znam bre salim se ali ide i moja zverina nije za pocenjivanje ,,nego nece pravo m...ajkumu nikako sad ima i doradu ..vidimo se sutra boze zdravlja v8 xaxaxaxaxax bicete odusevljeni a ja chekam zeleno svetlo od SLOBE i kupujem v8 4.8 is,,, kao u bosketovom x5 samo da ne bude slabo
Ne zezati se s njim ako ga sretnete, Fiat Cuope 20v Turbo recimo nestane u retrovizoru u vidu lastinog repa
.
uf..moram da kazem nesto....nadam se da se neces ljutiti,pa iako se naljutis bas me briga
Nikolin Coupe ima bulju od turbine i to dobro znas jer ju je uzeo od Gumetine(saabov turbo)...daj boze da ima sa njom i chitavih 220 konja
pezo ima koliko konja sada plus nitro(koliko sam ja chuo oko75 shot) pa nije li malo?
bilo kako bilo moje misljenje je prava uporeda je kada chovek vrati auto bar na standard(OEM turbo)pa onda nesto uporedjivati...nista protiv tebe,tvog kuma,samo mislim da je ovo trebalo reci
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
pug ide za medalju, tako lepo klizi, ravnomerno ubrzava, lako se vozi, provozao sam ga malo bez nos-a i odusevio se, nije to neka brzina koliko osecaj u voznji, pretpostavljam da je sa nitrom bas onako, interesantno , cim stize coupe-a, ipak fiat ide 6 sekundi do 100, sto je za ulicu vise nego dovoljno...
elem, nikola treba da skine kn kupi novi protokomer i dotegne wastegate posto je nastelovan na 0.3 bar-a, a na boost kontroler uspeva da ga odrzi skoro po stock normi. turbo sam po sebi jeste mator ali je t3 i ima isti kompresor kao i fabricki t28, dok mu je turbo nesto veci sto i nije toliko bitno kad se zaleti...
rezultat me je malo razocarao , posto sam fan kupejca, al pug stvarno... milina kulturica
Sale je samo napravio posao s motkom sa njegovim pugom, kad hoce da juri.....
Jeste, tako je, zato i ostaje TOLIKO iza, kad ga popravi da radi kako treba 100% ostace iza malo manje
Nikoli ce vrlo brzo da stigne turbo, tako da cemo da rezresiti i tu dilemu, a sto se tice sadasnjeg stanja, napunite taj nitro pa da se probamo ceo pravac kod Juge, da imam lepo cetvrtu, s obzirom da ja do 4-te to vece nisam stigao. Gledajte samo da vam se ne ugasi negde auto zbog nalivanja goriva
Comment