Dug hod vs kratak i da li su 128 motori BAS TOLIKO zastareli

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DejanV
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2005
    • 682
    • Beograd

Originally posted by brick
    Ja dakle imam sta da pokazem, a ti nemas. I da dodam, ako treba, tu je i sinovljev Yugo koji se radi, vec podosta ugradjeno i izmenjeno.

Dakle, ja imam DVA projekta
    sta si TI uradio svojim rukama na ta 2 projekta. zasto izbegavas odgovor ?

ili je lagodnije kititi se tudjim perjem...
    Otkud ti znas sta sam ja radio a sta ne? Sada si i vidovit?

Cijim perijem se ti kitis, kada tvrdis da je tako nesto nemoguce? Otkud znas? Jesi li probao, ili si opet procitao na nekom sajtu?

i opet, gde je taj Jugo koji ubrzava od 0-100km/h za 5,50 sekundi kako si ti ustvrdio i postavio kao ostvarljivo.

da li si ikada video takav Jugo.
    Upravo tako, ja NISAM rekao da ga imam, ja sam rekao da je MOGUC. Sta bi ti ocekivao od Yuga sa turbo motorom i recimo 200 KS sa recimo 220 Nm? Da mili?

Naravno, obzirom na potrebno pojacavanje skoljke, sto ce vec morati da se radi sa punim kavezom, dakle dodatnim cevima, taj nece moci da ne oteza, tu nema spora. Plus dodatci na motor, plus turbo, plus nove instalacije. Pa neka oteza i celih 200 kg, sto je mnogo, ali hajde. Opet dobijas 5 kg/ks sa turbo motorom.

Kako bi ti procenio performanse?

Nego, hajde ovako. Hajde ti lepo stavi pare tamo gde su ti usta.

Hajde lepo polozi 10.000 evra kod advokata, odnosno banke, pod nadzorom. Ako ti ja ne isporucim Yugo od 200 KS u roku za koji se dogovorimo, ja ti dajem 5.000 evra u kesu.

Ako ti ga isporucim ti ga zadrzavas i dobijas sve racune uz njega (cisto garancije radi) - ali placas meni penal od 5.000 evra na ruke.

Naravno, sve pokriveno papirima deponovanim kod tvojih i mojih advokata, sve strogo 100% legalno, nista siva zona.

Pay up or shut up.

Pozdrav,
    DVV
    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

ha ha ha...
      talk to talk....walk to walk...
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• kilson
        Moderator
        • 09.10.2004
        • 3216
        • NoviBGD
        • AR 75 GT

Ova tema se zakljuchava do daljnjeg! Diskusije ovog tipa su krajnje bespotrebne na forumu i predstavljaju veoma losh primer!!! Mislim da ste zaboravili GDE se nalazite, a sve probleme na relaciji osoba1/osoba2 reshite na bilo koji nachin PRIVATNE komunikacije. Chlanovi CannonBall foruma ne trebaju gubiti vreme na ovakve chlanke!!!

Dakle gospodo, ukljuchite MSN pa "prichajte" ili razmenite telefone ili vec neshto trece, a sve u cilju izbegavanja upotrebe Cannona na ovaj nachin.

Tema ce biti drastichno revizirana i to u sklopu naziva iste!
        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
        X