Ima li neko da je do sada uo?io te famozne "presreta?e" ili možda ve? imao neko iskustvo sa njima???
Ono što sam video na putu u CG potvrdili su mi još neki voza?i!
Ajde da napisem da se ne sekirate mnogo oko tih presretaca(jos).
Za sad koliko ja znam a prisustvovao sam celoj proceduri i ugradnji i drzao obuku i sve uz to, ima samo jedan presretac koji se koristi i koji je uzet za probu kako ce to da izgleda, u pitanju je Passat V6 FSI 250KS 4Motion DSG(i sve te skracenice ). Uradjen je atest za uredjaj koji je unutra pre jedno nedelju dana(zavod za mere i dragocene metale), tako da je on tek sad postao operativan. Po recima jednog generala iz policije prvenstvena namena ce biti za vatanje ovih sto idu 180+ i to na auto putu, naravno. Koliko znam u planu su vrlo skoro nabavke jos vozila raznoraznih modela(ovaj pasat je samo prvi, bice i golfova, audija ....).
Eto malo zakasnela informacija, ali nije bilo u redu da pricam ranije o tome posto sam ja tu samo bio zaduzen za tehnicki deo.
A pasat ide, jeste da nisam ljubitelj narodnog auta, ali ide odlicno .
Hebi ga, kud prodadoh Oktaviju, ona je išla 182 km/h(po radaru)!
Ovi iz saobra?aja stvarno nemaju pojma.Ugrožavanje saobra?aja je najve?e na magistralinim pravcima i tu najviše i gine ljudi.Na auto putu sa dobrim autom nije nikakav problem u smislu bezbednosti voziti i svih 200 km/h i više km/h.
Ko im radi procene svaka mu ?ast!
Crn, ali nema nikakva obelezja spolja, nema sta da se vidi.
Pa Tetak u pravu si na auto putu nije frka i brze, ali kontam ovakav auto je prvenstveo za vatanje velikih prekoracenja, a na magistrali i ne voze toliko brzo, koliko preticu gde ne treba, a i lakse ih je zaustaviti.
u pitanju je Passat V6 FSI 250KS 4Motion DSG(i sve te skracenice ).
Jos samo jedan nacin da brze odu po burek, prevezu zenu do pijace i da im jogurt ne zanosi u krivini... nikakve koristi od toga. A to smo sve MI platili!
pa vrlo moguce to za burek, iako ovaj general sto sam ga upoznao i koji je za to zaduzen ili kako vec to funkcionise izuzetno korektan covek, nista ono prepotentan ili tako nesto, bas ok, nisam uopste ocekivao tako nesto kad sam ga upoznao, ali kao i u svakoj profesiji imas i ok ljude, ali malo vise onih drugih .
Da li ga je moguce primetiti kao one u Hrvatskoj, po onome sto visi ispod retrovizora, po onome na zadnjoj polici gde izlazi tabla "Stop Policija" ili po anteni...budi drug na drumu
Siguran lek bi bio jedino zveranje u retrovizor i u kabinu auta prilikom obilazenja - nije toliko tesko ili opasno koliko se cini, meni nekako vec preslo u naviku
The difference between men and boys is the price of their toys
nije ja sam se par puta spasio tako, pre nedelju dana sam tako provalio belu xsaru, ali sam ih video na vreme, a da nisam sad bi vozio biciklo, a mozda bi i bio na drustveno korisnom radu.
ne znam u Srbiji ali ovde uglavnom voze u uniformama civilna kola, to je jedan pokazatelj, a i ako pogledas bolje vidis unutra da li imaju televizorcice, a antene na autima.
Pa naravno da sam zapamtio sve ovo traje vec jedno mesec dana, samo mislim da nije u redu da kazem ovde.
A sto se tice detekcije istog , jeste ima ti budzu kod retrovizora i to je sve sto se vidi, inace budza je naravno kamera.
Kako se interesujete vi sa masinama od 200+ ks, , ovde ometanje ne radi a ni detektori, samo ostro oko
Ulete CLD, pazi na ovom se ne vidi nista sem kamere kod retrovizora, monitor se ne vidi spolja, sem da se primaknes skroz do kola, a tad je pandur unutra, inace je skriven, nikakvih dodatnih antena nema i tako to.
Comment