Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Inace, po kuci se izrazavam u desetercu...
nikome nista nije jasno...
Knjiga nece nigde pobeci, malo sam energiju ulozio u diplomiranje koje je blizu tako da mogu da ga omirisem a i sa nekim delovima knjige nisam zadovoljan pa zahtevaju reviziju...Ako mislis da ce me dejan prestici, nece, juce smo se culi za sad ja vodim u zabusavanju....
Sto se tice kasnije prodaje iste, bice distribirana samo preko mog tele shopa ( cije brojeve imate u dnu ekrana ) a svaka musterija koja kod mene uradi natalnu kartu, proricanje buducnosti i izradu amajlija, dobice jedan primerak na poklon...Zato...
Rufen sie jetz an!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Ford Mustang je postao prvi ( i jedini ) cabrio na svetu koji je dobio 5 * na crash testu...!
http://www.leftlanenews.com/ford-mustan ... ating.html
Comment
-
-
-
WooW, ovo je veoma, veoma ozbiljan auto!
Saleen Mustang!
moze biti S281 SC sa 331 KS ili S281 E sa kompresorom i 550 KS. Oba su identicna po dizajnu ali ze razlikuju po tehnologiji. Veoma retki i veoma skupi
Uz Roush i Steedu, Saleen je treca tunerska kuca za mustange i jedna od retkih koja pretenduje da nasledi slavni Shelby...
Ako ga vidis jos jednom, molim te detaljnije ga islikaj a za ove slike, puno hvala!
Comment
-
-
Nisam ga ja slikao.Cim ga vidim kacim nove slike.
Comment
-
-
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
cuo sam za auto ali su meni rekli da je basket case... a po slikama izgleda da auto ima neku formu...
ipak, stanje sigurno nije " zadovoljavajuce " kao sto kaze u oglasu ali za utehu je sto je auto "Potpuno je kompletan"i sto ima delova....
cena je takodje ok...
ovo je Galaxie 67
Comment
-
-
ne izgleda skroz tragicno, mozda bi se mogao izvuci... nego oce li mi neko reci gde je velika plana uopste....
cekaj jel taj auto stvarno ima samo 218 ks ili je neka greska.. to mi je nekako malo za taj period...
@hemi ovo ti je idealna prilika... mozda bi ja ja uzeo da imam gde da ga smestim i sredim
Comment
-
-
jeste, ima 218 KS ali to je verzija sa jednim karburatorom, bila je jos sa dva dvogrla i to je bilo to sto se tice 302 motora, posle njega si mogao da dobijes 390 sa 320 ks i 427 u verziji Galaxie 500 sa 335 ks ( oko 400 realno )... Ne treba mesati 302 sa Boss 302 motorom, iste zapremine ali potpuno drugacije konstrukcije koji je imao oko 350 ks i bio je u stvari racing motor...
Nije ovo idealna prilika, auto je krsh, delovi koji idu sa njim su cisto mehanicki, gde je enterijer, limarija, detalji ( najskuplje za nabavku u restauraciju ), u ostalom Galaxie nije interesantan... U Sremskoj Kamenici ima 66 sa sestakom, daleko bolja ali ni ona me ne interesuje...
Comment
-
Comment