..uvek manje vise iste dileme o Zederu... '' a,zasto moze da se okrene volan kad je Zeder zakljucan....to je tako namerno uradjeno...sve je to prevara i kopija od Volvo-a....moze da se samozakljuca znam ja jednog kome se to dogodilo...'' To sa okretanjem volana kad je Zeder zakljucan se cak i u reklami vidi,kada ga onaj konstruktor zakljuca,okrene volan nekih 1/4 kruga i onda odjednom blokira i ni makac dalje...
Sve sto sam pisao o Zederu je na osnovu licnog iskustva,i to da li oni u Firmi koja ga pravi nesto kazu,meni nije bitno...
A,zasto je ugradnja Zedera u bilo koji auto van VW grupacije bacanje para ?
I,sta ako jeste kopija Volvo-a,odnosno sistema na njemu koji postoji vec decenijama...pa jel' sad treba svi da kupujemo Volvo ?
Spominjali su ljudi,ako sam dobro to procitao onako na brzinu, neku zujalicu koja kao pisti kad je Zeder ostao zakljucan...kakva je zujalica u pitanju,posto toga nema...
Sve sto sam pisao o Zederu je na osnovu licnog iskustva,i to da li oni u Firmi koja ga pravi nesto kazu,meni nije bitno...
A,zasto je ugradnja Zedera u bilo koji auto van VW grupacije bacanje para ?
I,sta ako jeste kopija Volvo-a,odnosno sistema na njemu koji postoji vec decenijama...pa jel' sad treba svi da kupujemo Volvo ?
Spominjali su ljudi,ako sam dobro to procitao onako na brzinu, neku zujalicu koja kao pisti kad je Zeder ostao zakljucan...kakva je zujalica u pitanju,posto toga nema...
Comment