Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Ogroman uspeh Forda na superspeedways nije prosao nezapazeno kod General Motorsa. Chevrolet Monte Carlo, Buick Regal, Pontiac Grand Prix i Oldsmobile Cutlass su bili dovoljno brzi na kracim stazama, ali se nisu videli na najbrzim stazama.

Tako da je GM za 1984. godinu predstavio specijalnu Aero verziju od Monte Carlo sa posebnim zadnjim staklom koja i dalje nije bila brza kao Ford Thunderbird, ali je bio mnogo bolji od obicnog Monte Carlo.

Obican Chevrolet Monte Carlo:

Monte Carlo Aero:

Monte Carlo NASCAR:

Comment

• Superbird
      CBC Senator XXL
      • 06.02.2006
      • 384
      • Sabac ---> Novi Sad
      • Audi 100 Typ 43

Originally posted by Pro_Touring_Mopar
      Mislim da se ime Commando koristilo samo kod Plymouth-a. Kod Dodge-a se ovaj motor zvao Magnum.
      Da, Super Commando kod Plymoutha, Magnum kod Dodgea i TNT kod Chryslera, ali je u pitanju isti 440 4bbl.

Originally posted by Pro_Touring_Mopar
      Evo sad gledam na Wikipediji, pise da su u opticaju bila sva tri motora: 440, 440+6 i HEMI.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Charger_Daytona
      Pa zemljace, gde od toliko sajtova o musclecars nadje da trazis podatke na Wikipediji?

440 six pack nije isao u Daytonu. To ti je sigurna i proverena informacija.

[/quote]

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833
        • Novi Sad -United States of Liman

@ Superbird

Svaka cast!!

Comment

• Manfred
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2007
          • 905
          • Beograd

Za druga HEMI-ja i ostale amer-loverse....

ekskluziva iz Beograda 28.05.2008

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

Najlepse godine Cadillaca.

Comment

• Bzuva
              CBC Senator
              • 17.09.2006
              • 269
              • Bgd

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
              Ja sam odushevljen!!!!!!!!!!
              Nisam ni mogao da pomislim da ovo postoji kod nas!!!
              Alfista u povoju

Comment

• Manfred
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2007
                • 905
                • Beograd

Ako bilo kome znachi, slikan je kod Pinka, ispred zgrade u ul. Neznanog junaka 1, pa prodjite, mozda budete toliko srecni da ga uslikate

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

'ebote zivot al su ovi veci automobili pojeftinili u Americi.

Juce ja i drug isli da gledamo malo automobile i moze se naci Ford Five Hundred Limited ili Mercury Montego Premier stari oko 2 godine sa ispod 20,000 milja za nekih $12,000.

Mislim da sam se dobro zajebao sto sam kupio Fusion umesto jednog od ova dva. Dobio bi V6 (Five Hundred i Montego) umesto I4 kod Fusion sa vise snage, a potrosnja bi ostala ista. I Five Hundred i Taurus su za klasu veci od Fusiona.

Oh da, Five Hundred i Montego su pravljeni na istoj platformi kao i Volvo S80.

Comment

• andrigo
                    CBC Član
                    • 30.05.2008
                    • 94
                    • Nis

[quote="Magus"]Evo par slika(nisu neki kvalitet) i sa severa...ortak slikao.

quote]

Jel zna neko dal je mozda ovaj auto na prodaju i koja je cena ?
                    Pozdrav

Comment

• andrigo
                      CBC Član
                      • 30.05.2008
                      • 94
                      • Nis

[quote=HEMI 426]
                      Originally posted by "QV lale":11d8d8by
                      E evo sad sam našao i ovog Mustanga....

slika je stara baš jako,al jbg .valjda ga imaš u svojoj wikipediji
                      ovaj auto sam prvi put video 2004-5 na dragu u batajnici...znam ga i nazalost je los[/quote:11d8d8by]

Tad sam ga i ja video prvi put uzivo,a mislim da se on prodavao i na oglasima ali je bio jako skup za taj model... oko 3500E
                      Znas li mozda dal je jos uvek na prodaju i koja je cena?

Comment

• andrigo
                        CBC Član
                        • 30.05.2008
                        • 94
                        • Nis

Originally posted by Superbird
                        1962 Ford Galaxie, negde kod Pirota...

Nije negde kod pirota nego na pola puta Nis - Pirot... Iso sam sa drugarom da ga kupimo posto je covek reko da samo treba tockove da stavite i da terate... Kad smo otisli pored 70% sitnica i 30% delova koje su falile unutra je bio debilni motor najgori gde ga napravise nemci u pusta ih usta !!! koj stavljaju svi seljaci u cadilake i ovakve stvari ... Znaci bio je motor Mercedes w123 iz '78 200D
                        Znaci nista od sestocilindricnog rednog Ford 500 6.0
                        Inace cena za njega je bila 2000E pola delova je bilo od fergusona i takvih zajebanicja...

Comment

• andrigo
                          CBC Član
                          • 30.05.2008
                          • 94
                          • Nis

Originally posted by Duke
                          Ne znam da li je neki Nišlija ovo postovao, u svakom slučaju i ovo postoji. Po rečima vlasnika troši mu oko 45 litra... ima neki sitan problem...

Taman kad sam i ja teo neku sliku da vam posaljem ono vidim vec ima
                          Nego nema veze naci cu ja nesto sto ne moze svako da nadje,nego jel znas mozda dal je na prodaju i koja je cena za ovaj auto...To sto prica da trosi 45L to je odlicno za ubijanje cene

Comment

• andrigo
                            CBC Član
                            • 30.05.2008
                            • 94
                            • Nis

Originally posted by luci
                            isti taj lik ima i galaxy valjda onaj zeleni krs, prodaje ga za 500 evra sa gomilom delova....

ali zanimljivo je dana slici sa tim galaxyem ima i neki krs stanje auto koji je najverovatnije mustang 67-8, ja sam liku slao mailove raspitovao se o tome ali nije mi covek odgovorio...
                            Ovako... Ne znam sto niko nece da mi odgovori za ove automobile za koje sam pitao... Ja sam mislio da ce HEMI da mi bude drugar ali izgleda sam se zajebo. Sto se tice tog "lika" sa tim galaxijama.... Samo mogu da kazem da mi je mnogo zao sto takvih ljudi nema mnogo tj. on je jedini koj je taj odpad vracao na noge u ponom sjaju . Taj zeleni krs pored galaksije sto si video to je bio taj mustang koj ti se ucinio i radjena mu je KOMPLETNA generalna po svim propisima i standardima sto bi se reklo i taj mustang sada izgleda ovako.

Njega je neko slikao i imate znaci njegove slike na nekim prethodnim stranicama. Sto se tice tog krsa od galaksije on je kupio neku koja je bila vozena a nista u nju nije ulagano od kako je izasla iz fabrike naravno u njoj je bio motor mercedes w123 220D sa papirima tako da je on kupio iz nemacka istu takvu galaksiju u originalu sa V8 motorom i krenuo sa kompletnom restauracijom automobila koj nazalost nije uspeo da zavrsi. Sad znate zasto su te dve galaksije rasutrene u delovima ( nijedan deo ne fali sem od te prve original motor je izvadjen i unutra je bio 220D ). Evo neke slike automobila koje je odradio pored onog mustanga zelenog,neki su bili na popravku i posle nje su izasli kao novi... Mustang crveni je na prodaju vec duze vreme ali kao sto kaze HEMI to nema kupca sem neko ko bas oce da ima mustanga,a onaj pontiac sam pre 2 nedelje video na polovnim automobilima da se prodaje.

HEMI da znas da imas u planu nekad u buducnosti da me vodis kod tvog drugara sto mu je puno dvoriste sa americkim automobilima A sto se tice Ivvana sto si reko da samo on salje slike... to je zato sto ja nisam znao za ovae postove dok mi nije pokazao prijatelj pa sam se zato uclacnio,a pored ona 3-4 automobila imas i TiTov Chevrolet IMAPALA bar je bila za 3000E,brdo nekih limuzina koje tebi nisu interesantne...
                            Pozdrav

Comment

• Horsepower
                              CBC Senator XXL
                              • 29.12.2005
                              • 2000

Hemi je poprilicno zauzet ovih dana, nisam ni siguran da dolazi na forum. Tako mi je barem rekao preko PP.

Comment

• luci
                                CBC Senator XXL
                                • 13.03.2006
                                • 1103
                                • odzaci

hemi je malo spor kad vidi i bude imao vremena odgovorice ne brini....

koliko mi se cini taj galaxy je sad u vrbasu na sredjivanju kod nekih momaka, ne znam zasto se nisu javili ovde

Comment

Working...
                                X