Kako sam narpavio soferku? Nacrtao sam na papir sta hocu i odneo crteze kod Mice Mikelandjela, misleci da mi savije od gotovog U profila. Mica je rekao da to nece biti lepo jer gotov profil ima ostre ivice i da ce je napraviti od ravnog lima. Onda je para dana pravio alat za savijanje, zatim je isekao lima makazama, savio ga u U profil sa radijusima, kuckao, savijao, merio i na kraju sve ispalo odlicno. Napravio mi je i drzace soferke i stitnike za zadnje blatobrane, makazama, naravno. Ja sam sve to odneo na poliranje i niklovanje u DES, dao staklaru da ugradi staklo i montirao na auto.
Nisam verovao da ce to izgledati kako treba, ali ga ne zovu dzabe Mica Mikelandjelo.
Inace, secenje na WJS su mi u Fadap-u u Beocinu naplacivali 7EUR po metru. Naravno, zavisi od vrste materijala i debljine, ali je daleko od pomenutih 20.
Nisam verovao da ce to izgledati kako treba, ali ga ne zovu dzabe Mica Mikelandjelo.
Inace, secenje na WJS su mi u Fadap-u u Beocinu naplacivali 7EUR po metru. Naravno, zavisi od vrste materijala i debljine, ali je daleko od pomenutih 20.
Comment