Mijenjao se i izgled (osim pogonskog dijela) ?
Idemo iz pocetka...
Collapse
X
-
Pa vidi, u odnosu na ovu sliku sa avatara, menjalo se nekih par sitnica, nista znacajno - angel eyes farovi, hromirana prednja maska, rollbar, druge felne, auto je ofarban u malo drugaciju nijansu crne, promenjena sedista, ehmmmmm...nope, nista bitno.
Comment
-
-
Upravo poredim ubrzanja sa navedenim CSL-om
on ide 13,1 na 402m
206 je brzi do 200km/h
CSL ima strasnu prednost na startu i ne gubi pri saltanju SMG skoro nista za razliku od 206.
Sve to 206 uspe do kraja da nadoknadi.
Govorim ovo jer slika ubrzanja da ide kao jedan CSL ne govori da auto ide toliko spektakularno koliko ga hvalimo, naravno pod znacima "" jer sa "obicnim" autom prednje vuce dostici ubrzanja jednog CSL-a je za svaku pohvalu.
Ali dok je pod aktivaciom nitra 206 ima daleko bolja ubrzanja nego CSL...pre bi se reklo da je tada ravan jednom novom M5 (bez preterivanja)
Gde god nema saltanja 80-100 od 120-140 i 160-180 Sale je daleko brzi od CSL-a
Znaci Sale .....3-ca sto duzi prenos i samoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Hm, pa vidi, uvek ostaje varijanta da vratim duzi prenos (sad je 4.40, a standardni je 3.79), ali...rekao bih da cu se i ovako snaci
Nego, rekoh li da jedan usisni ventil ne zaptiva bas...ono...kako treba?Curenje na 3. cilindru 20% kroz sic ventila. I tu nema preterane pomoci, mora da ostane tako dok ne pronadjem drugu glavu za ovaj motor.
Sto ce biti na sveto nikad
Comment
-
-
Nisse na telefonu:
10ka je 85mm x 88mm
12ka je 86 mm x96mm
Drugi srafovi glave
provera dihtunga u toku...
isti lezajevi...
Kod tebe je ostao standard bor od 85?
Javlja se kad uporedi iz starih kataloga..Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
85x88 i dalje, ali ne bi trebalo da smeta ako je sam blok 85 a glava za 86, zar ne?
A i secas se da imam onaj blok koji je nesretno razbusen na 85.5 i otisao u oval?E pa sad bi mogao da ide na 86 i da se njega nakrpi ta glava
U prevodu - ako ima OBE te glave, super daj i EW10 i EW12, trebaju k'o ozeblo sunce
Comment
-
-
U prevodu, ima jednu glavu od X motora ali to nije u opticaju za tvoje kombinacije.
tvoja 10-ka i,a par komada gde su izmenjene glave jer ih je pucanje kaisha ubilo.
Dakle mrka kapa sa te strane.
U katalogu od 2007 nema tih motora tako da je potegao da vidi sa njegovim leverantorima da provere razlike izmedju dihtunga od 10 i 12 u generaciji koju koristis.
Na 407-micama je 12ka , ima podatke da su drugi srafovi glave sto za sad dok se nejavi negovori nista.
Istraga i potraga u toku....
Mirdza, nije ovo iz pocetka ovo su poravke a ne prepravkeAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Znajuci 206 (pa makar virtualno...) znam da ce da bude: "Hajd kad je glava vec skinuta da jos doradimo ovo, ono i ono... Pa mogli bi i jos malo ovdje da popravimo...". Pa onda dodje mapiranje te nove konfiguracije. Udri Jovo na novo!
Nista licnoimam samo glup osjecaj da ce opet da cacka...
EDIT
@ Uros P.
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
@BOOST
Cek, ne razumem bas...kazes da 10-ka ne moze da se nadje, 12-ka moze ali je pitanje kakav je dihtung i srafovi? Cudno mi da nema 10-ki, taj motor je MNOGO cesci nego EW12, EW10 je 2.0l, a EW12 je 2.2l.
Pitanje je onda i da li ce ventili stati, jer su i oni drugaciji, pitanje je i za podizace...
@Mirdza
Naravno da ce da bude mapiranje nove konfiguracije. Ova glava, osim sto vise ne moze da se napravi da dihtuje kako treba, ima i mali problem jer je na njoj vise nemoguce podizi kompresiju preko 11.
@Uros P.
Heh, saljivdzija...nego, sta bi sa TVOJIM projektom ili projektima, ne vidim nesto da srafis bilo sta osim MZ-a a i on ti nesto otkazuje poslusnost u poslednje vreme?Znas da zezas, daj da malo vidimo sta to ti radis
Comment
-
-
Cekao sam kad ces to da pomenes. Polako, sad ce
. Samo kad ja svoj projekat dovedem na ulicu necu svake nedelje da otvaram motor
. Inace cacne se tu i tamo poneki jugic, da pazljivo citas znao bi... Eto bas je jednom otpao zamajac pre dva dana
(samo sto ja nemam veze s tim)
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment