Andrigo, prati malo fabulu radnje, lik je svojevremeno tvrdiO da mu je u jednom trenutku trosio toliko...
Ovaj 88 je parkiran obicno iza robne kuce Pionir, tj iza DDOR Novi Sad..., ima tu neka kockarnica, mislim da je u pitanju vlasnik iste ili nesto slicno...
Jedino sto mi je ostalo u bledom secanju je da su se pre 15-tak godina prodavali ili ovaj Fury (ocigledno III - losa fotka te nije omela) , ili takodje crveni, Bonneville (1963) za ondasnjih 1500 DM . Jednog od njih sam ubrzo nakon tih oglasa video kako taxira ! Moguce da je bio ovaj Fury , davno bese ...
Andrigo, prati malo fabulu radnje, lik je svojevremeno tvrdiO da mu je u jednom trenutku trosio toliko...
Ovaj 88 je parkiran obicno iza robne kuce Pionir, tj iza DDOR Novi Sad..., ima tu neka kockarnica, mislim da je u pitanju vlasnik iste ili nesto slicno...
Znam da tamo stoji,tj kod skole "dzamija" ali ne znam dal se prodaje i za koliko novca a interesuju me jos oni modeli koje sam naveo... E sad ne znam sta treba da pratim... kakvu fabulu..jbg ne znam sta to znaci dok su moji drugari isli u skolu ja sam bio po fliperane sa rolexom
Vidim meni nece nista da kazete.... PA OK onda,nego kazi mi hemi posto vidim da znas za sve ove jos imas i slike kazi mi sta zans o pontiac firebirdu BANDIT a mozda je i obican trans am sto je u nisu ?Koliko ga ceni covek i to tako i ako mozes slike da postavis ?
Tih godina je izgleda bilo svega i svacega, sto na ulici, sto na taxiju
Jbg, rodio sam se kasno, sad je sansa da vidim nesto takvo na ulici ravna onoj da dobijem 10 iz Analize , a sto se taksija tice, pa, sijam od srece ako sednem u W140...
Dodji jedno leto kod mene, vidjaces ovakve automobile po lokalnim auto shows svaki vikend. Posebno sad dolazi leto, auto shows na otvorenom ima gomila.
o kojim godinama mi sad tacno pricamo...ja znam sta se vozilo zadnjih 15, eventualno koja godina vise ali ne i pre toga, bio sam suvise mali...
Za Pontiac znam da je bio 67 ali ne i koji je trim u pitanju ( Bonne ili Catalina ) za Furya znam ali ne i za Mercury...odnosno, cak nisam ni cuo da je i jedan Breezway bio kod nas. Ipak, za sve njih mi trebaju tacne informacije i slike!
@ andrigo
Prvo, dobro dosao na forum, vidim da si poznavalac i drago mi je da je jos jedan takav ovde, trazi, kopaj i slikaj ima interesanih amerikanaca u tvom kraju, doduse, svi su krshevi ali ih ima. Ako te ne mrzi, mozes otici u Knjazevac i u okolini naci Cadillac 59, dva Trans Am ( 79 i 80 ) i neke Cutlasse sa kraja 60tih... Ali svi su lesevi...
Kad smo vec kod juga Srbije, ovo je mozda najocuvaniji auto tamo. AMC Matador, 74 god, 4 litre, sestak ( motor koji je isao u Wranglera do 2007 )... Jos uvek tablice sa zvezdom ( znaci stojao od ranih 90tih ), vremeplov stanje, vinyl roof, navodno oko 40 k milja a enterijer moze da potvrdi tu cifru. Jedina mana je sto stoji u selu, doduse na suvom, ali me plase pacovi i ostali glodari a izgleda da plase i gazdu jer po garazi ima otrova U tom slucaju, creva i kablovi stradaju...
ja i vlasnik, snimljeno pre godinu dana
Sto se tice Trans Am ( eventualno Bandita ) u Nisu, znam samo za Firebirdove i Trans Amove novije generacije ( 83 + ) a neke od njih je i ivvan postavljo...Jedini pravi Bandit se nalazi u Zrenjaninu i covek je prvi vlasnik, dovucen iz Kanade. Pre toga je imao Challengera TA 340 Six Pack. Moram slike da nadjem, bio sam davno kod njega...
Comment