nocas...meljak...ogranicenje 60...a ja 99...i ode 1000 posle kraceg razgovora
Nagodbe sa saobracajnom policijom
Collapse
X
-
Polazna osnova za nagodbe je 1000 din i to je najmanja kazna... To su prljave tablice, ako se ne varam... Nekad je to bio pojas, ali to je sad povecano. Zapravo ne sad, vec ima par meseci...
Samo, taj "dopis" izgleda nije stigao do policije pa je pojas jos uvek 1000 din.
Uostalom, za vise se svakako isplati ici i na sud, suocavati se, odugovlaciti i sl. kad god ima smisla i bilo kakve osnove, makar bila i fiktivna...
Znaju to i panduri pa se sve zavrsava sa pomenutih 1000 din
Comment
-
-
Ma mislio sam na prekoracenja brzine...
Kolika je regularna tarifa za prekoracenje u naselju do 10 na sat, do 30, preko 30? a koliko su kazne za van naselja prekoracenje do 30, do 50-60 ili kako su vec oni to podelili?
za koliko odlazi dozvola?
Ja uglavnom pustim par brzih vozila ispred sebe pa ja za njima i onda mene ne uhvate u prekoracenju, ali ko ce ga znati, mozda se i to promeni, cujem da ovi novi radari mogu da utvrde brzinu i vise vozila u koloni, dok oni stari nisu mogli nego samo prvog...
Comment
-
-
interesantno, vece pre toga idemo u UE i vozi moja zena.kazem joj "polako, ovde su obicno, 60, naseljeno mesto...".ma ne pici ona 100-105 i naravno, radar. "dobro vece, sve u redu?" "da,naravno"kaze ona."dovidjenja,srecan put""dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Originally posted by Ja, 4.Februara93kmh umesto60
+ pojas*2
+ vozac nema ni vozacku ni lk
+ vozac 0.8 promila
+ suvozac (ja) sigurno duplo toliko (nije me pustio da duvam)
----------------------------------------------
= Srecan put, i nemoj slucajno da ste presli 60 (nije hteo ni 10e da uzme)
Seljacina nas je ladno pustila, a onda iza ledja napisala prijavu...stigla juce.
Comment
-
-
Jedino se nadam da si to napisao jer nisi dobro procitao/shvatio nesto sto sam napisao.
Znaci, u srbiji (po mom iskustvu) imas 2 vrste OLSova
1. "Profesionalac" koji bi rekao prekrsio si zakon xy i po clanu yz treba da platis zy din. Hvala lepo, dovidjenja
2. 99% ostalih, koji kazu sve to isto, samo dodaju da ce sve to da se zaboravi uz simbolicnu nadoknadu...Hvala lepo, dovidjenja
Ja licno nemam problema ni sa jednima(placam ono sto sam zgresio) ni sa drugima(zato sto mi odgovara), i svaki put do sada sam platio koliko treba i naravno da nisam isao po forumima da kukam zbog toga.
Problem su mi ove pederske akcije, kad se napravi lud, ne spomene ni jednu stvar sem alkohola, ne napise ni jedno slovo prijave niti spomene bilo sta slicno, isprica se s'nama k'o da smo rod najrodjeniji...Hvala lepo, dovidjenja...i posle 3 meseca stize prijava.
Comment
-
-
Tako je mene majmun obisao pod rotacijom i zaustavio me ko krimosa da mi kaze kako sam presao na crveno, ka kazem nisam on jesi, ja tu kukam student ovo ono, trazi on dokumenta i kao upisuje podatke na neki masan papir sto je izvuko iz dzepa i kao ajde vozi i nemoj da se ponovi...posle 2 meseca trt mile, stize poziv kod sudije za prekrsaje, ja kazem sudiji sta je bilo ona kao dobro pozvacemo i njega pa cemo videti, dosao pandur na suocavanje sa nekom njegovom pricom kao da se seca da je to bilo juce, ja ponovim svoje i na kraju stigne da platim, doista minimalna kazna(1800 u to vreme) + sudski troskovi...
Comment
-
Comment