Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

e vidis i moj je mogao biti, mozda samo da sam dosao svojim autom umesto tudjim, video sam i ja tog istog danas....

Comment

• Superbird
      CBC Senator XXL
      • 06.02.2006
      • 384
      • Sabac ---> Novi Sad
      • Audi 100 Typ 43

Ljudi, nemojte ocekivati da ce vas iko vuci za rukav za bilo sta.

Luci, ja iz Sapca na 38+ stepeni VW Polom kome je riknula ona klapna pa uvek duva toplo zapalim u Vrbas na trke, a ti ne dodjes iz Odzaka. Sad kazes "da sam dosao svojim autom..." Pa sto nisi? Imas auto, imas plin, nije ti NS preko bela sveta. Ako hoces da se ozbiljnije bavis automobilima moras se tako i postaviti. Ja sam hteo da vidim Losmijev Cadillac, hteo sam da vidim GS400 i moglo je nebo da gori, ja bih dosao. Ovo ti sve pricam dobronamerno i drugarski...

A prilika da se provozam u Buicku je iskrsla iznenada i potpuno neplanirano, i naravno da sam je iskoristio.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
        CBC Senator XXL
        • 13.11.2007
        • 684
        • Sabac

Zemljak, vidi, ja imam obaveza preko glave; od fakulteta koji sam obavezan da zavrsim u roku, pa do gomile poslova koje radim izmedju ispita. Slobodno vreme, hvala Bogu, mora biti rezervisano za devojku, rodbinu i drustvo. Tako da zaista nemam vremena da kad mi se cefne sednem u auto i zapalim za Vrbas, NS, Beograd... Eh sad, da mi neko nesto javi unapred, ili recimo da se organizujemo, to bi bila potpuno druga stvar, jer bih mogao da rasporedim sebi obaveze i nadjem vremena.

Moje predhodno pitanje nije bilo zlonamerno, vec mi je cisto zao, jer vidim da se vecina ovog foruma druzi i okuplja (Opelovci, Alfisti, VW-ovci...), a mi se nismo ni jednom organizovali da, recimo, idemo u obilaske nekih retko ocuvanih Americkih primeraka ili sl.
        Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• luci
          CBC Senator XXL
          • 13.03.2006
          • 1103
          • odzaci

stric me je iscimao da idemo, i dosao sam sa njim nisam znao oce li biti neko koga poznajem tamo, kasnije je hemi dosao, a kad je stric resio da digne sidro bilo je ili on ili pesaka... bio sam u bacu, nisam imao sta da radim u ns ceo dan.... jos uvek sam u tranziciji i u frci tako da nisam bas uvek u mogucnosti da zapalim bilo gde... gorivo i kola su tu uvek najmanji problem...

naravno nisam ja milslio nista lose komentarom... e da ocekujem da ces mi lepo docarati kako ide auto kad se vidimo.. jesi u pon u NS

Comment

• Superbird
            CBC Senator XXL
            • 06.02.2006
            • 384
            • Sabac ---> Novi Sad
            • Audi 100 Typ 43

Originally posted by Pro_Touring_Mopar
            Eh, ajde da se malo vratim na temu. Drug mi rece da je ovaj auto njegov komsija uvezao iz USA pre 30 i kusur godina, da bi posle gadne saobracajne nesrece koju je doziveo pre 15-tak godina, ostao da stoji ovde, nazalost, u stanju u kojem ga vidite.
            Imam poteskoce da prepoznam koji je automobil u pitanju, pa je pomoc svakako dobrodosla.

Originally posted by Horsepower
            Chevrolet Malibu/Chevelle, godiste '64 ili '65.
            Prema nekim informacijama koje sam dobio veceras, ovo je 99% 1967 Dodge Dart!

@Pro_Touring_Mopar: Gde se nalazi auto, da odem da ga vidim?

edit: Ipak je 100% 1967 Dodge Dart

Comment

• Pro_Touring_Mopar
              CBC Senator XXL
              • 13.11.2007
              • 684
              • Sabac

Auto se nalazi u maloj - slepoj ulici koja se zove Vojvodjanska; kad ides iz Brace Nedic, prva desno pred skretanje za Stajana Novakovica.

Mada, iskreno, auto je u tako uzasnom stanju da je tuzno ici da se gleda.

Comment

• Superbird
                CBC Senator XXL
                • 06.02.2006
                • 384
                • Sabac ---> Novi Sad
                • Audi 100 Typ 43

Vise nije.

Bio sam danas da ga vidim, auto nije tamo, a baba koja zivi preko puta kaze da su pre neki dan dosli, platili na kilo i odneli ga.

Mada, nije otisao na spediteru, vec na dvoosovinki - ima nade...

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

sa ove slike mi deluje da nema nade, ali mozda se i varam, mozda ima nesto sa njega sto moze da se spase....

nego kako si majke ti provalio da je otisao na dvoosovinki umesto na spediteru... garant baba razlikuje prevozna sredstva..

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                    CBC Senator XXL
                    • 13.11.2007
                    • 684
                    • Sabac

Originally posted by Superbird
                    Vise nije.

Bio sam danas da ga vidim, auto nije tamo, a baba koja zivi preko puta kaze da su pre neki dan dosli, platili na kilo i odneli ga.

Mada, nije otisao na spediteru, vec na dvoosovinki - ima nade...
                    Ovo je bas cudno... Auto je na tom mestu stajao godinama, da ne kazem decenijama i kad sam prvi put video, pre nekoliko godina, bio je u podjednako raspadnutom stanju kao i sada. Iskreno, automobil je toliko pojeden od korozije, da sumnjam da bi i od scraping-a dobili nesto...

Comment

• Sasha
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 4126
                      • Novi Sad

Pogledajte sta se vozi u Sloveniji,
                      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                        CBC Senator XXL
                        • 13.11.2007
                        • 684
                        • Sabac

Jbt, 'ladno Nova sa Pro Touring trimom! I to sa "rucnim menjalnikom" i "športnim podvozjem". Salu na stranu, ispod haube je izgleda Chevy-jev 354 cid. V8, a automobil izgleda odlicno odradjen. Eh, jos samo kad bih imao dovoljnu kolicinu novca...

Comment

• Superbird
                          CBC Senator XXL
                          • 06.02.2006
                          • 384
                          • Sabac ---> Novi Sad
                          • Audi 100 Typ 43

Originally posted by luci
                          nego kako si majke ti provalio da je otisao na dvoosovinki umesto na spediteru... garant baba razlikuje prevozna sredstva..
                          A jbg sad, pa nije ni ona blesava...

Odmah sam je pitao kako su ga odneli, a ona je rekla da su "dosli sa onim sto ima za aute pozadi"

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

tako ne bi dosao covek koji planira da ga rpoda u staro gvozdje... taj bi ga isekao i na tamica, a ovo je neko ko ce da pocupa sve delove sa njega, jer mislim da karoserija nemoze da se spase....

svaka ti cast sta ti padne na pamet, ja se toga nikad ne bi setio

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Neko cita forum, prati i kupuje... (...u pozadini ide melodija iz Twilight Zone)

Mozda bi trebalo da uvedemo neki code, pa kad mislimo "Impala", a mi kazemo "Zaporozec", umesto Novi Sad kazemo nesto drugo, itd...

Comment

• 911s [SK]
                                CBC Senator
                                • 21.11.2007
                                • 242
                                • Beograd

Originally posted by starac vujadin
                                Mozda bi trebalo da uvedemo neki code, pa kad mislimo "Impala", a mi kazemo "Zaporozec", umesto Novi Sad kazemo nesto drugo, itd...
                                A kako ćemo mi ostali onda da pratimo ovu temu?

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

Working...
                                X