Bilo je par vrlo nevernih Toma koji su mislili da ni ovaj nikada nece proraditi, a i ako kad proradi da ce biti uradjen k'o nogama, slabo, ovako, onako...Pa eto, ipak se zavrsi. I to KAKO
A osmeh je toliki da me usi bole
Mana je samo sto N2O guta takvom brzinom, da napola ozbiljno razmisljam da mu tutnem gasnu bocu pozadi i natankam do vrha, da ne trckam svaki cas na punjenje Bocu od 2kg smo ispraznili za 3-4 probe. Boca od 5kg je odletela za mozda nekih 60 sekundi ukupne aktivacije sistema. Ok, stavicemo onda jos koju...
Inace, posle maltretiranja sam malo cackao po motoru (ne, NECU pokvariti nista ), gledao kompresiju, da li gubi ulje, pusta na iber...Sva posledica je sto je motor za nekih 300km cepanja, od kojih je 250 bilo sa pedalom u patosu, potrosio oko 300gr. ulja (Motul 6100 polusintetika). Izlaz sa ibera jedva da je i vlazan od uljnih para, nema vise ni govora o prskanju napolje na nekoj vecoj turi. Sve ostalo je na 101%.
Sad ostaje da se pravi kilometraza, isteruju Gremlini ako je jos koji negde ostao zaboravljen, i konstantno prckanje po mapama, naravno. Jes' da ide "na dugme" ali hocu da ga ispeglam da bude maksimalno civilizovan u svakom pogledu.
A i ne mogu nekako da se smirim da nista vise ne cackam, je'l...
The difference between men and boys is the price of their toys
nitro je uvek bio keva ,maceha,tata itd....
e ljudi dozivesmo i to
Sale sat da se kaze sem:
svaka cast,u zdravlju ga pokvario khkhkhkh mislim vozio
miki
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment