Samo, da smo mi normalna drzava, Shelby GT 500 bi dosao sa zapada a ne sa istoka ( bulgaria )... tuga...
Cinjenica.
Mada, lepo je videti ovakvu lepotu na BG ulicama, pa ma kakve table imao. Ja, verovatno, ne bih mogao da se odlepim od njega i ispucao bih jedno 50-tak slika minimum...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Hehehe, moj tast ima ovakav jako slican, samo sto je fabricki preradjen da bude kamperski. Vozio sam ga vise puta... U njemu je neki V8, on se stalno hvali kako mu je ugradio neki holly trkacki karburator :-)
U osnovi Mustang II ( 1974-77 ) nije bio dostojan Mustang imena, ovaj primerak je ocigledno zdrav i kompletan ali V6 od 2.8 litara nije imao 170 ks nego 109 ks i u pitanju je evropski V6 koji je isao u Granade i u Caprije... Felne su sa Peugeota 309 ( kako mi se cini ) a plin nije bas pozeljna opcija ako se trazi originalnost.... Mustanga II ima desetak po srbiji od kojih su neki tragicni krsevi a ovo je jedan od 4 koja su u voznom stanju. Najbolji je u Subotici sa 17 000 originalnih milja i jos uvek je na us tablama ( 2,3 motor )... Osim svega ovoga, 5000 e je normalna cena, imajuci u vidu kvalitetnu farbu i stanje auta ali ipak Mustang II ne vredi te pare... Ne znam sta da ti kazem...ako covek hoce mustanga posto-poto, onda je ok ali ako hoce pravog mustnga ( I ili III ili IV ) onda neka zaobice ovaj primerak...
isti taj lik ima i galaxy valjda onaj zeleni krs, prodaje ga za 500 evra sa gomilom delova....
ali zanimljivo je dana slici sa tim galaxyem ima i neki krs stanje auto koji je najverovatnije mustang 67-8, ja sam liku slao mailove raspitovao se o tome ali nije mi covek odgovorio...
Vidjao sam i odlicnih primeraka Mustang II (1974-1978 ), ali u sustini vecina ljudi se drzi dalje od njih. Ne samo njih nego vecine Americkih automobila napravljenih posle 1973-1974 godine.
@ luci
nisam pricao sa vlasnikom, bio sam u prolazu, vracao se kuci...
@hemi
enterijer nisam gledao, ali limarija sto se tice rdje izgleda ok, ali je malo chuknut i prednje levo krilo, tako da bas i ne izgleda nesto utegnuto...
@superbird
na izlazu iz loznice jeste, ali nije bila pumpa nego neka prodavnica ispred pumpe
Comment