Egone, apsolutno si u pravu...Ja i hocu Nm pre svega ali ko je pominjao DRAG kad je ovaj auto u pitanju...
On jednostavno nije za to, za to cemo imati m3 aero... Ovo je auto koji hocu da vozim svaki dan i peglam tatine sinove po belom svetu
Zamisli na autobanu u nemackoj kad neki baja sustigne "staru krsinu na BG tablice" i blicne mu sa svojim (ko zna cim) da se skloni a ja onda dodam gas i odem u tacku...
Da...ali pitanje je sta je ivica
Treba da spalim kvacilo i ubijem menjac da bih vozio pisljivih 11 sec...
A 206-ica ce to voziti sa mnogo manje truda i mucenja i ubijanja auta...Prepustam mu titulu na nevidjeno a ja cu onu moju staru disciplinu od 100 km/h pa na gore...
zato jer se po protoku turbine donekle moze pretpostaviti snaga, a okretni moment i ne.
ali
sto se uopce brines oko Nm?!
Pa motor je 3.6L sa 6 cilindara. Ima okretnog i da nema turbo
A turbine vrti od nule. Ima neke ludjacke grane na tom turbaku.
A sto se tice tvoje izjave oko "nama treba okretnog", hm....
imate prednji pogon i na mokroj cesti vas 3 puta slabiji auto i ovako i onako napere, ne vozite reli niti brdo....kog ste se onda vraga toliko koncentrirali na Nm?
Ja bi se koncentrirao na vozljivost, ovjes, kocnice, speru itd itd itd, pa onda na kamionski okretni moment, koji kad te pogodi u zavoju, jednostavno povuce auto u grabu.
Da...ali pitanje je sta je ivica
Treba da spalim kvacilo i ubijem menjac da bih vozio pisljivih 11 sec...
A 206-ica ce to voziti sa mnogo manje truda i mucenja i ubijanja auta...Prepustam mu titulu na nevidjeno a ja cu onu moju staru disciplinu od 100 km/h pa na gore...
ne trebas, ima lijepih trikova koji ti sluze da postignes tako nesto i bez trganja auta
Comment