavanje i te stvari.
Inače, na Klisi sam video Granadu, ne znam da li je ovde bilo reči o njemu.San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
Originally posted by jominiOriginally posted by HEMI 426Superbird i ja smo danas otisli da vidimo jedan...
Pokrštavanje i te stvari.
Inače, na Klisi sam video Granadu, ne znam da li je ovde bilo reči o njemu.
Jedino ako si video US Granadu joj je mesto ovde, cak su i postavljane slike jedne sa PO tablama...
Comment
-
-
Jomini, nemoze tek tako da se ide da se gledaju amerikanci, mora da se nesto zna o njima...
Video si zutu Granadu, limuzinu ( mislim da je 351 u njoj ), kod najlona ( ili u blizini istog )
Znam vlasnika, imao je a mozda i jos uvek ima Mustanga 1979 ili 80 ali sa 2,3 motorom
Comment
-
-
Znaci 1000E ga ceniJel bi ga dao za manje ili ne ? Sta mislis HEMI koliko vredi da se da za njega i jel nije mnogo ostecen? VIdim na slici da mu je pokrivljena zadnja stopka ali po nekom pravilu sve se da popraviti samo da mu zadnji diferencijal nije otiso jel onda mi treba i ona galaxija od 2000E za delove
Kad nema EL Camino i ovaj nije los, za one TransAm ove sto smo pricali jel su na prodaju ( ako jesu koliko kesa ) i jel su sa papirima?
Poz
Comment
-
-
1000 e je naravno previse za taj Ranchero, mada, ako bi nasao negde jos jedan isti ovaj bi posluzio kao odlican donator delova jer ima nekih stvari koje su dobre. Udarac koji je dobio je potpuno unistio levo zadnje krilo i savio vrata prtljaznika. Nesto tu moze da se ispravi ali pitanje je da li ima smisla i nacina da se truo metal ispravlja, rubovi se mogu prstima kruniti... Ulaganje u taj auto i nema smisla jer nisu na ceni a za par hiljada evra se mogu uvesti i sasvim solidnom stanju.
Delovi sa Galaxie u najvecoj meri ne mogu da pasu na Ranchera jer je u pitanju za dve klase veci auto. Mozda samo sam diferencijal ali nema smisla a ni mesta na 6taka stavljati 9 bolt diferencijal sa 8maka. Jednino sto se moze uraditi je iskoristiti ovaj Ranchero za podrsku onom bordo Falconu Futura iz NS ( postavljao sam slike ) ili plavom Falconu Sprint iz Negotina.
El Camino, navodno 70 je u Zemunu ali ne mogu da dodjem do coveka.
Za niske Trans Amove neznam cene, pitaj ivvana ako ga poznajes a ako si u toj prici, nadji mi Pontiac LeMans 1970 u Nisu...slupan prednji deo, V8, stoji u nekoj grarazi...
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426Jomini, nemoze tek tako da se ide da se gledaju amerikanci, mora da se nesto zna o njima...
Video si zutu Granadu, limuzinu ( mislim da je 351 u njoj ), kod najlona ( ili u blizini istog )
Pa mora se ići i na praksu da bi se nešto naučilo. ovako je suvoparno... Ne smem ni pitati ništa,odmah me grdite.San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
Comment