Te organizacije za zaštitu potrošača,imam utisak da su one zbog ljudi koji ih osnivaju veći problem od trgovaca ili su podmetnuti sa njihove strane.Šta reći kad nemaju ni web stranice.Pokušao sam da kontaktiram jednu jer mi je trebalo tumačenje zakona o zaštiti potrošača i uz korektno napisanu molbu nisam dobio odgovor.U tom primeru sam se uverio da iza organizacije stoji jedna osoba i nemaju čak ni prostorije,a ipak sebe po imenu predstavljaju kao instituciju na regionalnom nivou.Registrovani su kao NVO.
Brick,ne znam ko je autorka tog teksta mogu samo reći da mi je žao ako radi svoj posao i prima platu bez odgovarajućih kvalifikacija.Pošto znam da si upućen kako se formira ta cena i očigledno znaš neke od tih ljudi možeš li nam reći šta nas čeka dalje?Da li se planira nešto u vezi sa poboljšanjem kvaliteta goriva na primer i liberalizacijom uvoza?Trenutno je situacija takva da imamo verovatno najlošije gorivo po kvalitetu i jednu između 5 najskupljih cena u Evropi.
Brick,ne znam ko je autorka tog teksta mogu samo reći da mi je žao ako radi svoj posao i prima platu bez odgovarajućih kvalifikacija.Pošto znam da si upućen kako se formira ta cena i očigledno znaš neke od tih ljudi možeš li nam reći šta nas čeka dalje?Da li se planira nešto u vezi sa poboljšanjem kvaliteta goriva na primer i liberalizacijom uvoza?Trenutno je situacija takva da imamo verovatno najlošije gorivo po kvalitetu i jednu između 5 najskupljih cena u Evropi.
Comment