Ni jedan projekat nije smesan ... sve u skladu s mogucnostima i znanjem ...
@206
No, kad legne tih zilion KS na svoje mesto i to FWD kako mislis iskontrolisati start do (makar) trece brzine s tako kratkim menjacem?! To ce proklizavati u p... m... a s NOS-om ce proklizavati i dalje...
drago mi je ko ja da ga pravim heheh
2 puta mi je draze za francuza jer je malishan i nishta "posebno" nismo ocekivali od njega, ustvari smo zaboravili shta sve ustvari chuchi u njemu...
DO DZADZA
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
QQ majko sta sve necu procitati, ja vec ocekujem da ce ovo da te smori do kraja 2008-me, 2009-te ce oba auta biti bi-turbaci , 2010-te tri-turbaci i tako do beskonacnosti ja ne znam sta da kazem
Tebe izgleda svrbi kad su ti automobli ispravni i u voznom stanju kez
Kako ce startovati i preneti snagu? Heh, ja kad sam pricao da Aero nece imati problema sa trakcijom (kao sto nema) kad sve bude leglo na mesto, niko mi nije verovao Ne kazem da ce biti lako, ali ce moci da prenese snagu. Naravno, uz launch control i limitiran boost do 3. brzine, a odatle...cigani lete u nebo
U atmo varijanti sa N2O auto je imao snagu otprilike kakvu ce sada imati samo sa turbom - a nije imao preteranih problema sa trakcijom, tako da ce, uz malo vezbe i par "specijalnih sastojaka" turbo+N2O ipak moci da se prenesu, samo lagano
Sto se tice "smesnih" projekata, glupo je pricati da je i jedan projekat smesan, sve je stvar perspektive. Neciji projekat se cini smesan naspram mojih, moji auti izgledaju kao iz zabavista da su izasli amaterski pored nekog Coddington roadstera, itd...
Oba automobila su gotova za plafon 2 meseca, i sumnjam da cu bilo koji od njih menjati, makar konceptualno. Naravno, bice jos zezalica i sitnih popravki i prepravki, ali...sta ima interesantno kod auta koji ispravan i zavrsen stoji u garazi? Dosadno, bre
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment