Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

E... ja bih od mojih kazni kucu napravio
    Uvek se cenkam, uvek...
    Letos... idem preko Autokomande i na sebi imam jarko zutu kosulju, vidi se na kilometar. Vidi me pandur i vidi da nisam vezan i, onako, rutonski me zaustavi... Niste vezani, bla bla...
    Ja: Eto, idem na razgovor za posao, pa da se ne pojavim izguzvan, tesko je danas naci zaposlenje a kuci zena deca.....
    I on, sav ljut na drzavu i uredjenje pusti me da idem

Elem, najgluplja su mi pitanja gde idete, odakle dolazite, jeste li zaposleni...
    Uvek idem od kuce, uvek idem kuci i nikad nisam zaposlen!

Sta ocekuje da mu izdeklamujem sta i gde radim kako bi mi bolje odmerio kaznu ? Ovako ne radim, trazim posao, nema se, problemi.... da se malo poistoveti sa mnom i pusti me da jurcam i dalje

Mnogo kilometara, mnogo i kazni... Dobro je sto su panduri kao semafori, uvek na istim mestima, pa se zapamti...

Zaustavi mog polupijanog drugara pandur i trazi dokumenta. Ja sedim pozadi i gledam.
    Drugar: Jel' istina da vi uvek idete u paru jer jedan ume da cita a drugi da pise ?
    PandurNamrgodi se) Malo vam je cudno to pitanje. (Okrene se kolegi) Jovo, pisi...

A ja, krenem da se smejem kao nikad do tad, ne uspeh da se suzdrzim...

Ima i pametnih, desava se, mada retko.... drzavne jasle su najsladje...

Drugar dobio uslovno tri meseca
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• AreOut
      CBC Senator XXL
      • 22.07.2006
      • 590
      • Zabjelo

Heheh ovdje bih imao stosta da napisem al me jednostavno mrzi Btw racunaju li se prijave za oruzane incidente
      http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• bojan
        CBC Senator
        • 29.08.2005
        • 232
        • novi beograd

Drugar: Jel' istina da vi uvek idete u paru jer jedan ume da cita a drugi da pise ?
        PandurNamrgodi se) Malo vam je cudno to pitanje. (Okrene se kolegi) Jovo, pisi...

zaustavi jednom caleta pandur, neki mladji, i pitanje posle provere dolumenata je bilo:jeste li pili? (cale naravno nije nista pio, mada mozda je odavao takav utisak) medjutim kaze:jesam,pio sam....(i posle nekih 10s dok pandur vec prebrojava u glavi koliko da mu uzme,cale doda)...ali pre nekih 5 god od tada ni kap...

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Originally posted by prolupator
          Zaustavi mog polupijanog drugara pandur i trazi dokumenta. Ja sedim pozadi i gledam.

A ja, krenem da se smejem kao nikad do tad, ne uspeh da se suzdrzim...
          To se desilo tebi isto koliko i svim drugima koji to pricaju, a ima ih dosta koji pricaju tu istu foru. Evo, samo meni je par poznanika ispricalo da se to isto bas njima desilo.

Comment

• low rider
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2006
            • 613
            • Beograd

Eeee, mislite da je mnogo tih 1000 din, i ja sam mislio dok nisam cuo ovo veceras.
            Drug se vracao kuci oko 4 ujutru, deo puta siri nego autoput ogranicenje 60 on priprzio 100, tu gotovo nikada nema policije, zna jer zivi tu. Naravno zaustavljaju ga, jao sine ode dozvola i tako to. A on za par sati ide na put tim kolima. Ovi kazu oduzimanje dozvole na licu mesta i 6 hiljada din ? Ovaj otvori novcanik i tacno toliko para imao, policajac kaze taman, ovaj da saobracajcu 6 hiljada u dzep, ej 6000 , verovatno i pandur , i na tome se zavrsi.
            Strasno.

p.s. isto tako sam slusao na nekoj slavi policajca kako objasnjava kako se to od te male plate grade kuce i kupuju dobra kola, popio malo vise pa mu se razvezao jezik...

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

(moja koleginica sa posla prica)
              - policajac: nista vezali pojas
              - ona: jao znate operisala sam grudi danas, ugradila silikone, rekao mi doktor da vozim pazljivo i da ne vezujem pojas. ako me zaustave i moram da platim ja da platim ako je vec dotle doslo...

blene policajac u sisetine (inace prirodne a ogromne), tajac par sekudi i vraca dokumenta bez teksta.

najbolja fora za koju sam cuo
              .

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Ima slican patent sa recima:
                Ne mogu, boli me, ja dojim
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

@Car: Ok, ne veruj, slobodna je ovo zemlja... Pitaj mog drugara kako mu je bio da ta tri meseca vozika na finjaka zbog brzopletog jezika..

Ovo za dojenje je dobra fora A i za silikone

Inace kum mog kuma (koji nije moj kum) je pandur na auto putu.
                  Kaze lik da pre patrole moraju u stanici da ostave sve sto imaju od para i sl. i da im gledaju u dzepove opet sta imaju kad zavrse smenu.
                  Fora je u sledecem: zaustave kamion, nadju prekrsaj (kao da je to neki problem), pa krene "Nemojte mene, deca, zena... dacu sve..." Ok, ides u tu i tu kafanu tom i tom das toliko i toliko... Prijatno i dovidjenja. Po zavrsetku smene... po harac...
                  Tip ima veeeliku kucu, dobar skoro nov auto, brz motor za zezanje, ima se moze se... Inace, 5 godina se borio da izadje na auto put, pitam se zasto ?!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Dekideki ,ovo sa ****ma je najaca fora i odvala koju sam ikad cuo!!!
                    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Inace, 5 godina se borio da izadje na auto put, pitam se zasto ?!
                      Moj dalji rodjak se 5 godina borio da ne ode s auto-puta u penziju, ali je na kraju morao po sili zakona...u principu slicna prica - tvrdi da je u ono vreme bio dobar najmanje 200 maraka na dan (njegov sin radnik na JP pumpi Bubanj potok duplo manje od tate). Kola, motori, kuce....sad on alkos, sin narkoman - sve se vraca, sve se placa

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Evo jedne price, radi se o momku koji je clan ovog foruma, ali ajd ja da ispricam Elem, desava se u Kraljevu pre desetak godina. Taj moj drugar uzeo sluzbeni auto i negde u gradu ga zaustavlja pandur.
                        - Dobar dan, vozacku, saobracajnu...

Ovaj lik izlazi iz Juga daje saobracajnu, osvrce se, trazi po dzepovima i odjednom zaustavlja nekog keca koji je nailazio. Trazi od vozaca dozvolu, daje panduru a unutra njegova slika, ime prezime, sve...
                        Pandur gleda sa nevericom, kaze hvala..Ovaj decko vraca dozvolu ovom u kecu, seda u Jugo i odlazi svojim putem ostavljajuci pandura u zoni sumraka.

Objasnjenje: desilo se da je bas u tom trenutku tuda prolazio njegov burazer sa porodicnim autom, a dozvola je bila u kolima..
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Mislim, panduri su i ovako vecinom zbunjeni...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• greywiendog
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2006
                            • 421
                            • Stara Pazova

Evo i mene u lovackim pricama

1. situacija: vozio sam 76 km/h, tamo gde je ogranicenje 80 km/h i platio 3000 dinara (znak je famozno nestao)

2.situacija: na Novom Beogradu kod sadasnje zgrade Hypo banke (nekadasnja zgrada Usce). Vozio sam u pravcu Beograda nekih 100 km/h, a ogranicenje je 60 km/h!!! Nisam mogao da verujem da je ogranicenje na tom putu 60, ipak ima tri trake... Medjutim izvukao sam se na klinca koji je spavao na zadnjem sedistu, najgorim mogucim lazima (neka mi Bog oprosti). Rekao sam da je mali bolestan i zato sam zurio, a bilo je negde oko 19:30. Prosao sam bez kazne, jer ko je lud da kaznjava u takvoj situaciji.
                            Inace, postujem pravila koliko god ona glupa bila. Recimo ogranicenje od BG-a prema Pancevu je kriminalno, koliko samo smesno izgleda kada ljudi vide patrolu na vecoj udaljenosti i onda u sve tri trake voze kao kada se podigne zuta zastavica na stazi formule 1. Ogranicenje je 50 ili 60, kako gde. Veliki problem se desava kada zaostanu znakovi od radova, pa na lepim deonicama puta bude ogranicenje 20 ili 30 zbog nepaznje radnika ili ko je za to vec zaduzen.

@ Prolupator
                            Sto se tice dugih svetala, to ni slucajno ne moze biti prekrsaj! To ne sme da ti naplati (verovatno nisu imali koga da zaustave pa im ti dobrodosao)

Pozz
                            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• bakara
                              CBC Senator XXL
                              • 29.01.2005
                              • 977
                              • nBGd

Originally posted by greywiendog
                              2.situacija: na Novom Beogradu kod sadasnje zgrade Hypo banke (nekadasnja zgrada Usce). Vozio sam u pravcu Beograda nekih 100 km/h, a ogranicenje je 60 km/h!!! Nisam mogao da verujem da je ogranicenje na tom putu 60, ipak ima tri trake...
                              Nisi mogao da verujes, pa na koliko da ogranice voznju u gradu?
                              Verujem da nikada nisi video kako gine pesak...
                              pozdrav

Comment

• greywiendog
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2006
                                • 421
                                • Stara Pazova

Ma razumem ja tebe, ali stani kao posmatrac i jos bolje ako bi mogao da meris pa da utvrdis koliko njih je na tom istom mestu proslo 60 km/h?! Tu se inace mnogo brze vozi, radi se max o 10%.
                                Inace, pesaci nemaju sta da traze na tom putu, osim na semaforima koji su prilicno udaljeni jedan od drugog, drugacijeg prelaza nema
                                Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

Working...
                                X