Da li i zasto vam treba pick-up

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

e..ja mislim da je kveker-fora u necem drugom..na taj nacin on je izbegao veliku cenu registracije za tih 6000ccm... ovako mu je registracija za privredno vozilo za koje uzgred ko vozi mora da ima C kategoriju oko 15000din ili je mozda vise-manje neznam tacno ali mnogo manje nego da ga je registrovao kao obican auto-dzip.
    tako da je to u svakom slucaju LJANOS-ESTAKADO made in texas-srbija,naravno teziste je na ovom "LJANOS"

PS:mada je mozda i morao da ga tako registruje zbog tezine vozila,ali znam da neki to rade zbog registracije....(da jeftinije prodju)

@SKY.. @HP ... a sto neprobate vas dvojica da odete do gradonacelnika pa da ga malo "opeglate" i edukujete da kad padne sneg,gradske sluzbe treba da ga ociste sa ulica..a ne da morate da imate u rezervi po jedno terensko vozilo u slucaju nepogoda
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Nemozes ocekivati da u gradu od milion stanovnika da ce svaka ulica biti cista do 7 ujutro ako je jaka snezna oluja pocela da pada 5-6 sati ranije.

Ja sam protekle 4 zime vozio Mustanga po zimama Idaha i Wisconsina koji imaju jake zime. Mucio se jesam, ali sam prolazio. Sad imam pickupa i nema potrebe da se vise mucim sa Mustangom. Sneg je samo jedan od mnogih razloga zasto sam kupio pickupa, ali ne i jedini razlog.

Comment

• Skyline GT-R
        CBC Senator XXL
        • 13.02.2005
        • 806
        • Chicago - My Kind Of Town

Sneg se ovde MOMENTALNO cisti.Fora je sto je napadao nocu i JAKO brzo...ali u podne je vec sav sneg bio ociscen sa ulica, i ako je i dalje padao istog intenziteta.

Btw, ovakav sneg nije poznat ovom delu US-a vec duze vreme

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Buraz, ovaj sneg nije nista u poredjenju sa onim sto sam ja vidjao u Idaho, Utah i Wyoming.

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

Skyline, kad si spomenuo Texas evo sta je jedan tip na ford-trucks.com napisao o Texasu:

Only In Texas (true story):
            Ok so we've had a fun day. I left this morning, it was around 70. Felt great.

We were under a Tornado Watch most of the day. The high was 76.

The Tornado Watch expired an hour ago.

Now we're under a Winter Weather Watch. The low is going be 31*, and it's supposed to snow all day tommorow.

They ain't kiddin'...you don't like the weather in Texas, give it five minutes, it'll change. It's supposed to drop around 40 degrees in the first hour after the front hits. I can't wait to get some pictures!

Sorry...little excited about some snow!

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Full size pick-up u Srbiji 2006
              u celoj Evropi vec decenijama postoji ogranicenje od 80km/h i decenijama se tako nesto registruje i tretira kao teretno vozilo, jednostavnije receno kamion/ privredno vozilo.

tako da nigde ne moze da se vozi brze od 80km/h, ni u jednoj zemlji pa cak ni u Nemackoj osim ako je posebno atestiran i ima posebnu dozvolu/dokumentaciju kada moze da juri cak do 100km/h ali samo na autoputevima.

4x4 pogon je jedna stvar i to postoji odavno na serijskim automobilima za neurbane delove (Evrope, a i planete) kojima ne smeta nimalo sneg ili slicno a voziti svaki dan kamion na posao pa jos kamion na benzin...
              to mogu samo Ameri jos uvek, cak ni Rusi vise ne koriste kamione na benzin vec presli na dizel.

lanci za sneg odavno izmisljeni btw
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141

Nemozes ocekivati da u gradu od milion stanovnika da ce svaka ulica biti cista do 7 ujutro ako je jaka snezna oluja pocela da pada 5-6 sati ranije
                svasta, ne da ne mogu ocekivati vec se podrazumeva da su ulice ociscene od snega posle celih 5-6 sati od pocetka padavina.

kod nas, standardno 2 sata posle snezne oluje ulice su ociscene da moze komotno da se vozi bilo veci bilo manji grad.
                samo u selima gradjani tolerisu toliko sati javnim sluzbam da urade svoj posao.

kada ujutru u 7 ne bi bile pociscene ulice novinari bi opsedali gradske celnike, TV stanice prozivaju nadlezne putare itd..

uglavnom, takvo stanje nije normalno za jednu urbanu (uredjenu) sredinu cak ni u Srbiji koja nema neke extra resurse.

pa samo za to i postoje, sta li rade tokom noci u tom tvom gradu javne sluzbe. nema dezurnih, nema telefona ili radio veze da probudi one koji dezuraju ??

uvek sam se cudio kako jedna velika nacija koja je smogla snage i organizacije da poseti Mesec nije u stanju da drzi pod kontrolom redovne metereoloske posledice poput kise, snega i slicno i to u 21. veku.
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

Naravno da se moze ovde voziti po vecim ulicama. Ali prvo treba iz dvorista ili parkinga doci do te glavne ulice.

Sve vece ulice i autoputevi su bili ocisceni do jutra. Pa moj cale je sa kamionom prosao kroz sve drzave koje su imale sneznu oluju i prosao je bez problema.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by brick
                    tako da nigde ne moze da se vozi brze od 80km/h, ni u jednoj zemlji pa cak ni u Nemackoj osim ako je posebno atestiran i ima posebnu dozvolu/dokumentaciju kada moze da juri cak do 100km/h ali samo na autoputevima.
                    Kad budeš vozio 100 na sat u Nemačkoj na autoputu, grdno ćeš se iznenaditi da će te svaki kamion obići....
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141

vozio sam u Nemackoj i znam...

dok se ne pojavi na vidiku policijska kontrola u saobracaju a onda svi po komandi dizu nogu sa gasa

bilo je nedavno u stampi, nemacka policija zaustavila svedskog vozaca koji je jurio 190 km/h po autoputu.

sto i ne bi bilo u novinama da auto nije vukao prikolicu za sobom sa tih 190 km/h, a ogranicenje je na 80.

sta je bilo sa dozvolom, necu da prepricavam
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

Working...
                      X