Poskupljenje goriva + Aktuelne cene u Evropi (u prvom postu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Sace i plin da ode gore samo sto nije...Ma...

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

@DejanV

svaka čast ako si to primetio.
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• AlexRS
        CBC Senator
        • 27.10.2007
        • 234
        • Borca

Ma ja ovo necu ni da komentarisem, da me nebi banovali sa foruma zbog "lepog izrazavanja" ......

Comment

• prle
          CBC Senator
          • 04.09.2006
          • 223
          • Beograd - Konjarnik

a jel će neko udruženje da napravi protest, i malo blokira npr sve pumpe u bg-u na jedan dan, ili vec nesto drugo...

gorivo najskuplje u evropi, a najgoreg kvaliteta

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

gorivo najskuplje u evropi, a najgoreg kvaliteta
            Jbga standard prijatelju.

Ne znam....mislim glupo je da bilo sta komentarisemo vise jedino resenje je ulica pa da im yebemo kevu. Neka skinu akcize makar 10-15din. pa da zivimo kao sav normalan svet

Inace koliko sam ja uspeo da vidim pre neki dan nafta je pojeftinila na svetskoj berzi ali ovi nasi verovatno imaju neke druge izvore Boga pitaj koji je pravi razlog poskupljenja.
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

mladi su imali utisak da im život izmiče svetlosnom brzinom

Nema politike na forumu tako da ne možemo dati komentar koji bi želeli.Ako je ulica cilj ovoga što rade to nije rešenje.Dokle god budemo živeli izolovano ovakvi apsurdi će biti stvarnost.Nemamo alternativu i grupe ljudi se enormno bogate u pogodnoj situaciji.Nažalost imam već dovoljno godina da vidim jedan krug koji se ponovo otvara.Zato sam stavio citat iz filma vidimo se u čitulji.

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Gledam juče u "Blic-u" uporedne cene goriva u evrima i ispada(čemu čudjenje) da imamo najskuplje gorivo u širem okruženju.Mislim, stvarno nema nikakvog smisla!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Ima, ima, treba platiti policiju

Salu na stranu, ova drzava ina naopaku i nekompletnu vlast, a to uzrokuje losu ekonomsku politiku itd. Uostalom, novac se mnogo lako trosi kad znas da imas od koga da ga otmes, a i to tsto potrosis nije tvoje...
                  Sad ce da poskupi... samo sto nije ...
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• nesho
                    CBC Član
                    • 19.12.2007
                    • 55
                    • Apatin

Komsije su to ovako resile

Kod njih se rimuje

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Ne znaju vise na koji nacin da izotimaju pare gradjanima
                      bilo je pred najava u medijima da je za polovinu ove nedelje (mozda danas ?) najavljeno usvajanje paketa izmena odluka/ tarifa administrativnih taksi za sve i svasta.
                      nije receno u kom smeru, a nije tesko pretpostaviti da ce biti skuplje.

uz to dodatno, pre nekoliko dana su dodatne nove takse, to jest pardon "naknade" kako pise u zvanicnom tekstu, koje ce se pausalno dodavati na racun za struju.

naravno, to ce se placati i kada je potrosnja =0 kWh a naravno na tu naknadu ce se placati i porez.

porez na naknadu, "mudro" se dosetile haraclije.

sa ovolikim porastom troskova energenata vec sada je inflacija dvocifrena, ma sta pricale zvanicne lakirane statistike, ociglednim otvaranjem novcanika..
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• DejanV
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2005
                        • 682
                        • Beograd

Evo vidim juce u novinama, sprema se lancano poskupljenje svega i svacega. SVI se vade na naftu i struju. Cinjenica je da su oni ugradjeni u cenu svakog proizvoda, ali nismo toliko naivni da verujemo da ucestvuju u svim proizvodima bas tolikim procentima.

Ali, zasto se mi uopste cudimo?

Pogledajte period od 2000 do danas i videcete da su JEDINE stvarne reforme uradjene pod prinudom. Dodje Svetska banka i kaze - ili cete srediti to i to, ili nema vise kredita, pa teskom mukom nesto urade. Dodje MMF i kaze - uradite to i to, ili nema oprosta dugova, pa ovi opet na muku nesto urade. Drugim recima, nesto ce stvarno uraditi jedino pod prinudom, pistolj u glavu pa tek onda moze.

Pogledajte broj zaposlenih u administraciji i videcete da on raste, ni pod razno se ne smanjuje. Oni su po definiciji budzetasi, pa valja navuci para za njihove plate. A kako drugacije nego preraspodelom, uzmes od gradjana i das njima?

I kako sada, u takvoj situaciji, ocekivati da se drzava ODREKNE nekih akciza u korist gradjana i odrzavanja nize stope inflacije? Ko to ocekuje, taj je stvarno naivan. Ne znam konkretne podtake, ali meni se cini da cemo mi u prva tri meseca daleko probiti projektovanu granicu inflacije za celu godinu.

Neko upita zasto na ulicu? Ni mene to resenje ne odusevljava, ali praksa pokazuje da je u Srbiji to izgleda jedini nacin da se ISTA uradi, tek kada im se zadrmaju stolice, nesto ce se pokrenuti, dotle - nista, zabokrecina.
                        Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

Ja ne znam samo koja je to fora da nama rastu cene za osnovne namirnice. Ima tema na jednom USA forumu koliko zaradjujete na sat. Odgovori su naravno od 7$, 8$, 9$, 13$ i dodje decko iz Paname i napise 3$, a oni svi u smeh....logicno je da je mene bilo sramota da napisem....

Tu se potegne neka prica koliko kosta benzin i namirnice u evropi u odnosu na USA i gle cuda cak su neke namirnice su dosta jeftinije kod njih nego kod nas ....mleko i povrce i jos tako neke osnovne sitnice...

Sad ja razmisljam kod nas cene skacu, a plate nista ....oni imaju dobre plate , a osnovne stvari u radnjama su im jos jefinije....
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

neznam .... nebunite se sto cena vode i struje naprimer nije na evroskom nivou ,samo vam gorivo smeta
                            smeta i meni,ali treba malo sire da se gleda.
                            ko je lopov u vlasti..krasce i sa skupim i sa jeftinim gorivom .... hebe se njima..

a i sta fali bice ponovo ... ajmo sredina malo napred,a zaglavljeni ljudi skvice na vratima buseva..
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Bane R
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2006
                              • 1769
                              • Beograd

5. oktobar se još nije desio...

Comment

• reaper_HGT
                                CBC Senator XXL
                                • 05.09.2007
                                • 888
                                • Beograd

od subote 101,6 din/l
                                i posle chudo shto ljudi beze iz ove proklete zemlje

Comment

Working...
                                X