Idemo iz pocetka...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • S16
    CBC Član
    • 07.02.2008
    • 22
    • K-MiR

Originally posted by 206
    Ma video sam ga jos pre koju godinu, sta god stavim na auto, on iskopira
    Ovo pise Dule vlasnik pezoa o kome je rec, a ne Micko! Posto nisam regsrovan ovde moracu da se posluzim Mickovim nickom. Nadam se da ne zamerate.

Posto ste mi malopre obrisali post, verovatno se neko nasao prozvanim i uvredjenim sad cu biti malo kulturniji pa cu postaviti samo par pitanja na koja me zanimaju odgovori. Nadam se da to nije protiv propisa ovde.

Odakle tebi ideja da ja tebe kopiram? Kako si mogao da vidis auto pre koju godinu kad je uvezen pre 5 meseci? I zasto mislis da svaki crni spusten pezo tebe kopira? I zasto je MilosVTS banovan?(edit: sad sam tek video da si dao odgovor na izbrisani post)

Toliko od mene, rekao bi jos ponesto, ali ce post biti obrisan kao onaj prethodni pa cu se zatovoljiti i ovim odgovorima. Sacekajte da dodijem odgovore pa posle moze brisanje i ban. A ovo nije napadanje nikog niti zapocinjanje svadje, vec kad sam vec prozvan da sam plagijator red bi bio da mi se uljudno objasni po kom je to osnovu zakljucenjo i utvrdjeno.

POzdrav
    Team 6

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

S16 a i Dule će čitati od sada kao gosti....

Edit:
      Originally posted by S16
      Odakle tebi ideja da ja tebe kopiram? Kako si mogao da vidis auto pre koju godinu kad je uvezen pre 5 meseci?
      Originally posted by 206
      Ma video sam ga jos pre koju godinu, sta god stavim na auto, on iskopira
      Ako covek kaze da ga je video pre koju godinu onda nije u pitanju tvoj auto, Banovani nek se zahvale Transporteru na unosenju zabluda i pomoci oko ciscenja foruma.

Auta se kopiraju a ne ljudi! Ovog "206" tesko da bi iskopiro iko.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• 24v
        CBC Senator XXL
        • 11.12.2004
        • 479
        • Beograd, Karaburma

Automobili jesu slicni ali nisu isti i nema sta ko koga da kopira...
        I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Nisam citao sta je ko komentarisao ali mogu da mislim...i zbog toga popili ban, a popili ga bez veze...svasta.

Ako kazem iskopiran auto, mislim da ima identicne felne, identicno zatamnjene farove, identicne stopaljke pozadi, ideticne plave instrumente sa sve polozajem satica i identicno ofarbane srebrne retrovizore na crnom autu.

Uostalom, ovo "iskopiran" apsolutno nisam mislio u losem kontekstu, nemam ama bas nista protiv, to sto je neko to mozda shvatio pogresno, negativno ili upereo protiv njega - njegov problem.

Da li je to auto ovog S16 ili nije ne znam, ne znam ni KOJI je njegov auto, ni ko je on a ko Dule, ali posto auto o kom pricam vidjam vec par godina, verovatno nije, te se bez veze ulazilo u diskusiju...

A to sto nekome ja ocigledno toliko smetam i pojedine iritiram, apsolutno me ne interesuje, njihov problem. A zasto ja auto radim onoliko koliko ga radim, koliko kosta, da li radi, ide ili ne ide - to je vec moj problem i moja stvar. Zalosno je sto puno ljudi misli da ja ovde opisujem auto da bih nekoga nervirao ili nesto slicno...vec sam milion puta rekao da za tim nemam potrebe, ako neko procita temu pa mu bude drago i zainteresuje ga to sto vidi, super, eto zato je pisem. Ako neko drugi procita pa ga to iznervira zato sto imam bolje igracke od njega, pa krene da lupa gluposti - njegov problem, zaobidji i mene i temu, ne pravim auto niti pisem temu zbog takvih.

Posto je M3 izasao iz garaze, resili smo da sa viskom mojih delova za atmosferca uradimo jos jedan S16 (bregaste, izduvna, chip, kraci menjac, kvacilo i N2O), gotov je za dan dva, i onda krecu finalni radovi na 206, da ga stavimo na noge.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Ban je dobio jer je dao drugom nalog, obrisao sam poruku i nisam stavio Ban, onda je napisao ponovo... To nije dozvoljeno.

Drugi razlog je da se ova tema malo malo pretvori u raspravu o bezveze i to od stalno istog kruga ljudi. Neće lepo da shvate i prihvate ovaj stil, nema problema, će sredimo....
            A sad dosta o ovome i svi na svoje radne zadatke ...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Bojan335
              CBC Senator XXL
              • 01.05.2007
              • 332

e nemas bolje igrachke od mene utata utata ,,ja imam 600 malih autica ,,tih pezoa 206 imam koliko hoces chak posedujem i wrc varijantu u vise boja i raznih timova i zato te molim da me vise ne vredjas i ne prozivas jer ako te oderem u igri jedan-dva-tri s je bo si se ahah

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

E ocu i ja 1,2,3.
                Mogli bi neki cannonball 1,2,3 turnir da napravimo

I love my

Comment

• Bojan335
                  CBC Senator XXL
                  • 01.05.2007
                  • 332

Originally posted by Kanarinac
                  E ocu i ja 1,2,3.
                  Mogli bi neki cannonball 1,2,3 turnir da napravimo

ih moze za to sam uvek [[ na neki turnir mislim ]]

Comment

• cvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 11.06.2006
                    • 1008
                    • Beograd,Banovo brdo

Ja cu da crtam stazu, ima da bude i skakaonica, a i veci razmak izmedju linija za vracanje.

Ajde ako u toj garazi ostane jos viska tuning delova i za moj S-Hachiroku, javi da dodjem , valjda pase nesto sraf na sraf osim dizalice
                    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Bojan335
                      CBC Senator XXL
                      • 01.05.2007
                      • 332

bosketov pezo ide nenormalno brzo ja sam se odusevio iskreno ,evo chist primer jedva sam ga dobio sa mojim 3.5 jedva mozda duzina kola,,ali dobro ovo je ipak 3500 cc [[[ salim se to je bilo bez nitra naravno ali da sam bio brzi jesam ]]] sa nitrom je on brzi poprilichno dve duzine me ostavio do nekih mozda 200km/h ali nije non stop drzao nitro samo peckao po malo eto pa sad samo zakljuchite ......

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

nije taj pezo bosketov vec perin
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Manfred
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2007
                          • 905
                          • Beograd

Originally posted by 206
                          Posto je M3 izasao iz garaze, resili smo da sa viskom mojih delova za atmosferca uradimo jos jedan S16 (bregaste, izduvna, chip, kraci menjac, kvacilo i N2O), gotov je za dan dva, i onda krecu finalni radovi na 206, da ga stavimo na noge.
                          Jel za tebe ili za nekoga taj s 16? (pitam, jer ako je za tebe, ne verujem da ce se samo na tim delovima zaustaviti )

A sta se cheka za "genuine" 206? Hoce li on biti u skorije vreme gotov?

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Boki prica o pogresnom autu, ono je bio neki "polu-stage"

Taj S16 je kumov, nije znao sta bi s njim, pa smo resili da upotrebimo nesto delova na njemu a taj motor smo ionako doktorirali, cisto da se ne bace - bregasta, cip, izduvna grana, nitro... Ne zezati se s njim ako ga sretnete, Fiat Cuope 20v Turbo recimo nestane u retrovizoru u vidu lastinog repa

A pravi 206 ne ceka nista osim malo vremena s moje strane, jedno dooooobro sredjivanje garaze da ne radimo vise u svinjcu, i malo Markovog vremena da se sve to sklopi. Testiramo onaj M3 pa kad njega zavrsimo da kazemo da oko mehanike ne mora vise nista da se radi, onda idemo dalje.

Uglavnom, trebala bi oba auta da budu spremna za Avgust.
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

a onda...

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 24v
                                CBC Senator XXL
                                • 11.12.2004
                                • 479
                                • Beograd, Karaburma

A onda derbi u Beogradu
                                I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

Working...
                                X